Νέα

Το Άγιο Φώς έρχεται στη Φθιώτιδα

2020-05-25 16:27

Θα μοιραστεί σε όλους τους ναούς και τα μοναστήρια της Μητρόπολης.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης ΦΘιώτιδας:

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος ανακοινώνεται ότι, με μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Συμεών, αύριο Τρίτη 26 Μαΐου, θα αφιχθεί από την Εξαρχία του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα το Άγιο Φως στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, το οποίο και θα διανεμηθεί σε όλες τις Ενορίες και τις Ιερές Μονές της Μητροπόλεως μας, καθώς τούτο δεν ήταν εφικτό να γίνει το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, λόγω των εκτάκτων μέτρων που ίσχυσαν κατά το φετινό Άγιο Πάσχα.

Ο πιστοί της Μητροπόλεως μας θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν το Άγιο Φως στην Απόδοση της εορτής του Πάσχα σε συνεννόηση με τους ιερείς των Ενοριών τους.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Συνεδρίαση του Δ.Σ. με φυσική παρουσία προτείνει η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

2020-05-25 16:11

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ 

 ‘’  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ‘’

Η πρόταση που καταθέσαμε στο Πρόεδρο του Δ.Σ. Δήμου  Μακρακώμης για συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου με φυσική  παρουσία αντί  Δια Περιφοράς .

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε

Λαμβάνοντας υπ όψιν τη γενικότερη χαλάρωση των μέτρων αντιμετώπισης κατά  της  πανδημίας του Covid-19, θα θέλαμε να προτείνουμε την τέλεση των πιθανόν ερχόμενων Δημοτικών Συμβουλίων ,έως τη λήξη της παρούσας ΚΥΑ στις 31-05-2020, με φυσική παρουσία ,κεκλεισμένων των θυρών για το  Δήμο Μακρακώμης ,όπως ορίζεται από τις Εγκυκλίους ΥΠΕΣ 18318/13-03-2020 και ΥΠΕΣ 20930/31-03-2020, ακλουθώντας το παράδειγμα όμορων Δήμων του Νομού μας .Θεωρούμε πως η αίθουσα συνεδριάσεων Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα ενδείκνυται για την τήρηση των αποστάσεων και όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας τα όποια προβλέπονται ,μεταξύ των δημοτικών συμβούλων. Επιπλέον η πρόσφατη προμηθέα οπτικοακουστικών μέσων τηλεδιάσκεψης ,στην οποία προέβη ο Δήμος Μακρακώμης , δίνει τη δυνατότητα εξ αποστάσεως συμμετοχής στη συνεδρίαση ,των δημοτικών συμβούλων οι οποίοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και δεν επιθυμούν να παρευρίσκονται δια ζώσης.  

Εκ μέρους της παράταξης

Ο επικεφαλής

Παπαευθυμίου Ε
       

Δύο ακόμη Ειδικούς Συνεργάτες προσέλαβε ο Δήμαρχος Μακρακώμης

2020-05-25 14:39

Σύμφωνα με σημερινές αναρτήσεις στο σύστημα ΔΙΑΥΓΕΙΑ,ο Δήμαρχος Μακρακώμης Γ.Χαντζής,προσέλαβε δύο ακόμη ειδικούς συνεργάτες ...

Πρόκειται γιά τούς:

1.ΚΟΝΙΑΡΗ ΟΥΡΑΝΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,

2.ΜΠΑΝΟΥΣΗ ΙΩΑΝΝΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,

πού θα είναι έμμισθοι

 

Εξελίξεις στην τραγωδία της Μακρακώμης: Βρέθηκε το κλεμμένο τζιπ του νεκρού ζευγαριού

2020-05-25 14:18

Στον Ίασμο Κομοτηνής, μία κωμόπολη μεταξύ της πρωτεύουσας της ΠΕ Ροδόπης και της Ξάνθης, εντοπίστηκε το κλεμμένο τζιπ του ζευγαριού από τη Μακρακώμη Φθιώτιδας που βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του τον περασμένο Ιανουάριο.

Στην τραγωδία που είχε σημαδέψει τη Δυτική Φθιώτιδα, είχε προστεθεί ένα ακόμη περιστατικό που κινούσε το αστυνομικό ενδιαφέρον και αφορούσε την κλοπή, από τον αύλειο χώρο του σπιτιού του ζευγαριού ενός τζιπ.

Η κλοπή έγινε αμέσως μετά τη σφράγιση του χώρου και ενώ είχε ακουστεί ότι άγνωστοι είχαν προσπαθήσει να εισέλθουν ακόμη και στο εσωτερικό του σπιτιού.

