Νέα

ΚΚΕ Φθιώτιδας: Η Υγεία του λαού παραμένει ο «μεγάλος ασθενής»

2019-05-17 13:02

Εργαζόμενοι, μικρομεσαίοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, γυναίκες, νέοι της Λαμίας, σας χρειάζεται και είναι δικαίωμά σας ένα αποτελεσματικό νοσοκομείο, με σύγχρονο εξοπλισμό και επαρκή στελέχωση, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες σας για νοσοκομειακή περίθαλψη.

Αυτό έπρεπε να υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια!

Είναι υποχρέωση της πολιτείας και όχι χάρισμα κάποιων καλών και επιδέξιων πολιτικών. Ήταν και είναι υποχρέωση τους. Δεν τους χρωστάει κανένας χάρη.

Το Νοσοκομείο Λαμίας όμως βρίσκεται πίσω από τις πραγματικές ανάγκες του λαού της περιοχής.

Δεν μπορεί να θεωρείται πρόοδος ο καινούργιος αξονικός τομογράφος, που έπρεπε να είχε αντικατασταθεί πολλά χρόνια πριν και κοσμογονική εξέλιξη ο μαγνητικός τομογράφος, που απλά εξαγγέλλεται.

Είναι τραγικό να προπαγανδίζεται ως μεγάλο βήμα ο διορισμός κάποιων επικουρικών γιατρών και λίγων νοσηλευτών, όταν, χρόνια τώρα, η έλλειψη προσωπικού και οι συχνές διακομιδές σε Λάρισα και Αθήνα  ήταν από τα βασικά χαρακτηριστικά του νοσοκομείου Λαμίας.

Είναι ξεκάθαρο, η ολοκληρωμένη και καλή λειτουργία του Νοσοκομείου Λαμίας καθυστέρησε και καθυστερεί, με ευθύνη των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων. Όλοι τους  υπακούουν στις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έδιναν και δίνουν βάρος στα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων υγείας, αδιαφορώντας για τις ανάγκες του λαού.

Αυτή την πραγματικότητα δεν μπορούν να διαστρέψουν οι κ. Τσίπρας και Πολάκης, που, εκπροσωπώντας το ΣΥΡΙΖΑ, είναι υπεύθυνοι, αφού ήδη 5 χρόνια κυβερνούν τη χώρα. Δεν μπορούν να κοροϊδέψουν κανένα και να εμφανιστούν σαν σωτήρες, όταν :

Εξακολουθούν να υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις μόνιμου, εξειδικευμένου προσωπικού, που δεν μπορούν να υποκαταστήσουν οι επικουρικοί και οι εργολαβίες.
Εξακολουθεί ο λαός της περιοχής να μη βρίσκει γιατρούς κάθε αναγκαίας ειδικότητας στις εφημερίες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υγεία και τη ζωή του.
Εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα στον εκσυγχρονισμό, την τακτική και ολοκληρωμένη συντήρηση του κτηρίου και του υλικοτεχνικού εξοπλισμού.
Η προεκλογικού χαρακτήρα επίσκεψη των Τσίπρα – Πολάκη δεν μπορεί να συγκαλύψει τις βαριές τους ευθύνες για την επιβάρυνση του νοσοκομείου από την έλλειψη οργανωμένης πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, που παρότι εξαγγέλθηκε πολλές φορές περιορίστηκε στην «κοροϊδία» των ΤΟΜΥ, που απλά συνταγογραφούν.

Τίποτα δεν μπορεί να συγκαλύψει την πολιτική τους και στον τομέα, της υγείας, που είναι αντιλαϊκή, με σαφή ταξικό προσανατολισμό :

Γιατί θεωρεί την υγεία εμπόρευμα και αξιολογεί τις υπηρεσίες που την παρέχουν με κριτήριο την σχέση κόστους – οφέλους.
Γιατί διευκολύνει τη λειτουργία του ιδιωτικού τομέα στην υγεία, εξασφαλίζοντας σπάνιες εξετάσεις, γρήγορη και άνετη νοσηλεία σε όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα, ενώ για τους υπόλοιπους διαθέτει τον χρόνια υποβαθμισμένο και συνεχώς υποχρηματοδοτούμενο δημόσιο τομέα.
Γιατί υποχρεώνει φτωχούς ανθρώπους να πληρώνουν συμμετοχή στα φάρμακα που χρειάζονται, αν και ακριβοπληρώνουν για χρόνια τα ασφαλιστικά τους ταμεία.
Γιατί βοηθάει να θησαυρίζουν οι επιχειρήσεις παρασκευής φαρμάκων και ιατρικών μηχανημάτων και, φυσικά, κάθε επιτήδειος «επενδυτής» στο χώρο της υγείας.
Η ίδια η πολιτική πρακτική του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει πως δεν έχει καμιά σχέση με τον φιλολαϊκό προσανατολισμό, που διακηρύσσει.

Και στον τομέα της υγείας υπερασπίζεται τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων και της πλουτοκρατίας, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της Ε.Ε.

Ακολουθεί την ίδια πορεία που ακολούθησαν και θα ακολουθήσουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, μαζί με τους υπόλοιπους μικρότερους διαχειριστές του εκμεταλλευτικού συστήματος.

Απευθυνόμενοι, ως Κ.Κ.Ε, στο λαό της περιοχής τον καλούμε να σκεφθεί την ουσία των προβλημάτων. Να απαιτήσει παλεύοντας  :

Ενάντια στην εμπορευματοποίηση της υγείας. Για αποκλειστικά δημόσιο τομέα υγείας που θα προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες σε όποιους τις χρειάζονται.
Για πλήρως στελεχωμένα και σύγχρονα εξοπλισμένα αποτελεσματικά νοσοκομεία, που θα καλύπτουν, εφημερεύοντας, όλες τις ανάγκες των επειγόντων περιστατικών.
Για καλά οργανωμένη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και πρόληψη, που δεν έχει καμιά σχέση με την κοροϊδία των ΤΟΜΥ.
Οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα θα πρέπει να ιεραρχήσουν και αυτά τα ζητήματα το μεταξύ των σημαντικότερων προβλημάτων που τους απασχολούν.

Να τα θεωρήσουν αφετηρία αγωνιστικής διεκδίκησης όσων δικαιούνται και τους ανήκουν, αλλά και κριτήριο ψήφου σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται….

Η υποστήριξη των ψηφοδελτίων του Κ.Κ.Ε, σε όλες τις κάλπες, αποτελεί μια επιλογή που συμβαδίζει με όσα χρειάζεται ο λαός και στον τομέα της υγείας.

Λαμία 16/5/2019

Κτηματολόγιο: Παράταση έξι μηνών - Τι προβλέπει τροπολογία

2019-05-17 01:55

 

Κτηματολόγιο: Παράταση έξι μηνών - Τι προβλέπει τροπολογία

Παράταση έξι μηνών για το Κτηματολόγιο προβλέπει βουλευτική τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή.

 

Την τροπολογία υπογράφουν 13 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ορίζει ότι «οι προθεσμίες υποβολής των δηλώσεων μπορεί να παρατείνονται και για χρονικό διάστημα εως έξι μήνες».

