Νέα

Ηλίας Κυρμανίδης: Για να αλλάξουμε τον «κακό μας τον καιρό» πρέπει να περπατήσουμε «κόντρα στον καιρό»

2019-03-20 21:04

Μια δημόσια “απολογία”... Φίλες και φίλοι
Εδώ και λίγες μέρες προέκυψα, ως ένας ακόμα, απ τους πολλούς «σωτήρες» του τόπου... Ούτε από παρθενογένεση ούτε «αθώος» ούτε άμοιρος..
Πού ήμουν;
Εκεί που επιλέξαμε οι περισσότεροι τα τελευταία χρόνια. Στην άκρη..
Απογοητευμένοι; Ίσως.. Εξοργισμένοι; Πολύ! Αηδιασμένοι; Το σίγουρο!!
Είναι όμως λύση από μόνη της η αποστροφή; Είναι υγιής πολίτης, ο παθητικός πολίτης;
Πιστέψτε με, είναι πολύ βολικό να «βγάζεις την ουρά σου απ έξω» και να δείχνεις όλους τους άλλους με το δάχτυλο... Είναι εντελώς ανέξοδο να κατακρίνεις, να απορρίπτεις να μηδενίζεις.. Ένιωσα κι εγώ την ανάγκη να θυμώσω, να βρίσω, να φωνάξω για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και στις ζωές μας τα τελευταία χρόνια..
Σήμερα όμως, οι ανάγκες, οι διακυβεύσεις και τα επίδικα της εποχής μας «μισούν» την αδιαφορία και δεν αντιμετωπίζονται με την αποχή. Οι «Γόρδιοι δεσμοί» της μακρόχρονης κρίσης, δεν λύνονται με μαγικούς τρόπους. Κόβονται με συμμετοχή, με ρεαλισμό, με πίστη, με σχέδιο.
Για να αναμετρηθούμε με το σήμερα, πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες και να γίνουμε ενεργοί. Για ν αλλάξουμε τον .. «κακό μας τον καιρό» πρέπει να «καταπιούμε» τους εγωισμούς μας, να υπερβούμε τις διαφορές μας, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να «περπατήσουμε» κόντρα στον καιρό.
Με αυτές τις σκέψεις και με αυτή την εσωτερική ανάγκη (του ενεργού και χρήσιμου συμπολίτη) αποφάσισα να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Φάνη Σπανού «Επι-μένουμε στην καρδιά της Ελλάδας».
Η μόνη υπόσχεση που μπορώ να σας δώσω, είναι ότι θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ.
Με πολύ σεβασμό

Ηλίας Κυρμανίδης

 

Βιογραφικό
Γεννήθηκα στα Καμένα Βούρλα της Φθιώτιδας στις 5 Δεκεμβρίου του 1968. Είμαι γιος του Γιώργου Κυρμανίδη και της Βασιλικής Μπεσίρη. Έλκω την καταγωγή μου, από τον ένα προπάππο μου από την Τραπεζούντα κι από τον άλλο από τα Άγραφα. Τέλειωσα Δημοτικό και Γυμνάσιο στα Καμένα Βούρλα και Λύκειο στο Μώλο. Αποφοίτησα από τη Νομική Σχολή Κομοτηνής το 1993. Έχω μια κόρη, τη Βασιλική, που σπουδάζει στο 4ο έτος της Αγγλικής Φιλολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Από το 1996 ασκώ μάχιμη δικηγορία. Στο πλαίσιο του επαγγέλματός μου έχω διατελέσει, μεταξύ άλλων,  νομικός σύμβουλος των Καποδιστριακών Δήμων Καμένων Βούρλων και Γοργοποτάμου και της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Φθιώτιδας. Επίσης διετέλεσα Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας.