Το συγκεκριμένο τζιπ, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, εγκαταλειμμένο σε μια ρεματιά στην ανωτέρω περιοχή και εξετάζεται αν είχε χρησιμοποιηθεί σε λαθροδιακίνηση μεταναστών αλλά και για το πως συνδέεται με την κλοπή από τη Μακρακώμη.
Το όχημα βρέθηκε σε κακή κατάσταση και θα διερευνηθεί από τους αστυνομικούς του εγκληματολογικού για DNA ή άλλα στοιχεία που θα οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου για το ποιοι το έκλεψαν και ποιοι το χρησιμοποίησαν για τις παράνομες δραστηριότητές τους.

Κ.Κατσιμάνης: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ

2020-05-24 14:52

Όσον αφορά τον απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς δεν υπήρξαν ιδιαίτερα θέματα εκτός από τη γνωστή υγειονομική κρίση, στην οποία κατά την εκτίμησή μου το Σ.Τ.Ο. του Δήμου ανταποκρίθηκε έγκαιρα με τις γνωστές διαδικασίες.
Όσον αφορά την ερχόμενη χρονιά και τις διαδικασίες πυρασφάλειας-πυροπροστασίας προτείνω την πιστή, κατά το δυνατόν, εφαρμογή των προβλεπόμενων στην έκδοση 4 του σχεδίου ΙΟΛΑΟΣ της πολιτικής προστασίας.
Επιπλέον προτείνω την διοργάνωση ημερίδας, σχετική με πυροπροστασία, από τον Δήμο. Μετά από συνεννόησή μου και σχετική αποδοχή, προτείνω ως κεντρικό ομιλητή και συντονιστή της ημερίδας τον ειδικό και με μεγάλη εμπειρία στα θέματα αυτά συμπατριώτη μας, κύριο Νικόλαο Διαμαντή, με θεματολογία την ενημέρωση Προέδρων κοινοτήτων και εθελοντών και αν είναι δυνατόν πρακτική άσκηση στα θέματα του σχεδίου ΙΟΛΑΟΣ. Να δοθεί η ευχέρεια στον κύριο Διαμαντή της επιλογής και άλλων εισηγητών, εφόσον ο ίδιος κρίνει απαραίτητο, στα πρότυπα προηγούμενων ημερίδων-διαλέξεων στις οποίες έχει συμμετάσχει στο παρελθόν.
Η ημερομηνία ας καθοριστεί σε συνεννόηση με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους και σε χρόνο που θα επιτρέπει τη συμμετοχή όλων ανάλογα με τις οδηγίες στην πορεία της υγειονομικής κρίσης.

Με εκτίμηση
Κων/νος Κατσιμάνης
Μέλος του Σ.Τ.Ο. πολιτικής προστασίας Δημου Μακρακώμης.

Περιοδεία τού Μητροπολίτη Φθιώτιδας σε ορεινά χωριά της Δυτικής Φθιώτιδας

2020-05-23 23:56

Εφαρμόζοντας την δέσμευσή του, κατά τον ενθρονιστήριο του λόγο, ότι θα επισκεφτεί την Μητρόπολή του, χωριό  χωριό, σπίτι σπίτι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών επισκέφτηκε έκτακτα σήμερα τρία μικρά ορεινά χωριά της Δυτικής Φθιώτιδας στα όρια με τον νομό Ευρυτανίας. Συγκεκριμένα το Δίκαστρο, τα Πιτσιωτά και το Περίβλεπτο.

      Ο κ. Συμεών, συνοδευόμενος από δυο συνεργάτες του από τις διοικητικές υπηρεσίες της Μητροπόλεως, τον κ. Παναγιώτου και τον κ. Φωτιάδη, επισκέφτηκε τα πιο ορεινά της Αρχιερατικής Περιφέρειας Μακρακώμης και Τυμφρηστού, αρκετές δεκάδες χιλιόμετρα από την έδρα της Μητροπόλεως, την Λαμία. Μετά από προσκύνημα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού, με την συνοδεία των ιερέων της περιοχής π. Γεωργίου Τσιλιμάγκου και π. Αθανασίου Αλεξίου επισκέφτηκε διαδοχικά τα χωριά Δίκαστρο, Πιτσιωτά και Περίβλεπτο. Στην περιοδεία του αυτή τον υποδέχτηκε και συνόδευσε και ο καταγόμενος από το Περίβλεπτο τ. Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος, ο οποίος μάλιστα ξενάγησε τον Σεβασμιώτατο και στην υπό ίδρυση Ιερά Μονή του Αγίου Αθανασίου Περιβλέπτου, της οποίας τυγχάνει κτίτωρ.