Στην αιτιολογική έκθεση αναφέρεται πως «δεδομένης της δυσκολίας των πολιτών να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την υποβολή δηλώσεων εγγραπτέων δικαιωμάτων, στο πλαίσιο της κτηματογράφησης που διενεργείται σε όλη την Επικράτεια, με την προτεινόμενη ρύθμιση δίδεται η δυνατότητα στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας να χορηγεί παράταση εως 6 μήνες, πέραν της ήδη προβλεπόμενης τρίμηνης παράτασης που χορηγείται με αποφάσεις του «Ελληνικό Κτηματολόγιο».

Από την διάταξη που αναμένεται να ψηφιστεί προκύπτει ότι οι υπουργικές αποφάσεις παράτασης «μπορεί να έχουν αναδρομική ισχύ από τη λήξη της προηγούμενης παράταξης μέχρι τη δημοσίευσή τους».

Την τροπολογία κατέθεσαν 13 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Ηλ. Καματερός, Γ. Ακριώτης, Σ. Βαρδάκης, Γ. Γκιόλας, Δ. Εμμανουηλίδης, Μ. Θελερίτη, Μ. Θραψανιώτης, Ν. Συρμαλένιος, Β. Τσίρκας, Γ. Τσιρώνης, Γ. Τσόγκας και Γ. Ψυχογιός

Δείτε ΕΔΩ την τροπολογία

 

 

dikaiologitika.gr/

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Λαμία - Βίντεο

2019-05-17 01:35

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Λαμία

Στην πλατεία Πάρκου, στη Λαμία μίλησε απόψε ο πρωθυπουργός, ενόψει της τριπλής αναμέτρησης σε Ευρωεκλογές, Α’ και Β’ Βαθμό Αυτοδιοίκησης.

Μήνυμα νίκης στις εκλογές της 26ης Μαίου έστειλε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας: «Ο λαός της Λαμίας, όλος ο ελληνικός λαός είναι στο πόδι αυτές τις μέρες και παίρνει στα χέρια του το μέλλον του, γκρεμίζοντας σε κάθε συγκέντρωση μας, σε κάθε περιοδεία μας τα χυδαία ψέματα των δημοσκόπων και των επικοινωνιολόγων της συμφοράς του κ. Μητσοτάκη».

«Η παρουσία σας εδώ δείχνει πως όσοι έχουν προδιαγράψει πριν αποφασίσει ο λαός το μέλλον του έχουν κάνει τραγικό λάθος», είπε ο πρωθυπουργός.

Η ομιλία του Άρη Βελουχιώτη

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την ομιλία του με ένα απόσπασμα ομιλίας του Άρη Βελουχιώτη στη Λαμία, πριν από 75 χρόνια, την «πιο συναρπαστική πολιτική ομιλία», όπως είπε.

Χαρακτήρισε «ανατριχιαστικά επίκαιρα» τα λόγια του Άρη Βελουχιώτη, τα οποία λένε: «Χρόνια και χρόνια απάτης και ρεμούλας μας κράτησαν μακριά από την ευτυχία και τον πολιτισμό και μας ρίξανε μέσα στην εξαθλίωση, την πείνα, την κακομοιριά και τη δυστυχία. Έτσι η Ελλάδα που υπήρξε κάποτε η πηγή των φώτων και του πολιτισμού, κατάντησε να βρίσκεται στο πιο χαμηλό επίπεδο οικονομικής, κοινωνικής και εκπολιτιστικής ανάπτυξης, όχι μόνο έναντι των λαών της Ευρώπης, αλλά και των Βαλκανίων.»

Η Ελλάδα των πολλών είναι η Ελλάδα που ενώνει. Η Ελλάδα των ελίτ διχάζει

Ο πρωθυπουργός απάντησε σε όσους τον κατηγορούν ότι είναι «διχαστικό» το δίλημμα «η Ελλάδα των ελίτ απέναντι στην Ελλάδα των πολλών» και τους διέψευσε, λέγοντας: «Η Ελλάδα των πολλών είναι η Ελλάδα που ενώνει. Ενώνει τις επιθυμίες και τις ανάγκες των φτωχών ανθρώπων, της μεσαίας τάξης, των αγροτών, των εργαζομένων, της νεολαίας. Η Ελλάδα των ελίτ διχάζει. Σπέρνει το μίσος και το φανατισμό μέσα στο λαό για να το διχάσει. Για να στρέψει τη μία κοινωνική ομάδα έναντι της άλλης. Για να διαιρέσει τους πολλούς, ώστε να εξουσιάζουν οι λίγοι. Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε. Και ξέρω ότι δεν θα το επιτρέψουμε. έχει έρθει η ώρα της νέας μεγάλης νίκης. Έχει έρθει η ώρα να πάρουμε ξανά την πατρίδα στις πλάτες μας. Έχει έρθει η ώρα των πολλών».

«Δεν είναι ντέρμπι οι εκλογές της 26ης Μαΐου, έχουμε κερδίσει ήδη το πρώτο ημίχρονο κύριε Μητσοτάκη», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Τα έργα στην περιοχή

Αναφερόμενος στο νομό Φθιώτιδας ο πρωθυπουργός είπε ότι από το 2015 μέχρι σήμερα εγκρίθηκαν νέα έργα προϋπολογισμού σχεδόν 500 εκατ. ευρώ από ΕΣΠΑ και ΠΔΕ, δηλαδή, πάνω από τα διπλάσια σε σχέση με την προηγούμενη τετραετία.

Και σε ολόκληρη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πενταπλασιάστηκαν τα έργα που χρηματοδοτούνται μέσω ΕΣΠΑ από το 2015, δίνοντας 1,2 δισ. έναντι μόλις 232 εκατ. ευρώ την προηγούμενη τετραετία, τόνισε και σχολίασε: «Βέβαια, γι΄ αυτά δεν θα ακούσετε κουβέντα από τον απερχόμενο περιφερειάρχη σας, διότι δεν θέλει να επαινεί την κυβέρνηση. Είναι άλλωστε απασχολημένος, θέλει να γίνει δήμαρχος της Αθήνας. Δεν πειράζει, εμείς είμαστε μεγαλόκαρδοι».

Πρόσθεσε πως ο επόμενος περιφερειάρχης θα τα χαρεί και θα μπορέσει να τους δώσει προοπτική, γιατί, όπως, είπε, θα είναι ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, που έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλοι οι υποψήφιοι για το Δήμο Μακρακώμης

2019-05-15 22:08

Τρεις είναι οι συνδυασμοί στο Δήμο Μακρακώμης – οι λιγότεροι στη Φθιώτιδα μαζί με του Δήμου Δομοκού – που θα διεκδικήσουν στις εκλογές της 26ης Μαΐου την ψήφο μας, σύμφωνα με την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Λαμίας.

Το Σάββατο (11/5) το μεσημέρι το αρμόδιο δικαστικό όργανο προχώρησε στην ανακήρυξη των συνδυασμών, μαζί με τους συνδυασμούς των κοινοτήτων  καθώς και τους υποψηφίους ενιαίου ψηφοδελτίου κοινοτήτων έως και τριακοσίων (300) κατοίκων, που έχουν δηλωθεί νόμιμα.

Σημειώνουμε ότι σε Δήμους με πληθυσμό άνω των 10.000 και έως 30.000 κατοίκων, όπως ο Δήμος Μακρακώμης, το δημοτικό συμβούλιο αποτελείται από 27 συμβούλους.