Από νεαρή ηλικία συμμετέχω ενεργά στα δημόσια πράγματα. Διετέλεσα Υπεύθυνος Πόλης στη ΔΑΠ Κομοτηνής και από το 1996 μέχρι το 2000 πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Φθιώτιδας. Ως φοιτητής, διετέλεσα πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών της Νομικής Σχολής. Ήμουν τακτικό μέλος της Συγκλήτου και του Πρυτανικού Συμβουλίου του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Διετέλεσα Νομαρχιακός Σύμβουλος Φθιώτιδας από το 1999 μέχρι το 2010. Από το 2001 μέχρι το 2002 ήμουν πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου και στη συνέχεια Αντινομάρχης Φθιώτιδας. Από το 2015 είμαι πρόεδρος του σωματείου Φθιωτικός Όμιλος Αντισφαίρισης με έδρα τη Λαμία. Από το 2017 έχω εκλεγεί πρόεδρος της Δικαστικής Επιτροπής της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Υποψήφιος Δήμαρχος Μακρακώμης ο Ξενοφών Συρράφος – Η ανακοίνωση

2019-03-19 15:10

Ο νυν Αντιδήμαρχος Δήμου Μακρακώμης,Ξενοφών Συρράφος, με ανακοίνωση του σήμερα 19/3/2019, γνωστοποιεί ότι θα είναι, υποψήφιος Δήμαρχος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές,στον Δήμο Μακρακώμης.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Συνδημότισσες,  Συνδημότες

Με την παρούσα, σας κάνω γνωστή την απόφασή μου να διεκδικήσω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως επικεφαλής συνδυασμού ,  το αξίωμα του δημάρχου του Δήμου Μακρακώμης.

Πριν πέντε χρόνια, ως υπεύθυνος πολίτης που αντιλαμβάνεται την ενασχόληση με τα κοινά, όχι ως μέσο απόκτησης αναγνωρισιμότητας ή τρόπο βιοπορισμού αλλά ως ηθική υποχρέωση έναντι των συμπολιτών  του,  ζήτησα και εσείς με τη ψήφο σας  με εμπιστευθήκατε να συμμετάσχω σ’ αυτά.

Στο διάστημα αυτό, ως δημοτικός  σύμβουλος και αντιδήμαρχος αφουγκράστηκα και  κατέγραψα τα προβλήματα της καθημερινότητάς σας, καθώς και την αγωνία σας για το μέλλον του τόπου και των παιδιών  μας.  Αγωνίστηκα με  ειλικρίνεια,   αισιοδοξία, ρομαντισμό, όραμα  και ανιδιοτέλεια    για οτιδήποτε έκρινα επωφελές για το τόπο,  ενώ δεν δίστασα να συγκρουστώ με εγωκεντρικές, μεροληπτικές, << παρεΐστικες>> και κυρίως αντιθεσμικές πρακτικές που δυστυχώς αποτελούν  το βασικό μοντέλο λήψης αποφάσεων από το Δήμο μας.

Η πρωτοβουλία μου να θέσω υπό την κρίση σας μια επιπλέον υποψηφιότητα για το αξίωμα του Δημάρχου είναι απόρροια της αναγκαιότητας εφαρμογής ενός μοντέλου διοίκησης που – πέρα από την εξάλειψη των παραπάνω κατακριτέων πρακτικών –  θα σέβεται το  προβλεπόμενο  νομικό πλαίσιο,  θα βασίζεται στη σωστή οργάνωση, τη δικαιοσύνη, την ενότητα, την αμεροληψία τη συνεργασία και την αποφασιστικότητα και που θα έχει ως αποτέλεσμα πέραν από την επούλωση των πληγών του παρελθόντος   και την αποκατάσταση του αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ δημοτών και δημοτικής αρχής, τη δημιουργία κλίματος εξωστρέφειας και ανάπτυξης για το τόπο μας.

Φίλες και Φίλοι,

Στη  προσπάθεια αυτή είναι απαραίτητη η ενεργός συμμετοχή όλων σας.

Απευθύνομαι ιδιαίτερα σ’ εκείνες και εκείνους που, ενώ διακρίνονται για το ήθος, την αξιοπρέπεια,  τον ορθολογικό τρόπο σκέψης και απολαμβάνουν την εκτίμηση και το σεβασμό της τοπικής μας κοινωνίας,  δεν τολμούν να συμμετάσχουν, φοβούμενοι μήπως υποσκελιστούν από κατώτερούς τους.  Σε όλους  αυτούς θυμίζω ότι, κανένας πόλεμος δεν κερδήθηκε χωρίς μάχη και  τη φράση από τη ‘’Θεία Κωμωδία’’ του Ιταλού ποιητή  Δάντη που λέει  ότι, τα πιο φλογερά μέρη της κολάσεως προορίζονται για εκείνους που σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης διατήρησαν την ουδετερότητά τους.