    Ο κ. Συμεών είχε την ευκαιρία να δει από κοντά όλους τους λιγοστούς κατοίκους των χωριών αυτών αλλά και διερχόμενους εκδρομείς, που έσπευσαν να επικοινωνήσουν μαζί του. Ο κ. Συμεών προσκύνησε σε όλους τους Ναούς, όπου μαζί με τους λιγοστούς κατοίκους έψαλλαν το Χριστός Ανέστη, και είχε την ευκαιρία να δει όλους τους κατοίκους από κοντά και να περάσει όλη την ημέρα μαζί τους.

     Ο κ. Συμεών με σύντομα λόγια απευθύνθηκε στους σεβαστούς κατοίκους των χωριών αυτών αναφέροντας: «Συγκινούμαι πολύ που επισκέπτομαι τα χωριά σας και που σας βλέπω γύρω από την Εκκλησία. Αυτή η εικόνα είναι πάρα πολύ όμορφη και αυτή η εικόνα εκφράζει όλη την ταυτότητα του Ελληνισμού. Αυτό είναι ο Έλληνας, αυτή είναι η Ελλάδα. Να είμαστε γύρω από την Εκκλησία συνηγμένοι, εκεί να χαιρόμαστε, εκεί να κλαίμε, εκεί να τρώμε, εκεί να ανταμώνουμε, εκεί να μαλώνουμε, εκεί να συμφιλιωνόμαστε και να συγχωρούμαστε, εκεί να προχωράμε στην ζωή. Χαίρομαι πάρα πολύ, σας συγχαίρω, σας ευλογώ. Είναι χαρά μου και τιμή μου, που βρίσκομαι σήμερα κοντά σας. Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά».

     Ο τ. Υπουργός κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος εξέφρασε την συγκίνησή του για την επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Περίβλεπτο, και χαρακτήρισε την σημερινή μέρα «ως μέρα «συμβολαιοποίησης» για την μεταβίβαση της Μονής του Αγίου Αθανασίου στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, ώστε με την εμπνευσμένη ποιμαντορία του Μητροπολίτη μας κ. Συμεών να αξιοποιηθεί προς όφελος της περιοχής και ευρύτερα».

 

Αντιπλημμυρικά έργα 4.774.000 € φέρνει ο ..Παπαευθυμίου στον Δ. Μακρακώμης

2020-05-22 17:56

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

Η παράταξη μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει  ότι εντός των ημερών ,ενδέχεται και σήμερα Παρασκευή, να υπογραφούν τα αντιπλημμυρικά έργα  που είχαμε υποβάλει ως Δημοτική Αρχή στο πρόγραμμα ΄΄ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ΄΄ με αριθμό απόφασης ΔΣ Μακρακώμης  28/4-3-2019 και αριθμό πρωτοκόλλου Υπουργείου 4248/196/19-4-2019.

Στη συνέχεια αξιολογηθήκαν ενυπογράφως θετικά αλλά λόγω της επίσπευσης των εθνικών εκλογών δεν πήραν υπογραφή Υπουργού . Σήμερα εντάσσονται αυτοδικαίως στο νέο πρόγραμμα ΄΄Αντώνης Τρίτσης ‘’ (Αντικατέστησε το πρόγραμμα ΄΄ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ‘’).

Αυτά είναι :   1Ο Υποέργο : Κατασκευή γέφυρας στο Αρχανιόρεμμα  ποσού 1.375.000 €

                        2Ο Υποέργο :  Έργα συλλογής  και διάθεσης ομβρίων υδάτων κ. Μακρακώμης   ποσού 2.965.000 €

                        3Ο Υποέργο :  Υποστηρικτικές Δράσεις Προειδοποίησης και παρακολούθησης  ποσού 434.000 €

ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ : 4.774.000 €

Ένας από τους λόγους για τους οποίους σας αναφέρουμε τα παραπάνω είναι γιατί περιλαμβάνονταν  στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και θέλουμε να είμαστε συνεπείς .

 

Για την Παράταξη Ανεξάρτητη Δημιουργική Συνεργασία 

Ο Επικεφαλής

Παπαευθυμίου Ε.

 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ιδρύει δικό του κόμμα [βίντεο]

2020-05-21 13:36

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ανακοίνωσε ότι ιδρύει δικό του κόμμα.