Ο Δήμος Μακρακώμης αποτελείται από σαράντα εννέα κοινότητες (όπως ονομάζονται πλέον οι δημοτικές κοινότητες).

Επισήμως στις εκλογές συμμετέχουν οι παρακάτω συνδυασμοί:

1. "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" ,

 ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΒΛΑΣΙΟΥ ως υποψήφιος Δήμαρχος

Δημοτική Ενότητα Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού (Υποψ. Δημ. Σύμβουλοι)

1. ΑΛΕΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ

2. ΓΑΝΤΖΟΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

3. ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ

4. ΝΙΩΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

5. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΕΛΕΝΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

6. ΤΣΩΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Δημοτική Ενότητα Μακρακώμης (Υποψ. Δημ. Σύμβουλοι)

1. ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

2. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

3. ΚΑΡΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

4. ΚΑΤΣΑΝΟΥ ΛΑΜΠΑΔΙΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΤΟΥΛΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

5. ΚΥΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

6. ΛΙΑΚΑΤΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

7. ΛΙΤΟΣΕΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

8. ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

9. ΜΠΟΓΙΑΝΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΙΛΤΙΑΔ

10. ΤΣΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

11. ΤΣΑΝΤΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ

12. ΥΦΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

13. ΦΕΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

14. ΧΟΡΜΟΒΑ ΑΘΗΝΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Δημοτική Ενότητα Σπερχειάδος (Υποψ. Δημ. Σύμβουλοι)

1. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΛΕΝΗ (ΒΑΛΙΑΝΑ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

3. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΗΛΙΑ

4. ΓΕΡΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

5. ΓΚΟΓΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ

6. ΚΑΤΣΙΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

7. ΚΟΥΤΜΑΝΗ ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΦΩΤΙΟΥ

8. ΛΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΝΕΣΑ) του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

9. ΛΙΑΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

10. ΜΑΓΓΛΑΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

11. ΜΕΡΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

12. ΜΗΤΣΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΚΕΛΥ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

13. ΜΙΧΟΥ ΚΑΤΣΑΒΡΙΑ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

14. ΜΠΗΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

15. ΣΙΛΕΒΙΣΤΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

16. ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

17. ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

18. ΣΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

19. ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

20. ΤΣΙΦΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Δημοτική Ενότητα Τυμφρηστού (Υποψ. Δημ. Σύμβουλοι)

1. ΚΑΖΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ του ΚΛΕΟΜΕΝΗ

2. ΜΑΡΑΝΔΙΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

2. "Δύναμη Προοπτικής" ,

ΧΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ ως υποψήφιος Δήμαρχος

Δημοτική Ενότητα Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού (Υποψ. Δημ. Σύμβουλοι)

1. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΤΣΩΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

2. ΓΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ

3. ΘΕΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

4. ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

5. ΤΣΙΟΥΝΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

6. ΤΣΩΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δημοτική Ενότητα Μακρακώμης (Υποψ. Δημ. Σύμβουλοι)

1. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

2. ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

3. ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΤΑΞΙΑΡΧΗ

4. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

5. ΚΑΚΚΑΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

6. ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

7. ΚΟΥΤΣΟΛΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

8. ΜΕΡΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

9. ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΟΔΥΣΣΕΥΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

10. ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

11. ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΩΜΑ

12. ΣΥΡΡΑΦΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

13. ΧΑΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

14. ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΑΡΓΑΖΙΚΗ ΙΟΥΛΙΑ (ΤΖΟΥΛΙΑ) του ΧΡΗΣΤΟΥ

Δημοτική Ενότητα Σπερχειάδος (Υποψ. Δημ. Σύμβουλοι)

1. ΔΕΛΗΚΟΥΡΑ ΧΑΡΟΥΛΑ του ΠΑΝΤΕΛΗ

2. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

3. ΚΑΡΑΜΑΤΣΟΥΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

4. ΚΙΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

5. ΚΟΝΤΑΚΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

6. ΚΥΡΙΑΖΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

7. ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ

8. ΛΙΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

9. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

10. ΞΕΝΟΚΩΣΤΑ ΣΠΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΣΩΚΡΑΤΗ

11. ΠΑΠΑΣΑΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

12. ΠΑΡΛΑΒΑΝΤΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

13. ΡΗΓΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΛΥΔΙΑ (ΛΙΝΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

14. ΣΜΑΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

15. ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

16. ΣΠΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

17. ΣΤΡΙΦΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

18. ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΟΥ ΘΕΡΜΟΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ (ΚΙΚΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

19. ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΖΑΧΑΡΙΑ

20. ΧΟΝΔΡΟΝΙΚΟΛΑ ΕΛΕΝΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Δημοτική Ενότητα Τυμφρηστού (Υποψ. Δημ. Σύμβουλοι)

1. ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

3. "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ" ,

ΡΑΜΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ως υποψήφιος Δήμαρχος

Δημοτική Ενότητα Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού (Υποψ. Δημ. Σύμβουλοι)

1. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

2. ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

3. ΖΕΡΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

4. ΛΑΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Δημοτική Ενότητα Μακρακώμης (Υποψ. Δημ. Σύμβουλοι)

1. ΖΕΡΒΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

2. ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΖΗΣΗ

3. ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

4. ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

5. ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ του ΜΙΧΑΗΛ

6. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

7. ΠΑΣΟΥΛΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

8. ΡΑΜΜΟΣ ΜΑΛΑΜΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

9. ΣΙΟΥΛΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του ΠΕΤΡΟΥ

10. ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

11. ΣΤΟΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΗΛΙΑ

12. ΥΦΑΝΤΗ ΜΥΡΤΩ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

13. ΦΕΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

Δημοτική Ενότητα Σπερχειάδος (Υποψ. Δημ. Σύμβουλοι)

1. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

2. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

3. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

4. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

5. ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ

6. ΔΕΛΙΧΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

7. ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

8. ΚΑΪΠΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

9. ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

10. ΚΑΡΔΑΜΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΗΛΙΑ

11. ΚΙΡΧΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

12. ΚΟΥΚΟΥΝΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

13. ΚΟΥΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΙΩΑΝΝΗ

14. ΚΟΥΤΣΟΒΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ

15. ΜΑΡΤΖΑΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

16. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

17. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΕΡΙΚΛΗ

18. ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

19. ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ

20. ΤΣΙΑΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Δημοτική Ενότητα Τυμφρηστού (Υποψ. Δημ. Σύμβουλοι)

1. ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

Δημοτική Ενότητα Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού

1)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Αγίου Γεωργίου Φθιώτιδος

1. "ΑΛΛΑΓΗ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

2. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

3. ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

4. ΚΑΛΥΒΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΛΟΥΚΑ

5. ΜΗΤΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΕΡΑΦΕΙΜ

6. ΜΠΟΥΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

7. ΤΣΩΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

8. ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

2. "ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΑΖΙ !" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΒΙΤΣΑΡΑ ΕΛΕΝΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

2. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

3. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

4. ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ

5. ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΡΙΤΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