Με τιμή

Ξενοφών  Συρράφος

Ταξίαρχος ε.α

 

Ξενοφών  Συρράφος –  Βιογραφικό Σημείωμα

Γεννήθηκε  στη  Γραμμένη  Μακρακώμης.  Αποφοίτησε  από  τη  Στρατιωτική  Σχολή   Ευελπίδων   το  έτος  1980  ως αξιωματικός  του  Όπλου  του  Μηχανικού  και αφυπηρέτησε το έτος 2007  με το βαθμό του ταξιάρχου. Υπηρέτησε  επί    σειρά ετών   σε   παραμεθόριες   Μονάδες   του   Ν. Έβρου, Δωδεκανήσων, Εσωτερικού  και Κύπρου ως Διοικητής και Επιτελής.   Είναι  απόφοιτος  των Σχολείων  του  Όπλου του Μηχανικού,  της   Σχολής  Διοίκησης   και    Επιτελών  καθώς  και   του   συνόλου των Σχολείων των  Ειδικών Δυνάμεων. Υπηρέτησε   σε Μονάδες Καταδρομών και Αλεξιπτωτιστών  και  επιτελικές  θέσεις   του  Γενικού  Επιτελείου  Στρατού  και  της   Διεύθυνσης  Ειδικών  Δυνάμεων.   Έχει αποφοιτήσει  από  το  σύνολο   των Σχολείων της   Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στην οποία υπηρέτησε επί σειρά ετών,  τόσο  στο  εσωτερικό της  Χώρας, όσο και σε αποστολές εκτός Ελλάδος.  Ως επιτελής  της   Διεύθυνσης   Ειδικών   Δυνάμεων  και της Εθνικής  Υπηρεσίας  Πληροφοριών  διετέλεσε  επί τριετία   μέλος της  Επιτροπής Χειρισμού Κρίσεων του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης.

Έχει τιμηθεί από την Ελληνική Πολιτεία με  Παράσημα     και    Διακρίσεις     καθώς  και    με   Επαίνους     για  εξαίρετες  πράξεις  από    Διοικητές Μεγάλων Σχηματισμών.

Το έτος 2014 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος  και από το Μάρτη του 2017 είναι αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Μακρακώμης  του Δήμου Μακρακώμης.

Είναι παντρεμένος με την Ασπασία Ράικου εκ Κολοκυθιάς που εργάζεται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και έχει ένα γιό.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο κιν.: 6977002383,     gmail:  sxenophon@gmail.com

Ημέρα πένθους στο Δήμο Μακρακώμης – Κλειστά Σχολεία και Υπηρεσίες

2019-03-18 22:56

Με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του θανόντος πρώην Δημάρχου Σπερχειάδας, Στάμου Καλαμάρα, ξεκίνησε σήμερα το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Μακρακώμης.

Το ίδιο θα γίνει και πριν την έναρξη της διπλής συνεδρίασης που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου, σύμφωνα με το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αναλυτικά το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε επίσης:

• Να κηρυχθεί η Τρίτη 19 Μαρτίου 2019, ημέρα που θα τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία, ως ημέρα πένθους για το Δήμο Μακρακώμης

• Οι σημαίες σε όλα τα Δημοτικά Καταστήματα και τα σχολεία θα κυματίζουν μεσίστιες

• Να δοθεί σε οδό στην Σπερχειάδα, το όνομα οδός «Δημάρχου Στάμου Καλαμάρα»

• Την Τρίτη 19/3/2019 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα είναι κλειστά, καθώς και όλες οι υπηρεσίες του Δήμου θα παραμείνουν κλειστές

• Να κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο θα παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία και  στην πομπή για το κοιμητήριο, μαζί με τους δημοτικούς υπαλλήλους

• Το ψήφισμα να διαβασθεί από τον Πρόεδρο του ΔΣ στην εξόδιο ακολουθία

• Η κηδεία θα γίνει με δαπάνη τού Δήμου

• Η νέα αίθουσα συνεδριάσεων που θα διαμορφωθεί στο υπό παραχώρηση πρώην Ειρηνοδικείο, να ονομαστεί. "Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Στάμος Καλαμάρας".