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής ,ανακοίνωσε πως δεν ανήκει πλέον σ'αυτό το κόμμα. καί καλεί τους πολίτες να μπουν στη σελίδα ELLHNES.net και να γίνουν μέλη στο νέο κόμμα. Το κεντρικό σύνθημα που προβάλλει είναι «Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες».

Σε ανακοίνωσή του μέσω βίντεο που ανέβασε στα social media, ο  Ηλίας Κασιδιάρης εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση, στην αξιωματική αντιπολίτευση, στον πρωθυπουργό προσωπικά, ακόμα και στον Κυριάκο Βελόπουλο. 

Στο βίντεο που ανέβασε ο Ηλίας Κασιδιάρης συνεχίζει τις κατηγορίες για υπουργούς και βουλευτές, υποστηρίζει πως το φθινόπωρο θα γίνουν πρόωρες εκλογές, ενώ στο site κάνει λόγο για πολιτική κάθαρση, υποσχόμενος παραδειγματική τιμωρία όλων των πολιτικών που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης αφήνει αιχμές για τα όσα συμβαίνουν στη Χρυσή Αυγή. Ενδεικτικά αναφέρει πως η πρόταση που κατέθεσε για πλήρη αναδιοργάνωση και ανανέωση της ΧΑ δεν έγινε αποδεκτή και γι' αυτό έφυγε.

Παράλληλα ζήτησε στήριξη από τον κόσμο για τη δημιουργία ενός πανελλήνιου κινήματος ενάντια στον αφελληνισμό της χώρας. Μάλιστα στις θέσεις του κόμματος, όπως γράφει στο site, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Απέλαση όλων των αλλοδαπών που βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα και μετατρέπουν την χώρα μας σε ισλαμική αποικία. Οριστικό τέλος στην δωρεάν στέγαση, στην χρηματοδότηση με μετρητά, και σε όλα τα προνόμια που η κυβέρνηση της ΝΔ προσφέρει αφειδώς στους αλλοδαπούς».
Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, υποστήριξε, πως στο κόμμα του θα συμμετέχουν επιφανή πρόσωπα, στελέχη υψηλού επιπέδου, που ξεχωρίζουν σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής και τα οποία θα αναδεικνύουν πατριωτικό, πολιτικό λόγο. 

Το βίντεο του Ηλία Κασιδιάρη και η ανακοίνωση για το νέο κόμμα
 

Το κείμενο που συνοδεύει το βίντεο του Ηλία Κασιδιάρη
ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ! Οι καιροί απαιτούν την άμεση δημιουργία και δράση ενός σύγχρονου εθνικού κόμματος, όπως αυτά που κυριαρχούν εκλογικά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Επισκεφθείτε ΤΩΡΑ τη νέα ιστοσελίδα μας
ELLHNES.net

Δημιουργούμε ένα κίνημα Ελλήνων για την εθνική επιβίωση και την αναγέννηση του Ελληνισμού. Την κίνησή μας πλαισιώνουν Ελληνίδες και Έλληνες εγνωσμένου κύρους και αναγνωρισμένης αξίας. Πρώτος αντικειμενικός σκοπός να υπάρχει στην επόμενη βουλή μία αληθινή εθνική αντιπολίτευση. Μία ισχυρή και σοβαρή φωνή ενάντια στα εθνομηδενιστικά σχέδια ολόκληρου του πολιτικού συστήματος

Με επιφανή και σοβαρά πρόσωπα. Με στελέχη υψηλού επιπέδου, που ξεχωρίζουν σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής και θα αναδείξουν τον πατριωτικό, πολιτικό λόγο ως το αντίπαλο δέος ενάντια στην κοινή αντεθνική γραμμή του Σύριζα και της Νέας Δημοκρατίας

Με την ελληνική νεολαία πρωτοπόρο. Στην πρώτη γραμμή ενός πολιτικού αγώνα μαχητικού, που θα εκμεταλλευθεί όλα τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας για την διάδοση των Ιδεών μας. Με συνεχή και ενεργή παρουσία σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδος

Με ολοκληρωμένη πρόταση εξουσίας. Δημιουργούμε ένα κόμμα που διαθέτει πρωτίστως, ένα πληρέστατο και εφαρμόσιμο πρόγραμμα – με επιστημονική τεκμηρίωση – και με αντικειμενικό σκοπό να γίνει ξανά η Ελλάδα μεγάλη και ισχυρή

Ο Ηλίας Κασιδιάρης (https://twitter.com/IliasKasidiaris) δεν μετέχει πλέον στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, διότι η πρόταση που κατέθεσε για πλήρη αναδιοργάνωση και ανανέωση δεν έγινε αποδεκτή. Έγιναν εκτενείς συζητήσεις, αλλά δυστυχώς υπήρξε απόλυτη διαφωνία.

