Νέα

Όταν είσαι δημ.σύμβουλος,γιατρός,αλλά κυρίως σοβαρός καί υπεύθυνος άνθρωπος

2020-03-20 10:29

Αίσθηση προκάλεσε το χθεσινό σχόλιο τού γιατρού και δημοτικού συμβούλου τού Δήμου μας Κων.Κατσιμάνη,γιά το μήνυμα τού Δημάρχου Γ.Χαντζή πού "καλωσορίζει τους ετεροδημότες" ..

Γράφει ο Κ.Κατσιμάνης σχόλιό του:

"1) Επειδή ο εχθρός είναι αόρατος ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΟΥΣΜΑ.
2) Όταν μετακινούνται μεγάλες ομάδες πληθυσμού, είναι σίγουρο ότι μετακινούνται και ανεπιβεβαίωτα κρούσματα.
3) Το πρόβλημα δεν είναι αν θα μείνουν οι ετεροδημότες στα σπίτια τους αγαπητοί φίλοι.

Το πρόβλημα είναι ότι οι δομές υγείας της επαρχίας με το ζόρι αρκούν για τους μόνιμους κατοίκους. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Συμβουλές στον κόσμο για μη μετακίνηση δίνονται από όλους τους υπεύθυνους.Θεωρώ ότι υπεύθυνη στάση είναι η έκλυση αποτροπής της μετακίνησης και όχι το καλωσόρισμα.

Κώστας Κατσιμάνης

 

Μήνυμα Δημάρχου του Δήμου Μακρακώμης Γ.Χαντζή

2020-03-19 23:25

Απευθύνομαι για μία ακόμη φορά σε όλους τους Δημότες του Δήμους μας αλλά ιδιαίτερα στους ετεροδημότες τους οποίους και καλωσορίζω. Είναι μεγάλη μας χαρά να βλέπουμε να γεμίζουν ξανά τα χωριά μας και γιατί όχι από ετεροδημότες να γίνετε μόνιμοι κάτοικοι. Είναι όμως υποχρέωση όλων μας η προστασία όλων και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων που κρατάνε Θερμοπύλες χρόνια τώρα στα χωριά μας. Για το λόγο αυτό, κάνω έκκληση προς όλους τους ετεροδημότες τις πρώτες 14 ημέρες: «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ», προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους γύρω μας.

Ο Δήμος Μακρακώμης μέχρι σήμερα δεν έχει κανένα κρούσμα του κορονοϊού. Είναι ευθύνη όλων μας να περιορίσουμε τη διασπορά της μετάδοσης του ιού. Ας κρατήσουμε όλοι μαζί μηδενικά τα κρούσματα και να πάμε στο δέκα την υγεία όλων μας.

 
Ο Δήμαρχος Δήμου Μακρακώμης
 
Γεώργιος Ε. Χαντζής

 

Βγήκαν τεθωρακισμένα στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας

2020-03-19 20:12

Ένα πρωτόγνωρο θέαμα αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν χθες στην Εθνική Οδό με κατεύθυνση προς Λαμία, καθώς στη δεξιά λωρίδα κινούνταν θωρακισμένα στρατιωτικά οχήματα!

Βαριά τεθωρακισμένα οχήματα τύπου MRAP Typhoon GSS-300 καναδικής κατασκευής, τα οποία είχαν κατασχεθεί εδώ και πέντε χρόνια από τις ελληνικές αρχές τέθηκαν στη μάχιμη δύναμη της Ελληνικής Αστυνομίας και στάλθηκαν στον Έβρο για να ενισχύσουν τις περιπολίες στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Πρόκειται για «θηρία» μεταφοράς προσωπικού που έχουν πρωτόκολλο ασφαλείας 3, είναι ικανά να επιχειρήσουν σε συνθήκες πολέμου και έχουν αυτονομία κίνησης μέχρι και 1.000 χιλιόμετρα.