Ο Στάμος Καλαμάρας «έφυγε» από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας 18 Μαρτίου 2019 σε ηλικία 87 ετών.

Υπήρξε ο μακροβιότερος Δήμαρχος Σπερχειάδας, ενώ υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση για 40 ολόκληρα χρόνια.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη 19/3/2019 και ώρα 15:00’ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπερχειάδα.

Σπερχειάδα: «Έφυγε» απ' την ζωή ο Στάμος Καλαμάρας

2019-03-18 12:51

"Έφυγε" από τη ζωή ο επι πολλά χρόνια Δήμαρχος Σπερχειάδας, Στάμος Καλαμάρας  σε ηλικία 87 ετών.

Ο Στάμος Καλαμάρας άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, σκορπώντας θλίψη σε όλους όσους τον γνώριζαν αλλά και σε ολόκληρη τη Φθιώτιδα.

Τον τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πρόβληματα υγείας.

Για σχεδόν 20 χρόνια υπήρξε Πρόεδρος Κοινότητας Σπερχειάδος, καθώς  ήταν πρόεδρος της Σπερχειάδας από το 1968 έως το 1986.

Επίσης εκλέχτηκε Δήμαρχος από το 1990 έως το 1994 και από το 1998 έως το 2006.

Ο Στάμος Καλαμάρας είναι ο μακροβιότερος Δήμαρχος Σπερχειάδας.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη 19/3/2019 και ώρα 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπερχειάδα.

Σήμερα το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου θα συνεδριάσει εκτάκτως, με αφορμή τον θάνατου του Στάμου Καλαμάρα. 

Τίποτε δεν είναι τυχαίο, τίποτε δεν είναι γελοίο. Είναι όλα επικίνδυνα.

2019-03-16 16:34

.......Ούτε καν ο Όργουελ στο "1984" και στην "Φάρμα των ζώων" μπόρεσε να φανταστεί τηνπραγματική έκταση της δυστοπίας που δημιουργείται με ΠΡΟΣΧΗΜΑ  τα ανθρώπινα δικαιώματα και την κατ' επίφαση ισότητα και δικαίωμα στην επιλογή.

     Διότι στην εποχή των τραπεζών, των μεγάλων εταιρειών, των οικονομικών και πολιτικών ελίτ τίποτε δεν γίνεται τυχαία, και βέβαια τίποτε για τον άνθρωπο.
     Όλα έχουν κάποιο νόημα και κάποιο στόχο. Πάντα βέβαια εναντίον πολιτών και λαών.
     Συγκαλυμμένα όμως. Υποδόρια.
     Όπως με την γελοιότητα-έγκλημα εκ προμελέτης του γονέα-1 και γονέα-2.
     Όταν απαλείφονται απ' το επίσημο λεξιλόγιο της εξουσίας λέξεις και έννοιες που μιλάνε στο θυμικό, στην ηθική, που στηρίζουν παραδόσεις, αξίες και λαούς,
     ..που συνειρμικά καλούν τον άνθρωπο στον κόσμο των συναισθημάτων (έναν κόσμο τόσο επικίνδυνο για την Νέα Τάξη που επιθυμεί ανθρώπους-ρομπότ, ανθρώπους-σκλάβους στην υπηρεσία παραγωγής χρήματος για τις ελίτ),
     ..τότε η ώρα που θα απαλειφούν και τα ονόματα και τα επίθετα ή ό,τι άλλο προσδίδει μοναδικότητα και προσωπικότητα στο άτομο, δεν απέχει πολύ.
     Κάποια αφορμή, κάποιο πρόσχημα θα βρεθεί μέσα στην παραζάλη της "πολιτικής ορθότητας" που το σύστημα μας έχει ρίξει τάχα για να μας προστατέψει.
     Μάλλον δεν θάναι μακριά ο καιρός που δεν θα χρειάζεται να είσαι κατάδικος για ναπροσδιορίζεσαι με έναν αριθμό. 
      Θα είσαι ένα ανθρώπινο bar code χαραγμένο σ' ένα μπράτσο. ένα ανθρώπινο προϊόν.
     Ήδη ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, αριθμός κοινωνικής ασφάλισης σε άλλα κράτη, αποτελούν μιά πρόβα τζεναράλε.