Στον Αγώνα μας έχει θέση κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα που αγωνιά για το μέλλον της Πατρίδας μας. Χωρίς κανέναν αποκλεισμό. Όλοι ενωμένοι. Με μία αδιαπραγμάτευτη πολιτική θέση. Με μία σταθερή ιδεολογική βάση: την σωτηρία της Πατρίδας! Όσοι αποδέχεστε αυτή την μεγάλη Ιδέα συνταχθείτε ΤΩΡΑ στην πρώτη γραμμή του Κινήματός μας

Η αρχή έγινε! Επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ μαζί μας μέσω τηλεφώνου και διαδικτύου. Επισκεφθείτε ΤΩΡΑ την ιστοσελίδα ELLHNES.net. Να οργανωθούμε δυναμικά χιλιάδες Έλληνες ενωμένοι σε όλη την Ελλάδα. Να δημιουργήσουμε ένα πανελλήνιο κίνημα ενάντια στον αφελληνισμό της Πατρίδας μας. Είναι μονόδρομος και άμεση ανάγκη η φωνή μας να ακουστεί δυνατά στη βουλή. Να ενισχυθεί και να διεκδικήσει μία νέα εθνική πολιτική για όλα τα μείζονα ζητήματα της Πατρίδας μας.
 

Κοινότητα Σπερχειάδας: Ανακοίνωση προς ενημέρωση των πολιτών

2020-05-19 22:19

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προς ενημέρωση των πολιτών της κοινότητας Σπερχειάδας

 

Τις εργασίες καθαριότητας , περιποίησης κοινόχρηστων χώρων (πλατείες, παιδικές χαρές, νεκροταφεία, καθαριότητα δρόμων, κοπή χόρτων κτλ) , αποκατάστασης πρασίνου, τις έχει αναλάβει ο Δήμος Μακρακώμης όπως μας ενημέρωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Πάνος Κοντογιώργος, σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία των προέδρων των κοινοτήτων του Δήμου μας, στο συνεδριακό κέντρο Αθανάσιου και Μαίρης Ακρίδα.

 

Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Τζιβελέκας

 

 

Απόφαση Δημάρχου: Έμμισθοι πλέον οι αντιδήμαρχοι Κοντογεώργος καί Θεόπουλος

2020-05-19 13:25

ΑΠΟΦΑΣΗ
Ο Δήμαρχος Μακρακώμης

 

Έχοντας υπόψη :
1. Την αριθ. 10602/1-9-2019 (ΑΔΑ: 64ΑΖΩΛ2-ΣΘΞ) απόφαση του Δημάρχου Μακρακώμης περί
ορισμού Αντιδημάρχων , εντεταλμένων συμβούλων και μεταβίβαση αρμοδιοτήτων .
2. Την Εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών με αριθ. 48/22119/7-4-2020 περί ορισμού
Αντιδημάρχων.
3. Την υπ΄αριθ. πρωτ. Φ 8000/οικ. 14032/571/3-4-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας περί
«Γνωστοποιήσεων διατάξεων άρθρου 27 του Ν 4670/2020 για την απασχόληση των
συνταξιούχων γήρατος και παροχή οδηγιών για την εφαρμογή τους»
Αποφασίζει
Τροποποιεί την απόφαση Δημάρχου 10602/1-9-2019 (ΑΔΑ: 64ΑΖΩΛ2-ΣΘΞ) ως κάτωθι:
1. Τον Κοντογεώργο Παναγιώτη του Βασιλείου καθ΄ύλην έμμισθο Αντιδήμαρχο με θητεία από
18-5-2020 έως 28-2-2021.
2. Τον Θεόπουλο Κωνσταντίνο του Χρήστου καθ΄ύλην έμμισθο Αντιδήμαρχο με θητεία από 18-
5-2020 έως 28-2-2021
3. Η παρούσα να δημοσιευτεί μια φορά σε εβδομαδιαία εφημερίδα της πρωτεύουσας του
Νομού σύμφωνα με το άρθρο 59 παρ. 6 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει,
να αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ , στην ιστοσελίδα και στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου.
Ο Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης


Γεώργιος Χαντζής

 

Προϊόντα: 31 - 40 από 8523
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>