Τα 8 τεθωρακισμένα οχήματα τύπου MRAP Typhoon GSS-300 πέντε θωρακισμένα τύπου Toyota Land Cruiser, δύο οχήματα BMW και ένα ακόμη μάρκας Mercedes το 2015 κατασχέθηκαν τον Μάιο του 2015 από το Λιμενικό Σώμα και την Ελληνική Ακτοφυλακή νότια της Κρήτης. Ηταν στα αμπάρια φορτηγού πλοίου ονόματι Tychy.

Τα οχήματα αυτά εδώ και 5 χρόνια βρίσκονταν στις αποθήκες του ΣΤ’ Τελωνείου Πειραιά και μετά την κρίση που ξέσπασε στα ελληνοτουρκικά σύνορα αποφασίστηκε να γίνει ο μηχανικός έλεγχος τους και να τεθούν στη διάθεση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Είχε προηγηθεί η οριστική κατάσχεση από τις ελληνικές αρχές, τηρώντας τις σχετικές αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε. περί απαγόρευσης μεταφοράς, προμήθειας ή πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Λιβύη.

Δήμος Μακρακώμης: Νέα τηλεφωνική γραμμή για το «Βοήθεια στο Σπίτι», νέα διεύθυνση καί ενίσχυση του προγράμματος

2020-03-19 19:47

Στην ενίσχυση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», προκειμένου να εξυπηρετηθούν ευπαθείς ομάδες, άποροι, κοινωνικά και οικονομικά αδύναμοι πολίτες, από την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, ο Δήμος Μακρακώμης, στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από τη διάδοση του ιού COVID-19.

Ειδικότερα, η Βοήθεια στο σπίτι του Δήμου αναλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας σε άτομα που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από το σπίτι τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν, άτομα ΑμεΑ χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον και χρόνιοι πάσχοντες από νοσήματα που απειλούνται από τον κορωνοϊό (καρδιοπαθείς, πνευμονοπαθείς, διαβητικοί, ανοσοκατασταλμένοι).

Στόχος είναι η εξασφάλιση της πρόσβασής τους στα βασικά αγαθά που αφορούν την διατροφή και την υγεία τους, με τον συντονισμό των εμπλεκόμενων δημόσιων και ιδιωτικών φορέων. Οι αρμόδιοι υπάλληλοι της Βοήθειας στο σπίτι θα αξιολογούν κάθε αίτημα και θα δίνουν λύσεις σε θέματα, όπως π.χ. παράδοση φαρμάκων, τροφίμων, ζητήματα άμεσης διεκπεραίωσης με δημοτικές υπηρεσίες κ.α.

Η καταγραφή των αιτημάτων και των αναγκών θα γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8:00 έως 16:00, στο Ισόγειο του Παλαιού Δημαρχείου και στα τηλέφωνα: 22363-50228, fax 22363 50229, email: domikoin@dimosmakrakomis.gov.gr.

Τις απογευματινές ώρες και το Σαββατοκύριακο θα μπορούν να απευθύνονται στον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Κουτσολέλο στο τηλέφωνο 6975905099.

Επιστολή διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου Σπερχειάδας προς την Τράπεζα Πειραιώς

2020-03-19 14:45

Επιστολή διαμαρτυρίας εξέδωσε στις 18/03/2020 ο Εμπορικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Σπερχειάδας προς την διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς.