     Η εξουσία που οι λαοί έχουν εκχωρήσει σε "εκπροσώπους" έχει παραχωρηθεί από αυτούς έναντι αδρού ανταλλάγματος στο Σύστημα.
     Μιά οικονομική μαφία ελάχιστων, μία συμμορία τραπεζών και πλούτου που νέμεται τον κόσμο κατά το δοκούν.
     Που όλο και επεκτείνεται και θεριεύει με προσχήματα, με "πολιτικές ορθότητες", με μαριονέτες τύπου Μακρόν, τύπου "αριστερών κυβερνήσεων", τύπου "αντιφασιστικών" και "αντιρατσιστικών" ΜΚΟ.

     ΠροσοχήΤίποτε δεν είναι τυχαίο, τίποτε δεν είναι γελοίο.
     Είναι όλα επικίνδυνα.

     Οι λαοί πρέπει επειγόντως να ανακαλέσουν την εκχώρηση εξουσίας στους "εκπροσώπους" τους που τους πρόδοσαν και τους προδίδουν για ίδιο όφελος.
     Ο χρόνος επείγει.
     Το σύστημα είναι βιαστικό, ασυγκράτητο, χωρίς ενδοιασμούς και ηθικούς φραγμούς.

      Έτσι ακριβώς πρέπει να γίνουν και οι λαοί εναντίον του!..

 

mandatoforos.blogspot.com

Ποιοι εξαιρούνται από τη χρήση κάρτας για το κτίσιμο του αφορολόγητου

2019-03-15 19:46

photo: Eurokinissi

Υπουργική απόφαση με την οποία προστίθενται άλλες δύο κατηγορίες στους φορολογούμενους που εξαιρούνται από την υποχρέωση χρήσης ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής για το χτίσιμο του αφορολόγητου ορίου υπέγραψε σήμερα η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου.

Πρόκειται, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, για τις εξής κατηγορίες:

• Πολίτες των οποίων το ετήσιο πραγματικό εισόδημα δεν υπερβαίνει το ποσό των 6.000 ευρώ και το ετήσιο τεκμαρτό τους εισόδημα δεν υπερβαίνει τα 9.500 ευρώ, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι περιστασιακά απασχολούμενοι.

• Υπήκοοι τρίτων χωρών που αιτούνται ή/και λαμβάνουν διεθνή προστασία από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Κτηματολόγιο: Παράταση μέχρι 3 Μαΐου 2019 για Φθιώτιδα - Ευρυτανία

2019-03-15 19:29

Ποιοι θα χάσουν τα ακίνητά τους -Στο Δημόσιο όσα δεν δηλώθηκαν στο κτηματολόγιο

Μέχρι την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 πήρε παράταση το Κτηματολόγιο για τις Περιφερειακές Ενότητες Φθιώτιδας και Ευρυτανίας.

Στην παράταση της προθεσμίας για την υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας έως την Παρασκευή 3 Μαΐου σε επτά Περιφερειακές Ενότητες (Λασίθι, Πιερία, Φθιώτιδα, Ευρυτανία, Κορινθία, Αργολίδα και Αρκαδία) προχώρησε η διοίκηση του Ελληνικού Κτηματολογίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του φορέα, όσοι έχουν ακίνητη περιουσία στις συγκεκριμένες περιοχές καλούνται να υποβάλουν δήλωση στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής όπου βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr.

Όσοι ιδιοκτήτες διαμένουν στην Αττική, μπορούν να εξυπηρετηθούν από το Κέντρο Κτηματογράφησης στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου καθημερινά 08:00- 16:00 και κάθε Τετάρτη 08:00- 20:00. Εξαίρεση αποτελούν όσοι έχουν ακίνητη περιουσία στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, οι οποίοι μετά τις 22 Μαρτίου θα εξυπηρετούνται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 24 στην Αθήνα. Η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων για τις περιοχές αυτές λήγει στις 3 Μαΐου 2019 για τους κατοίκους της ημεδαπής και στις 18 Ιουνίου 2019 για τους κατοίκους της αλλοδαπής και το ελληνικό Δημόσιο.