6. ΣΥΛΕΟΥΝΗ ΕΛΕΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

7. ΣΦΗΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

8. ΤΣΙΑΧΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

2)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Βίτολης

1. "ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2. ΚΟΡΔΑΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

3. ΡΗΓΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ του ΣΕΡΑΦΕΙΜ

3)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Δικάστρου

1. "ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΓΡΑΒΒΑΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

2. ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

4)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Μαυρίλου

1. "ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΔΕΛΗΣΤΑΘΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2. ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

3. ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

5)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Μεγάλης Κάψης

1. "ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" ,χωρίς έμβλημα, ήτοι:

1. ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ

2. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

3. ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΕΡΑΦΕΙΜ

6)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Μερκάδας

1. "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ

2. ΓΙΑΝΝΟΥΣΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ

3. ΔΕΛΕΝΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

4. ΠΑΛΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

5. ΣΙΟΥΛΑ ΑΝΤΙΟΠΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

6. ΣΚΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

7)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Μεσαίας Κάψης

1. "ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

2. ΣΟΥΦΛΕΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

8)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Νεοχωρίου Τυμφρηστού

1. "ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΚΟΛΟΒΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

2. ΚΟΛΟΒΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

9)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Παλαιοκάστρου

1. "ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

2. ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

10)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Περιβλέπτου

1. "ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΔΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2. ΠΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

3. ΣΑΛΤΗ ΑΓΟΡΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

11)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Πιτσιωτών

1. "ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΝΙΩΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

2. ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

12)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Πτελέας

1. "ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΠΛΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2. ΣΑΚΚΑΣ ΘΩΜΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

3. ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

Δημοτική Ενότητα Μακρακώμης

1)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Αρχανίου

1. "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΡΧΑΝΙΟΥ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΚΑΛΑΘΑ ΙΩΑΝΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ

2. ΚΑΛΑΘΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

3. ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ

4. ΜΠΟΜΠΟΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

5. ΝΤΖΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

6. ΝΤΟΥΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

7. ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

8. ΤΣΕΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΑΧΙΛΛΕΑ

2. "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΓΚΟΥΖΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2. ΜΠΟΜΠΟΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

3. ΝΤΣΙΩΡΑ ΛΑΡΣΑ ΑΓΑΠΗ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

4. ΠΑΛΗΚΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

5. ΣΑΡΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

6. ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

7. ΤΣΕΛΟΥ ΝΤΟΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΠΕΤΡΟΥ

8. ΧΟΡΜΟΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ

2)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Ασβεστίου

1. "ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

2. ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΖΗΣΗ

3. ΜΙΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

4. ΣΚΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

5. ΣΚΟΥΡΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

3)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Γιαννιτσούς

1. "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΝΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

2. ΝΤΟΥΖΓΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

3. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

4. ΣΜΑΝΤΛΗ ΝΙΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

5. ΤΣΑΤΣΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

4)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Γραμμένης

1. "ΝΕΑ ΠΝΟΗ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

 

1. ΚΑΡΑΜΕΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ

2. ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

3. ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΥ ΑΓΛΑΪΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

4. ΚΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΟΔΥΣΣΕΑ

5. ΝΕΡΟΛΗ ΑΣΠΑΣΙΑ ΘΕΟΦΑΝΩ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

6. ΝΕΡΟΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΒΑΪΟΥ

7. ΝΤΟΥΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

8. ΣΥΡΡΑΦΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

2. "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΔΕΛΗΜΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

2. ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

3. ΚΥΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΣΕΡΑΦΕΙΜ

4. ΚΥΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

5. ΚΥΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΪΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

6. ΣΔΡΑΛΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΑΝΔΡΕΑ

7. ΣΠΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

8. ΤΣΑΜΗ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

5)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Καστρίου

1. "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΓΡΙΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

3. ΛΙΑΣΚΩΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

4. ΝΤΟΥΒΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

5. ΤΖΙΝΑΒΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ

6. ΤΣΙΓΚΡΕΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

2. "ΝΕΑ ΑΡΧΗ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

2. ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

3. ΛΙΑΣΚΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

4. ΜΠΗΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

5. ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

6. ΤΖΙΝΑΒΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

7. ΤΡΙΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

8. ΦΤΕΡΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΕΡΙΚΛΗ

6)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Λιτοσέλου

1. "ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ"  , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΣΥΛΕΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

2. ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

7)Κοινότητα (πρ. Δημοτική) Μακρακώμης

1. "ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΓΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

2. ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΛΕΩΝΙΔΑ

3. ΔΕΡΝΙΚΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

4. ΖΑΧΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

5. ΚΟΥΤΣΑΒΔΗ ΜΑΡΙΑ του ΣΕΡΑΦΕΙΜ

6. ΛΙΑΣΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

7. ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΙΟΥΛΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

8. ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

9. ΤΣΟΥΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

10. ΤΣΩΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΕΡΑΦΕΙΜ

11. ΦΑΣΙΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

2. "ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ

2. ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

3. ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

4. ΚΙΟΥΣΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ

5. ΛΑΜΠΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟY

6. ΜΑΜΠΛΕΚΟΥ ΖΩΗ του ΙΩΑΝΝ

7. ΜΕΡΡΑ ΣΟΦΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

8. ΝΙΩΡΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

9. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

10. ΣΔΡΑΛΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

11. ΣΚΑΡΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ

8)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Μάκρης

1. "ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΚΑΪΤΣΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

2. ΚΟΝΤΑΞΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

3. ΚΥΡΙΑΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

4. ΛΙΑΤΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

5. ΜΑΚΡΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ

6. ΝΤΕΛΕΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

9)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Παλαιάς Γιαννιτσούς

1. "ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" ,χωρίς έμβλημα , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΤΑΞΙΑΡΧΗ

2. ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

3. ΤΣΙΑΚΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

10)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Παππά (τ.Μεσοχωρίου Μακρακώμης)

1. "ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

2. ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

11)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Πλατυστόμου

1. "ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

2. ΚΟΥΤΣΟΛΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

12)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Ροβολιαρίου

1. "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΓΩΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

2. ΜΑΚΚΑ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

3. ΜΠΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

4. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

5. ΦΩΛΙΑ ΕΛΕΝΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

6. ΦΩΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2. "ΕΝΟΤΗΤΑ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΖΙΑΓΓΟΥΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

2. ΚΙΟΥΣΗ ΤΡΙΑΔΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

3. ΝΕΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

4. ΣΚΑΜΑΓΚΗ ΕΛΕΝΗ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

5. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ

6. ΦΑΣΙΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

13)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Τριλόφου

1. "ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΕΤΡΟΥ

2. ΣΚΟΤΙΔΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΘΕΟΦΙΛΟΥ

14)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Τσούκκας

1. "ΤΣΟΥΚΚΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

2. ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΚΟΥΔΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

3. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

4. ΤΣΙΡΒΟΥΛΗ ΜΕΡΟΠΗ του ΙΩΑΝΝΗ

5. ΧΑΛΛΗ ΛΕΜΟΝΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

6. ΧΑΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δημοτική Ενότητα Σπερχειάδος