Δείτε αναλυτικά:

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ

ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 18/03/2020

ΑΡ.ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ:37

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Στις 16/03/2020 το τραπεζικό κατάστημα Πειραιώς στη κοινότητα Σπερχειάδας, έδρα του Δήμου Μακρακώμης, ήταν κλειστό με μία αιφνίδια ανακοίνωση «Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό, μέχρι νεωτέρας». Ως εμπορικός σύλλογος Σπερχειάδας έχουμε να θέσουμε πέντε ερωτήματα προς της διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς:

Πώς πάρθηκε μια τέτοια απόφαση που ενισχύει το αίσθημα της ανασφάλειας ιδιαίτερα σε μία τόσο δύσκολη συνθήκη για όλες και όλους μας με την εξέλιξη της πανδημίας του νέου κοροναϊού;
Με πιο σχεδιασμό αποφασίστηκε το κλείσιμο της λειτουργίας του υποκαταστήματος τη στιγμή που αυτό ενισχύει τη μετακίνηση των πολιτών και τη συσσώρευση του όγκου εργασίας σε άλλα υποκαταστήματα, ενώ οι οδηγίες της πολιτείας είναι σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση;
Υπήρχε προηγούμενη ενημέρωση του κοινού για το σχεδιασμό να κλείσει το κατάστημα ώστε να έχουν την δυνατότητα οι πολίτες να ολοκληρώσουν τις τραπεζικές συναλλαγές τους;
Προβλέπεται για τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς προσωπικό ασφαλείας; Εάν προβλέπεται γιατί δεν τηρήθηκε αυτή η απαίτηση στο τραπεζικό κατάστημα της Σπερχειάδας;
Υπάρχει σχεδιασμός για τον ανεφοδιασμό του ΑΤΜ, καθώς τέτοιου τύπου αιφνίδιες κινήσεις αφήνουν άλλες εντυπώσεις
Παρακαλούμε πολύ για την αποκατάσταση της λειτουργίας του τραπεζικού καταστήματος της κοινότητας Σπερχειάδας. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ο προσανατολισμός όλων μας είναι υγεία και η ασφάλεια των πολιτών, ιδιαίτερα όσων εργάζονται σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, και θα τον πετύχουμε μόνο με αίσθημα ευθύνης, εμπιστοσύνη και συνεννόηση.   

Χλωροκίνη: To φάρμακο που δοκιμάζεται κατά του κορονοϊού - Η απάντηση Τσιόδρα

2020-03-18 19:49

Χλωροκίνη: To φάρμακο που δοκιμάζεται κατά του κορονοϊού - Η απάντηση Τσιόδρα

Απάντηση για τα δημοσιεύματα που αφορούν την χλωροκίνη, η οποία δοκιμάζεται στη Γαλλία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε ασθενείς με κορονοϊό, έδωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Σ. Τσιόδρας, στην νέα συνέντευξη τύπου ανέφερε ότι ειναι ιδιαίτερα ενθαρρυντιικά τα στοιχεία για την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή κατά του κορονοϊού. Μάλιστα αναφέρθηκε σε κλινικές δοκιμές της χλωροκίνης σε Γαλλία και Κίνα.

«Όσο περισσότερο καθυστερεί η κορύφωση του κύματος στην πατρίδα μας, τόσο περισσότερη ευκαιρία έχει να ετοιμαστεί το σύστημα υγείας και να βρεθεί η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Και να σας πω κάποια ενθαρρυντικά αποτελέσματα του σήμερα…

Ερευνητική ομάδα από την Κίνα ανακοίνωσε θεραπευτική χρήση νέου φαρμάκου σε κλινική μελέτη 340 ασθενών στο Ουχάν και στο Σέντζεν, η οποία έδειξε αρνητικοποίηση του ιού εντός τεσσάρων ημερών από τη χορήγηση του φαρμάκου.

Επίσης, ερευνητική ομάδα της Γαλλίας από ομάδα του διάσημου καθηγητή Λοιμώξεων κ. Ραούλτ χρησιμοποίησε σχήμα φαρμάκων που ήδη χρησιμοποιείται σε όλα τα νοσοκομεία, τα ελληνικά νοσοκομεία. Χρήση των φαρμάκων σε έξι ημέρες οδήγησε σε αρνητικοποίηση για τον ιό σε 90% των ασθενών σε σχέση με την ομάδα ελέγχου που δεν πήρε το σχήμα. Υπάρχουν κάποια ενθαρρυντικά δεδομένα. Ειδικά γι' αυτό το θέμα αναμένουμε ειδικές οδηγίες, από ειδική ομάδα εργασίας και συνεδριάζει σήμερα υπό την προεδρία του κ. Γαργιαλιάνου, που είναι πρόεδρος της Εταιρείας Λοιμώξεων».