Οι διευθύνσεις των γραφείων Κτηματογράφησης είναι:

- Για την Π.Ε Φθιώτιδας στη Λαμία, 3ο χλμ. Νέας Εθνικής Οδού Λαμίας- Αθήνας

- Για την Π.Ε Ευρυτανίας στο Καρπενήσι, Χαρ. Τρικούπη 43.

- Για την Π.Ε Λασιθίου στον Άγ. Νικόλαο, Καστέλλου Μεραμπέλου 5

- Για την Π.Ε. Πιερίας στην Κατερίνα, Π. Τσαλδάρη 20 και Κιλκίς

- Για την Π.Ε. Κορινθίας στην Κόρινθο, Πατρών 76.

- Για την Π.Ε. Αργολίδας στο Ναύπλιο, Άργους 109

- Για την Π.Ε. Αρκαδίας στην Τρίπολη, Λεωφ. ΟΗΕ 21-23

Σήμερα στην Σπερχειάδα η κηδεία της 44χρονης μητέρας

2019-03-15 09:16

Θρήνος: Σήμερα η κηδεία της 44χρονης μητέρας

Η Λαμία και η Δυτική Φθιώτιδα πενθούν την ξαφνική απώλεια της Λίνας Μπήτου, η οποία ήταν από τη Σπερχειάδα και διέμενε στη Λαμία.

Η είδηση χθες το πρωί έπεσε σαν βόμβα τόσο στη Λαμία, όσο και στη Δυτική Φθιώτιδα, αφού η 44χρονη ήταν πολύ γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία.

Η κηδεία της θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στην Σπερχειάδα, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, σήμερα Παρασκευή (15/3) στις 4:00' το απόγευμα.

Επιθυμία της οικογένειας της 44χρονης είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα σε Ορφανοτροφείο της Λαμίας.

Καρναβάλι Σπερχειάδας 2019 - ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

2019-03-12 08:51

«Καρναβάλι Σπερχειάδας 2019»
Κάθε χρονο και καλύτερο γίνεται το μοναδικό νυχτερινό καρναβάλι της Φθιώτιδας που γίνεται στην Σπερχειάδα. Εκατοντάδες ήταν και φέτος οι Καρναβαλιστές που συμμετείχαν και μετέδωσαν κέφι και ρυθμό σε όλους.
Ολόκληρη η Δυτική Φθιώτιδα έδωσε το παρόν στην Κεντρική Πλατεία της Σπερχειάδας το βράδυ της Κυριακής 10 Μαρτίου

Αξίζουν συγχαρητήρια στούς διοργανωτές, στούς εθελοντές, και προ πάντων στην νεολαία της Σπερχειάδας και των γύρω χωριών γιά την προσπάθειά τους.

Την παρουσίαση τού Καρναβαλιού έκαναν με επιτυχία καί φέτος, η Ξένια Παπαδοπούλου καί ο Φώτης Κόρδας

Οι φετινές Καρναβαλικές Εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν την Καθαρά Δευτέρα με τα Κούλουμα και το Παραδοσιακό Γαιτανάκι  από τον Λοαγραφικό Όμιλο Σπερχειάδας.

Δείτε το βίντεο καί τις φωτογραφίες...

## Αν θέλετε να δείτε τις φωτογραφίες σε μεγαλύτερο μέγεθος, κάντε δεξί κλίκ πάνω στην φωτογραφία καί πατήστε "άνοιγμα εικόνας σε νέα καρτέλα" 

Τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χατζής

2019-03-07 08:58

Τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 6 Μαρτίου  στο γραφείο του στις εγκαταστάσεις του Πνευματικού - Διοικητικού Κέντρου, ο οδοντίατρος Γιώργος Χατζής,καί τον ενημέρωσε για την υποψηφιότητά του ως Δήμαρχος  στον Δήμο Μακρακώμης.

Η συνάντηση διήρκεσε  αρκετή ώρα και μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα μεταξύ του  Σεβασμιωτάτου και του κ.Χατζή αντηλλάγησαν  απόψεις επί διαφόρων θεμάτων.

Ο Σεβασμιώτατος τέλος, ευχήθηκε στον κ.Χαντζή  καλή επιτυχία και καλή δύναμη.

 

Προϊόντα: 31 - 40 από 8216
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>