1)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Αγίου Σώστου

1. "ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΑΝΔΡΙΤΣΟΥ ΑΡΓΥΡΩ του ΗΛΙΑ

2. ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΗΛΙΑ

3. ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

4. ΚΙΣΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

5. ΚΟΓΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

6. ΚΟΜΠΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

7. ΤΣΕΤΣΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

8. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ του ΘΕΟΦΑΝΗ

2)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Ανατολής

1. "ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

2. ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

3)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Αργυρίων

1. "ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2. ΜΠΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ του ΗΛΙΑ

3. ΠΑΠΑΛΥΜΠΕΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

4. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

5. ΤΣΑΠΟΥΡΑ ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

6. ΥΦΑΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

4)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Γαρδικίου

1. "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

2. ΒΑΡΣΑΜΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

3. ΓΚΕΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

4. ΜΑΝΤΕΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

5. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

6. ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2. "ΝΕΟ ΓΑΡΔΙΚΙ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

2. ΚΟΥΡΕΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

3. ΜΑΤΟΥΛΑ ΠΑΓΩΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

4. ΠΑΠΑΝΑΓΝΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

5. ΦΛΕΓΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

6. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

5)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Καλλιθέας Σπερχειάδος

1. "ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2. ΝΤΖΟΪΔΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΗΛΙΑ

6)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Καμπιών

1. "ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

2. ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

7)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Καναλίων

1. "ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

2. ΔΕΡΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

3. ΣΙΨΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

4. ΣΠΥΡΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

5. ΣΤΡΙΦΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΣ

6. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

8)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Κλωνίου

1. "ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΜΠΑΚΑΣΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

9)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Κολοκυθιάς

1. "ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΜΠΟΥΓΑΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

10)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Κυριακοχωρίου

1. "ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

2. ΤΣΙΑΜΠΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ

11)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Λευκάδος

1. "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΔΟΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

2. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ

3. ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

4. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

5. ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

6. ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

2. "ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΔΕΔΟΥΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

2. ΔΕΡΝΙΚΑ ΕΥΑΝΘΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

3. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

4. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

5. ΡΕΓΚΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

6. ΣΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

12)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Μαρμάρων

1. "ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΓΟΥΒΑΛΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

2. ΚΟΥΡΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

13)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Μεσοποταμιάς

1. "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΒΛΑΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

2. ΙΩΑΝΝΟΥ ΗΛΙΑΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

3. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΑΘΗΝΑ του ΑΓΓΕΛΟΥ

4. ΚΑΡΑΜΠΙΚΑ ΟΥΡΑΝΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

5. ΚΑΨΑΔΑΜΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΟΔΥΣΣΕΑ

6. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΑΝΔΡΕΑ

14)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Νικολιτσίου

1. ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΖΗΣΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2. ΚΑΪΔΑΝΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ

15)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Παλαιοβράχας

1 "ΠΑΛΑΙΟΒΡΑΧΙΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

2. ΚΟΛΟΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

3. ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

4. ΤΑΓΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

5. ΤΣΙΑΜΠΟΥΛΑ ΛΕΜΟΝΙΑ του ΦΩΤΙΟΥ

6. ΧΑΝΤΖΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

16)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Παλαιοχωρίου Τυμφρηστού

1. "ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

17)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Περιβολίου Φθιώτιδος

1. "ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι

1. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΙΑΣ του ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ

2. ΤΖΩΡΤΖΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

18)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Πιτσίου

1. "ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

2. ΚΡΕΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

19)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Πλατάνου

1. "ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΧΡΟΝΗ

20)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Πουγκακίων

1. "ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

21)Κοινότητα (πρ. Δημοτική) Σπερχειάδος

1. "ΠΡΩΤΑ Η ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΒΑΘΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

2. ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

3. ΚΑΛΟΠΗΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΗΛΙΑ

4. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

5. ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

6. ΚΑΡΑΝΤΖΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

7. ΜΑΝΙΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

8. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΤΟΛΕΟΝΤΟΣ

9. ΠΑΤΑΚΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

10. ΦΕΚΑ ΕΛΕΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

2. "ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ   Η πόλη που αγαπάμε" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

2. ΔΗΜΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

3. ΚΑΡΠΟΥΖΗ   ΠΟΛΥΜΕΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

4. ΜΑΚΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

5. ΞΕΡΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

6. ΠΑΠΑΛΥΜΠΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

7. ΣΙΟΥΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

8. ΤΖΙΒΕΛΕΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

9. ΤΣΑΚΙΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

10. ΤΣΙΟΥΜΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

11. ΧΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ

22)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Φτέρης

1. "ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΤΕΡΗΣ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ

2. ΚΑΤΣΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

3. ΚΕΣΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

4. ΚΕΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

5. ΚΟΥΡΕΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

6. ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Δημοτική Ενότητα Τυμφρηστού

1)Κοινότητα (πρ. Τοπική) Τυμφρηστού

1. "ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΣ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΝΑΟΥΜ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

2. ΚΙΤΣΙΝΗ ΝΙΚΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

3. ΚΟΥΤΣΟΚΕΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

4. ΚΩΣΤΟΡΡΙΖΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

5. ΛΙΑΣΚΩΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

2. "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ" , στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας, ήτοι:

1. ΛΙΑΣΚΩΝΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

2. ΠΑΠΑΡΟΥΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ

3. ΠΕΞΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ

4. ΣΕΪΝΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

5. ΦΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

6. ΧΕΙΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

7. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας… ξεκαθαρίζει τα περί χρισμάτων και στηρίξεων!

2019-05-14 15:52

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας με αφορμή την κεντρική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές δηλώνει:

 
  1. Η ανακοίνωση του Γραφείου τύπου με την οποία προτείνει στους πολίτες να υπερψηφίσουν σε πανελλαδικό επίπεδο συνδυασμούς, δημιούργησε λανθασμένες εντυπώσεις στην τοπική κοινωνία της Φθιώτιδας.
  2. Η ανακοίνωση αυτή, αναφέρει με σαφήνεια  βέβαια ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ακολουθεί τη λογική των κομματικών χρισμάτων γιατί σέβεται και πιστεύει βαθιά στις αυτοδιοικητικές διεργασίες που ενθαρρύνουν την συμμετοχή των πολιτών στις τοπικές υποθέσεις και οδηγούν στη διαμόρφωση αυτοδιοικητικών σχημάτων με συγκεκριμένες θέσεις και προγράμματα».

Δημιουργεί όμως την εντύπωση χρισμάτων και παρεμβάσεων.