Απαντώντας στη συνέχεια σε ερωτήσεις, ο κ. Τσιόδρας σημείωσε: «Είναι ένα ευρέως και διαδεδομένο φάρμακο το οποίο χρησιμοποιείται για τη μαλάρια εδώ και δεκαετίες και δίνεται και προληπτικά για την εμφάνιση της μαλάριας (ελονοσίας δηλαδή), είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται όντως και σε κατηγορίες ασθενών που έχουν ρευματολογικά νοσήματα. Θεωρώ ότι υπάρχει επαρκής ποσότητα του φαρμάκου και μπορεί και διατίθεται αυτή τη στιγμή και στην ελληνική αγορά. Γνωρίζω γιατί είμαι σε επικοινωνία με όλους τους γιατρούς σε όλα τα νοσοκομεία που περιθάλπουν ασθενείς με τον νέο κορονοϊό και όλοι παίρνουν χλωροκίνη».

Σημειώνεται πως νωρίτερα σήμερα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για μια πολλά υποσχόμενη θεραπεία στη μάχη κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού , η οποία φαίνεται πως θα είναι έτοιμη σε λίγο καιρό καθώς ήδη πραγματοποιούνται οι πρώτες κλινικές δοκιμές. Ο λόγος για την ουσία χλωροκίνη.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια στη Ρώμη Μαρία Δεναξά και όπως έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter: «Ασθενείς στους οποίους χορηγήθηκαν 600mg ημερησίως χλωροκίνης θεραπεύτηκαν σε 6 μέρες και δεν ήταν πια φορείς του ιού. Η κλινική δοκιμή έγινε σε νοσοκομείο της Μασσαλίας όπου τώρα νοσηλεύεται βουλευτίνα του Μακρόν στην οποία χορηγείται η πειραματική θεραπεία».

Γερμανός επιστήμονας: Τα άγνωστα μέχρι τώρα συμπτώματα του Κορωνοϊού

2020-03-18 19:33

Tα άγνωστα συμπτώματα του Covid- 19 αποκαλύπτει κορυφαίος Γερμανός ιολόγος, όπως αναφέρει ο γερμανικός Τύπος.

Σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine Zeitung», o ιολόγος Χέντρικ Στρέεκ ανέλυσε τα συμπεράσματα της μελέτης των συναλδέλφων του που επισκέφθηκαν πάνω από 100 ασθενείς που είχαν νοσήσει από τον κορωνοϊό.

«Με τους συναδέλφους μου από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βόννης επισκεφθήκαμε ασθενείς που βρίσκονταν σε αυτοαπομόνωση , δηλαδή στο σπίτι τους, καθώς δεν είχαν εμφανίσει σοβαρά συμπτώματα, κι έτσι ανακάλυψαμε νέα», επισημαίνει ο Γερμανός επιστήμονας. Ο ίδιος προσθέτει ότι, οι περισσότεροι ασθενείς παραπονούνταν για απώλεια όσφρησης και γεύσης επί αρκετές ημέρες και μάλιστα προτού εμφανίσουν συμπτώματα της νόσου.

«Σχεδόν όλοι οι ασθενείς τους οποίους επισκεφθήκαμε, κι αυτό σημαίνει για τα δύο τρίτα των ασθενών, μας περιέγραφαν ότι είχαν απώλεια όσφρησης και γεύσης που διήρκεσε αρκετές ημέρες», εξηγεί ο καθηγητής Χέντρικ Στρέεκ.

«Για παράδειγμα, μία μητέρα δεν μπορούσε να μυρίσει την λερωμένη πάνα του μωρού της, άλλοι δεν μπορούσαν να μυρίσουν το σαμπουάν τους ενώ υπήρξαν και αυτοί που έτρωγαν και δεν καταλάβαιναν τι έβαζαν στο στόμα τους», προσθέτει.

Επιπλέον, το 30% των ασθενών είχαν διάρροια, ποοσοστό υψηλότερο από αυτό που αναμέναμε», τονίζει ο Γερμανός ιολόγος.

«Μέχρι σήμερα, τα συμπτώματα που γνωρίζουμε για τον Covid-19 είναι πυρετός, πονόλαιμος, ξηρός βήχας, δύσπνοια, πόνος στους μύες και τις αρθρώσεις, κόπωση, κεφαλαλγία και σπανίως διάρροια. Τώρα όμως με τη μελέτη μας διευρύνεται ο κατάλογος των συμπτωμάτων του ιού», τονίζει.

 

Πως θα γίνεται η εξυπηρέτηση στο ΤΟΕΒ Σπερχειάδας

2020-03-18 19:20

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Στα πλαίσια αντιμετώπισης των επιπτώσεων της πανδημίας από τον κορωναϊό και σε εφαρμογή  όλων των μέτρων που έχουν ληφθεί και θα ληφθούν στο μέλλον ανακοινώνεται ότι:

Τα μέλη του Οργανισμού και οι πολίτες γενικά  θα εξυπηρετούνται:

τηλεφωνικά ή με με email

Μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις και εφόσον αυτό απαιτείται, θα μπορούν να εξυπηρετούνται οι πολίτες με άμεση επαφή με την επίσκεψη τους στα γραφεία του Οργανισμού.

Προτείνουμε όπως η προσέλευση στα γραφεία του  Οργανισμού να γίνεται μόνο για επείγουσες και λίαν αναγκαίες περιπτώσεις και αφού δεν είναι δυνατόν να αξιοποιηθούν οι νέες τεχνολογίες.

Για την καταβολή των οφειλών σας  να εφαρμοσθούν οι τραπεζικές συναλλαγές.

 

Ανακοίνωση της Κοινότητας Σπερχειάδας, γιά την Τράπεζα Πειραιώς

2020-03-18 15:17

ΔΗΜΟΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
Κοινότητα Σπερχειάδας 
Έδρα του Δήμου Μακρακώμης
 