  1. Η Κεντρική Επιτροπή και η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας έχει με καθαρότητα ανακοινώσει έγκαιρα τη στήριξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Δημήτρη Αναγνωστάκη και του συνδυασμού του «ΣΤΕΡΕΑ.. ΥΠΕΡΟΧΗΣ!» καθώς και του υποψήφιου Δημάρχου της Λαμίας Παναγιώτη Στασινού με τον συνδυασμό «ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ» . Πέραν αυτού σε κανένα άλλο συνδυασμό της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας δεν έχουμε  ανακοινώσει κάποια στήριξη.
  2. Επιλέξαμε αυτή τη στάση, όχι επειδή είμαστε ουδέτεροι ή δεν διακρίνουμε ουσιαστικές διαφορές μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων και των παρατάξεων τους αλλά γιατί επιδιώκουμε  οι αναγκαίες συζητήσεις και συγκλίσεις να γίνουν στη βάση προγραμμάτων και θέσεων, όπως επιδιώκει η θέσπιση της απλής αναλογικής και όχι με βάση μικροκομματικές ή προσωπικές επιδιώξεις.
  3. Οι υποψηφιότητες των υποψηφίων δημάρχων και οι συνδυασμοί τους στους δήμους:  Αμφίκλειας-Ελάτειας με υποψήφια δήμαρχο την Αθανασία Στιβακτή, Καμένων Βούρλων με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Παπαναγιώτου, Μακρακώμης με υποψήφιο δήμαρχο τον Ευθύμιο Παπαευθυμίου και Στυλίδας με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Αποστόλου, αποτελούν ανεξάρτητα αυτοδιοικητικά σχήματα με επικεφαλής και υποψήφιους συμβούλους που σέβονται τις αυτοδιοικητικές αρχές του συνδυασμού τους και έχουν ένα και μόνο  ενδιαφέρον αυτό της την επίλυσης των προβλημάτων της πόλης τους .
  4. Εμμένουμε στην αρχική μας τοποθέτηση και καλούμε τις οργανωμένες δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχουν σε δημοτικούς συνδυασμούς, με σεβασμό στην αυτονομία των χώρων τους , να συμβάλλουν στην ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων και στις αναγκαίες συγκλίσεις.

 

Γιώργος Δελιχάς: Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

2019-05-14 15:40

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

  Η εποχή που το ποδόσφαιρο παιζόταν στην αλάνα και το μπάσκετ σε ένα αυτοσχέδιο καλάθι στην πλατεία είναι πια παρελθόν. Όμως η ανάγκη για αθλητισμό παραμένει ίδια, ίσως και μεγαλύτερη, στην εποχή της ενασχόλησης με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  Σε αυτό το πλαίσιο, μεγάλος αριθμός Αθλητικών Ανώνυμων Εταιριών καθώς και Αθλητικών Ερασιτεχνικών Σωματείων λειτουργεί σε όλη τη χώρα με σκοπό την ικανοποίηση αυτής της ανάγκης είτε ως προς την παρακολούθηση είτε ως προς την συμμετοχή. 

  Το οργανωμένο κράτος έχει επιτρέψει στο λεγόμενο επαγγελματικό  αθλητισμό να λειτουργεί με όρους Ελεύθερης Αγοράς κατά τα αμερικανικά και ευρωπαϊκά «πρότυπα», ενώ η ερασιτεχνική μορφή του αθλητισμού υποχρηματοδοτείται. Ανεπιφύλακτα μπορούμε να πούμε πως αποθαρρύνεται, οδηγούμενη σε συνεχή συρρίκνωση.

  Έτσι το κοινωνικό αγαθό του αθλητισμού μετασχηματίστηκε από δικαίωμα σε υψηλό καταναλωτικό «προϊόν». Φυσικά εμπορεύσιμο.

  Ο επαγγελματικός αθλητισμός έρχεται να δημιουργήσει συγκεκριμένα αθλητικά πρότυπα υψηλών προδιαγραφών και μετατρέπει τη θέληση για άθληση, σε ακριβοπληρωμένο θέαμα. Και, βέβαια, όσοι θέλουν να δραστηριοποιηθούν την πληρώνουν.

  Σε αυτό το πλαίσιο οι εργαζόμενοι γονείς, για να συμμετέχουν τα παιδιά τους σε τέτοιες δραστηριότητες καλούνται να πληρώσουν ακριβά το έλλειμμα που δημιουργεί η κρατική υπό-χρηματοδότηση και εκείνοι που βολεύονται με την εμπορευματοποίηση του αθλητισμού.

   Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει κομβικό ρόλο σε ό,τι αφορά στον ερασιτεχνικό σωματειακό αθλητισμό, είτε στο μαζικό λαϊκό αθλητισμό. Πρέπει να διευκολύνει την πρόσβαση όλων των δημοτών της στον αθλητισμό είτε μαζικό είτε σωματειακό( συλλογικό ).

Πώς θα γίνει αυτό;

  Αρχικά πιστεύουμε ότι η παραχώρηση των δημοτικών γηπέδων στα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία θα πρέπει να γίνεται δωρεάν, εφόσον δεν εισπράττουν δίδακτρα.

  Το συνολικό κόστος λειτουργίας, συντήρησης κι εκσυγχρονισμού θα πρέπει να καλύπτεται τόσο από το κράτος, που πρέπει να επιχορηγεί συγκεκριμένα, τακτικά και σε ετήσια βάση το Δήμο, όσο και από τις Ομοσπονδίες και τα Επαγγελματικά Σωματεία που έχουν έσοδα από εισιτήρια ή άλλους πόρους.

  Σε θέματα μαζικού αθλητισμού, οι δημοτικές αρχές θα πρέπει να οργανώνουν προγράμματα σε δημοτικούς αθλητικούς χώρους, χωρίς αντίτιμο για τους δημότες τους.

  Η δημοτική αρχή οφείλει να συντάξει έναν ολοκληρωμένο κανονισμό λειτουργίας των αθλητικών χώρων στον οποίο να προβλέπεται η ιεράρχηση κατανομής ωρών και ρύθμιση του μέγιστου των συνδρομών για τα τμήματα υποδομής στα αθλήματα που φιλοξενούνται σε αυτούς.

  Οι ώρες λειτουργίας των αθλητικών χώρων που συντηρούνται από το Δήμο θα πρέπει να μοιράζονται με την εξής ιεράρχηση: α) Ώρες στα ερασιτεχνικά μη κερδοσκοπικά σωματεία β) ώρες κοινού - κατάλληλες ώστε να μπορούν οι δημότες να αθληθούν απρόσκοπτα γ) ώρες σε επαγγελματικά σωματεία.

  Για προπονητές των Σωματείων θα μπορούσαν να προσλαμβάνονται αδιόριστοι γυμναστές  ή να αποσπώνται από τις αντίστοιχες διευθύνσεις εκπαίδευσης για συμπλήρωση ωραρίου.

  Η οικονομική κρίση δεν πρεπει να σταθεί εμπόδιο για τη λαϊκή οικογένεια και δεν μπορεί να στερήσει από τα παιδιά της το δικαίωμα στον αθλητισμό.

Οι δημοτικοί αθλητικοί χώροι είναι δημόσια περιουσία και δεν επιτρέπεται να είναι προϊόν χρήσης με κέρδος και υπεραξία.

Ο μαζικός αθλητισμός είναι δικαίωμα όλων.

 

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ :

 

ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΛΙΧΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

 

Παρακολουθήστε live το debate των υποψηφίων Δημάρχων Μακρακώμης star Κ.Ε

2019-05-14 15:18

Παρακολουθήστε live το debate των υποψηφίων  Δημάρχων Μακρακώμης  star Κ.Ε

 

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ στη Χαλκίδα: «Χαιρετίζω το Φάνη Σπανό, τον επόμενο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας»

2019-05-14 15:00

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ στη Χαλκίδα: «Χαιρετίζω το Φάνη Σπανό, τον επόμενο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας»

Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΑΙ και καθιστά το Φάνη Σπανό φαβορί στην «κούρσα» των περιφερειακών εκλογών

Την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη 7 Μαΐου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τη Χαλκίδα.