 
Δελτίο τύπου 
 
Μέρες που είναι, και την δύσκολη περίοδο που διανύουμε
και άλλο ένα σοβαρό θέμα έχει προκύψει και ταλανίζει σχετικά με την λειτουργία της μοναδικής Τράπεζας και ΑΤΜ όπου εξυπηρετούνται δημότες της Σπερχειάδας και των γύρω περιοχών, όπως ακόμα  και της διπλανής Δημοτικής ενότητας Υπάτης.
 Ως γνωστόν το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, το μοναδικό τραπεζικό κατάστημα στην Σπερχειάδα (την πρωτεύουσα της Δυτικής Φθ/δας και έδρα του Δήμου Μακρακώμης), που τελευταία  λειτουργεί μόνο τρεις μέρες της εβδομάδας, είναι πλέον κλειστό,  ενώ και το ΑΤΜ δεν τροφοδοτείται τακτικά με χρήματα, δημιουργώντας έτσι κατά συνέπεια πολλά προβλήματα στους δημότες αλλά και στην αγορά της πόλης. 
Και όλα αυτά τώρα,  λόγω των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί με τον κορωνοϊό, με τα επιβαλλόμενα μέτρα προφύλαξης και προστασίας που σαφέστατα είναι δικαιολογημένα και απόλυτα σεβαστά.
Εδικά τώρα, που πρέπει οι πολίτες να παραμένουν σπίτι για το καλό όλων μας. 
Ως Τοπική Αρχή αλλά και σύσσωμο το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας  Σπερχειάδας, αφουγκραζόμαστε το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργείται στην πόλη μας, όπου πλέον οι συμπολίτες μας αλλά και κάτοικοι γύρω περιοχών και χωριών, δεν μπορούν έτσι να εξυπηρετηθούν και αναγκάζονται να κάνουν μετακινήσεις εκτός Σπερχειάδας ώστε να κάνουν έστω και μικρή  ανάληψη χρημάτων. 
Θα πρέπει να γίνει έκτακτη διαχείριση της λειτουργίας τόσο του καταστήματος στην Σπερχειάδα όσο και στις γύρω κοντινές περιοχές όπου υπάρχουν τραπεζικά καταστήματα,
(Ορθολογικά και επιθυμητό θα είναι να υπάρχει τουλάχιστον ένα κατάστημα ανοικτό σε κάθε πόλη)  
ώστε οι Σπερχειαδίτισσες και Σπερχειαδίτες να μην αναγκάζονται σε μετακινήσεις άσκοπες αλλά να περιορίζονται στις πλέον απαραίτητες για την προφύλαξη τους από τον κορωνοϊό. 
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να διευκολύνουμε τους δημότες μας, όπως και όπου μπορούμε ώστε αυτή την δύσκολη περίοδο να υπάρχει μέγιστη δυνατή βοήθεια προς εξυπηρέτηση τους.
Και να μην βρίσκουν κάποιοι «εύκολες και πρόχειρες λύσεις και να παρακινούν τον κόσμο συμφεροντολογικά»…  
 
Σε αυτή την κατεύθυνση, ζητούμε ως τοπικό συμβούλιο την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος στην Σπερχειάδα, προς εξυπηρέτηση των πολλών δημοτών μας με επίσημες προβλεπόμενες ενέργειες που είναι αναγκαίες και επιτακτικές.
Με  την παρούσα γνωστοποίηση του προβλήματος, αναμένουμε  από τους αρμόδιους να μεριμνήσουν σχετικά και να παραμείνει ανοικτό το τραπεζικό κατάστημα Σπερχειάδας.
  
 
Ο πρόεδρος και το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Σπερχειάδας 
Νίκος Τζιβελέκας  Πρόεδρος
Χρήστος Ξέρρας  Αναπληρωτής
Γεώργιος Χαντζής 
Αικατερίνη Σιούτα
Κώστας Μαργαρίτης 
Δημήτρης Καραντζούνης 
Ειρήνη Καραγεώργου
                        __________________________________________________________________________________________
Να σημειώσουμε ότι μετά το χθεσινό δημοσίευμα τού "Σπερχειός OnLine" γιά το θέμα,απ΄την πλευρά τού Δήμου δεν υπήρξε καμμία επίσημη ενημέρωση παρά την σοβαρότητα αυτής της εξέλιξης.
 

Τι συμβαίνει με την Τράπεζα Πειραιώς στην Σπερχειάδα ;

2020-03-17 15:50

Μιά δυσάρεστη έκπληξη περίμενε όσους πολίτες θέλησαν χθές Δευτέρα 16 Μαρτίου,να κάνουν τις συναλλαγές τους στο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Σπερχειάδα

Το κατάστημα ήταν κλειστό καί στη είσοδο υπάρχει πινακίδα πού ενημερώνει ότι θα "παραμείνει κλειστό μέχρι νεοτέρας" !!

 

Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν η Δημοτική αρχή έχει ενημερωθεί γιά το γεγονός καί αν έχει κάνει κάποιες ενέργειες, ώστε να ενημερωθούν καί οι πολίτες

Το θέμα είναι σοβαρό καί με την ανάλογη σοβαρότητα θα πρέπει να το δεί, διότι ένα ενδεχόμενο οριστικό κλείσιμο τού καταστήματος θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την ήδη κακή κατάσταση της αγοράς της πόλης 

Προϊόντα: 21 - 30 από 8449
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>