Τον πρόεδρο της Ν.Δ. υποδέχθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κύριο Φάνης Σπανός. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Ν.Δ. έκανε ειδική αναφορά στη σημασία των επερχόμενων Περιφερειακών Εκλογών και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Χαιρετίζω τον επόμενο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας το Φάνη Σπανό και σας καλώ να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη, ώστε και με τη βοήθεια του Θεού, ο Φάνης ως περιφερειάρχης κι εγώ ως πρωθυπουργός να συνεργαστούμε στενά και να δουλέψουμε σκληρά για το καλό του τόπου!!!»

Όσο πλησιάζουμε προς τις 26 Μαΐου, αυτό που έντονα καταγράφεται μέρα με την ημέρα είναι η ραγδαία αυξανόμενη συσπείρωση των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας και η στήριξη που παρέχουν στο ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού. Από εκεί που μεγάλο μέρος της κοινωνίας δήλωνε ότι δεν τον γνωρίζει σήμερα η δημοτικότητά του έχει ανεβεί σε υψηλά επίπεδα με γεωμετρική πρόοδο και προβάλλει ως το ακλόνητο φαβορί.  

Από τη Φθιώτιδα παραβρέθηκε ο γνωστός δικηγόρος και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κύριος Ηλίας Κυρμανίδης, με τον οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σύντομη μεν, αλλά εγκάρδια συνομιλία για την πορεία του προεκλογικού αγώνα στο νομό Φθιώτιδας. Λίγο πριν και «πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας..» υπέπεσε στην αντίληψή μας συνάντηση – μίνι σύσκεψη των κυρίων Ηλία Κυρμανίδη, Λευτέρη Αυγενάκη (Γενικού Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.) και Αθανασίου Νέζη,( στενός συνεργάτης και εξ απορρήτων του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας). Αν και κατέστη αδύνατο να πληροφορηθούμε το περιεχόμενο της συζήτησης, είναι «ηλίου φαεινότερον» ότι αυτή περιστράφηκε γύρω από την πορεία του προεκλογικού αγώνα στη Φθιώτιδα. Είναι προφανές ότι η μέγιστη συσπείρωση των στελεχών, των μελών και  των φίλων της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα θα γύρει αισθητά την πλάστιγγα υπέρ του κυρίου Σπανού και θα του δώσει σοβαρό προβάδισμα ενόψει του β’ γύρου. Άλλωστε η επιλογή του Ηλία Κυρμανίδη να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού, εξυπηρετεί και αυτή τη στρατηγική στόχευση. Ο κύριος Κυρμανίδης, με πολυετή δράση, τόσο στις τάξεις της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ όσο και στη συνέχεια,  ως αυτοδιοικητικό – πολιτικό στέλεχος με σαφές ιδεολογικοπολιτικό αποτύπωμα, διατηρεί ισχυρά ερείσματα στον κόσμο της ευρύτερης κεντροδεξιάς στη Φθιώτιδα και είναι έντονα εμφανές σε αυτή την προεκλογική περίοδο ότι έχει αναλάβει σημαντικό μέρος της καμπάνιας που στοχεύει στη συσπείρωση των νεοδημοκρατών και τη στήριξη της υποψηφιότητας του Φάνη Σπανού.

Θύμιος Παπαευθυμίου: «Ουδέποτε ο συνδυασμός, Ανεξάρτητη Δημιουργική Συνεργασία,είχε κομματικό χαρακτήρα»

2019-05-14 08:44

Τις τελευταίες ώρες αναληθή και ανακριβή διαδικτυακά δημοσιεύματα φαίνεται πως επιχειρούν να αποδώσουν στο συνδυασμό Ανεξάρτητη Δημιουργική Συνεργασία συγκεκριμένη πολιτική και κομματική ταυτότητα. 

Ως επικεφαλής του συνδυασμού δηλώνω απερίφραστα πως ουδέποτε ο συνδυασμός είχε κομματικό χαρακτήρα. Αποτελεί αυτοδιοικητική συνεργασία πολυσυλλεκτικού χαρακτήρα με πρώτιστο μέλημα την πρόοδο του τόπου μας. 

Αυτό είναι άλλωστε και το στρατηγικό της πλεονέκτημα, το γεγονός πως εντοπίζει τα κοινά σημεία σύγκλισης ,έχει συνοδοιπόρους απ´όλες τις πολιτικές δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου, δημιουργεί συνθήκες για συνεργασία με ενωτικό πνεύμα, υπερβαίνει ιδεολογικές διαχωριστικές γραμμές και πολιτικές κομματικές ταυτότητες, ξεκίνησε και παραμένει πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ! 

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με ήθος, υπευθυνότητα και πολιτικό πολιτισμό τιμώντας τη συμφωνία εμπιστοσύνης με τους συμπολίτες μας.

 

***** Σημείωση συντάκτη

Χθες το βράδυ κάποιοι - η σχέση των οποίων με την αλήθεια καί τη ανάγνωση, είναι πλέον γνωστή μετά καί την ανεκδιήγητη ΓΚΑΦΑ και τις κωμικοτραγικές καταστάσεις πού ζήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα - έπευσαν να δημοσιεύσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης "άστοχη" όπως αποδείχτηκε ανακοίνωση τού ΣΥΡΙΖΑ γιά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, "ξεχνώντας" όμως να δημοσιεύσουν την νέα διευκρινιστική ανακοίνωση του.

Μετά λοιπόν τον "θόρυβο" πού δημιουργήθηκε απ΄την εν λόγω άστοχη ανακοίνωση , ο ΣΥΡΙΖΑ με νέο    δελτίο τύπου, ξεκαθαρίζει τη θέση του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές:

"Η χθεσινή κεντρική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές  καλεί τους πολίτες να υπερψηφίσουν συγκεκριμένους συνδυασμούς στη βάση των διεργασιών και των προγραμματικών συγκλίσεων που έχουν διαμορφωθεί στις τοπικές κοινωνίες.

Το κάλεσμα αυτό δηλώνει την εκτίμηση στα πρόσωπα των υποψηφίων και των προγραμματικών τους θέσεων  και δεν δηλώνει σε καμία περίπτωση σχέση κομματικής εξάρτησης. Εξάλλου, στη δική μας αντίληψη για την αυτοδιοίκηση είναι εντελώς ξένες οι παλαιοκομματικές αντιλήψεις κομματικών χρισμάτων σε συνδυασμούς και η προσπάθεια καπελώματός τους......."

 

Κτηματολόγιο: Παρατάσεις διαρκείας 2 επιπλέον μηνών αναμένεται να ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών

2019-05-13 08:29

Ποιοι θα χάσουν τα ακίνητά τους -Στο Δημόσιο όσα δεν δηλώθηκαν στο κτηματολόγιο

Παρατάσεις – διαρκείας 2 επιπλέον μηνών –λόγω της μειωμένης συμμετοχής , που φτάνει μόλις το 14,62% αναμένεται να ανακοινώσει εντός των επόμενων ημερών το Κτηματολόγιο.

Οι νέες παρατάσεις για τους νομούς της Στερεάς Ελλάδας σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι:

Φθιώτιδα και Ευρυτανία: Νέα παράταση μέχρι 17/9/19
Βοιωτία 
και Φωκίδα: Νέα παράταση μέχρι 28/11/19
Εύβοια: 
Νέα παράταση μέχρι 21/10/19

Η συλλογή δηλώσεων που εξελίσσεται από τον περασμένο Νοέμβριο για το 63% της χώρας δε έχει μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα που εκτιμούσε αρχικώς ο φορέας και εκ των πραγμάτων κρίθηκε αναγκαία η συγκεκριμένη επιλογή. Αντίστοιχα μειωμένα όμως είναι και τα στοιχεία που προκύπτουν από την προανάρτηση στην Αθήνα, αφού η διαδικασία συνεχίζει να εξελίσσεται ομαλά. Ωστόσο το 10% -15 % των αιτήσεων διόρθωσης αφορά ιδιοκτήτες οι οποίοι επιχειρούν να “ πειράξουν “ το δηλωθέν εμβαδόν – με την προσπάθεια να πέφτει φυσικά στο κενό.

Οι κάτοικοι του εξωτερικού

Η αρχική πρόβλεψη ήταν ανά περιοχή να δοθεί παράταση έως και 3 μήνες (τόσο για τους κατοίκους του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού) προκειμένου οι ιδιοκτήτες που ζουν στην Ελλάδα να έχουν τον χρόνο για να μαζέψουν τα απαραίτητα έγγραφα και να συμμετάσχουν χωρίς ιδιαίτερα βιασύνες στη διαδικασία. Για τους κατοίκους του εξωτερικού, η σχετική προθεσμία θα φτάσει τελικά στους 9 μήνες. Ωστόσο με τα σημερινά δεδομένα και τα στοιχεία, που μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι, το Κτηματολόγιο πρόκειται να παρατείνει την προθεσμία για ένα ακόμη τρίμηνο.Έτσι όπως αναφέρουν στον Ελεύθερο Τύπο υψηλόβαθμες πηγές από το φορέα θα εξυπηρετηθούν και οι ιδιοκτήτες που θα επισκεφτούν τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές αλλά και όσοι ζουν εδώ αλλά δεν έδωσαν μέχρι τώρα δυναμικό “παρών».

Η τρέχουσα συλλογή δηλώσεων , που αφορά το 63% της χώρας, περιλαμβάνει αγροτικές περιοχές ( περίπου 36%), αστικές περιοχές ( περίπου 4% ), πλήθος οικισμών με διαφορετικά χαρακτηριστικά (αραιοδομημένοι σε αγροτικές περιοχές , ορεινοί σε έντονο ανάγλυφο, παραδοσιακοί, ενεργοί και μη νησιώτικοι κλπ) δασικές εκτάσεις και υδάτινους όγκους καθώς και νησιά και βραχονησίδες της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Κτηματολογίου , από τα συνολικά 12.608.580 δικαιώματα που περιλαμβάνονται στις 24 τρέχουσες συμβάσεις έχουν συλλεχθεί μόλις 1.842.941 δηλώσεις εκ των οποίων το 16,60 % ηλεκτρονικά.Πρωτιά συμμετοχής πάντως με 35,76% έχουν τα νησιά Κάλυμνος , Κάρπαθος , Κως και Ρόδος ενώ τη σκυτάλη , με 25, 53 % παίρνουν η Πρέβεζα , η Άρτα και η Λευκάδα. Ακολουθεί η Αιτωλοακαρνανία με 17, 87% και ελάχιστα πιο χαμηλά βρίσκεται η Αρκαδία με 17, 45% Μειωμένα επίσης είναι τα ποσοστά για Σάμο, Ικαρία και Χίο ε 9, 50% , λόγο πιο κάτω βρίσκεται η Αχαΐα με 9,12 % ενώ η Βοιωτία και η Φωκίδα καταλαμβάνουν το 5,13 % με το μικρότερο ποσοστό να έχουν η Μαγνησία και οι Σποράδες το οποίο είναι μόλις 3,21%

Προανάρτηση Αθήνας

Ίδια περίπου κατάσταση επικρατεί και στην προανάρτηση της Αθήνας καθώς και σε αυτήν την περίπτωση εντοπίζεται μειωμένη συμμετοχή. Η αυλαία που άνοιξε στις 22 Απριλίου και εκτός απροόπτου αναμένεται να διαρκέσει έως τις 24 Ιουνίου υποδέχεται λιγότερο κόσμο από ότι αρχικά υπολογιζόταν – με τον ανάδοχο να εκτιμά πως ηλεκτρονική διαδικασία έχει βοηθήσει σημαντικά ώστε να μην είναι απαραίτητα η φυσική παρουσία στο Γαλάτσι. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, από τους 544.682 πολίτες που έχουν ιδιοκτησίες στην Αθήνα επισκέφτηκαν το Γαλάτσι ή έκαναν δήλωση οι 4.500 ενώ οι υπόλοιποι 4000 ιδιοκτήτες ολοκλήρωσαν την αίτηση τους ηλεκτρονικά. Το 45 % των συγκεκριμένων αιτήσεων αφορά διόρθωση των προσωπικών στοιχείων (όνομα , διεύθυνση κλπ) το 15% αλλαγές στο είδος δικαιώματος ( ψιλή κυριότητα). Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι υπάρχει και ένα ποσοστό 10%-15% που αφορά ιδιοκτήτες οι οποίοι επιχειρούν να παρέμβουν στο εμβαδόν που είχαν δηλώσει το 2008 αυξάνοντας το ..Μάταιη προσπάθεια φυσικά μιας και η προανάρτηση δεν δίνει συχγωροχάρτι στους αυθαιρετούχους , αλλά επικαιροποιεί τα στοιχεία που είχαν δοθεί σε προγενέστερο χρόνο.

Υπενθυμίζεται ότι η προανάρτηση θα διαρκέσει 2 μήνες και σε δεύτερο χρόνο έπεται πραγματοποιηθεί η αντίστοιχη διαδικασία για Βόλο, Λαμία και Λιβαδειά περιοχές στις οποίες και η πρώτη φάση του Κτηματολογίου έγινε το 2008.

Παράλληλα, η προανάρτηση στο λεκανοπέδιο της Αττικής αφορά 54. 682 φυσικά και 7.645 νομικά πρόσωπα με το πλήθος των ακινήτων να είναι 726.951 ακίνητα και 56.377 γεωτεμάχια.

Πιο συγκεκριμένα, το ποσοστό γεωτεμαχίων για οποία υποβλήθηκαν δηλώσεις ανέρχεται στο 96,6% που σημαίνει ότι ότι υποβλήθηκαν 1.538.128 δηλωθέντα δικαιώματα, εκ των οποίων τα 33.173 απορρίφθηκαν. Αντίστοιχα 11.630 είναι τα δικαιώματα που προκύπτουν από στοιχεία τρίτων , τα οποία όμως δεν έχουν δηλωθεί ακόμα.

Πηγή: Εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος"

Προϊόντα: 31 - 40 από 8271
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>