Νέα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΑΕΑ –ΔΣΕ ΛΑΜΙΑΣ : Ευρω-ΝΑΤΟϊκή Αριστερά που θα ζήλευε κι ο Μακάρθι

2019-05-12 21:41

Ευρω-ΝΑΤΟϊκή Αριστερά που θα ζήλευε κι ο Μακάρθι

Πριν στεγνώσει το μελάνι από την ανακοίνωση του Παραρτήματος Λαμίας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ για την 9η Μάη, ημέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Τσίπρας δικαίωσε με την υπογραφή του τα όσα γράφαμε για τη σφηκοφωλιά του κεφαλαίου, την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στις 9 Μάη, ημέρα σύμβολο, έγινε στη Ρουμανία Άτυπη Σύνοδος της Ε.Ε. όπου οι ηγέτες της, «φροντίζοντας πριν από εμάς για εμάς» συζήτησαν την «ατζέντα» της λυκοσυμμαχίας μέχρι το 2024. Υπόγραψαν ομόφωνα -κι ανάμεσά τους ο Έλληνας πρωθυπουργός- μια Διακήρυξη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που αποτελεί ένα ακόμα μνημείο αντικομμουνισμού, αλλά και επιθετικότητας απέναντι στους λαούς και στα κινήματά τους.

Από την πρώτη γραμμή της η Διακήρυξη αποκαλύπτει ότι η κεφαλαιοκρατία (και οι πολιτικοί εκφραστές της) ξέρει πολύ καλά ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός της, από ποιον κινδυνεύει. Φοβάται το «φάντασμα» που «εξακολουθεί να πλανιέται πάνω από την Ευρώπη». Γράφει: «Τριάντα χρόνια πριν, εκατομμύρια άνθρωποι πολέμησαν για την ελευθερία τους και για την ενότητα και γκρέμισαν το Σιδηρούν Παραπέτασμα». Εκφράσεις που παραπέμπουν στα ψυχροπολεμικά χρόνια του Μακάρθι, του Τόρτσιλ, του Τρούμαν, του ντόπιου χαφιέ, του πιστοποιητικού κοινωνικών φρονημάτων και της εξορίας.  

Η Διακήρυξη όμως αποκαλύπτει και πόσο υποκριτική είναι η ανησυχία κυβερνήσεων όπως ο ΣΥΡΙΖΑ για την «άνοδο της ακροδεξιάς», του εθνικισμού, του φασισμού, του ευρωσκεπτικισμού στην «Ευρώπη» τους. Παρά τα καλέσματά του για «προοδευτικά μέτωπα ενάντια στην ακροδεξιά»  ο Αλ. Τσίπρας δεν έχει πρόβλημα να βάλει την υπογραφή του δίπλα στον Κουρτς, τον Όρμπαν, τη Μέρκελ που υποτίθεται ότι πολεμάει.

Ως Παράρτημα Λαμίας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ απευθυνόμαστε στο λαό της Φθιώτιδας και διακηρύσσουμε:

 • Όλοι τους, Εθνικιστές, Συντηρητικοί, Φιλελεύθεροι, Δημοκράτες, Φεντεραλιστές, Προοδευτικοί Σοσιαλδημοκράτες, Οικολόγοι και Ευρω-Αριστεροί, ό,τι κι αν λένε, «πλέουν» με ίδιο κότερο, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ.

 • Όλοι τους ισχυρίζονται ότι για μια «καλύτερη Ευρώπη» πασχίζουν. Για να τη βάλουν στον ίσιο δρόμο, επειδή «ξεστράτισε από τις ιδρυτικές της αξίες». Στην πραγματικότητα για τα συμφέροντα των πολυεθνικών και των «ευρωπαϊκών» μονοπωλιακών ομίλων αναλώνονται. Συνολικά ή τμημάτων τους.

 • Και το χειρότερο: προσπαθούν να πείσουν τα φτωχά και μεσαία στρώματα ότι είναι προς το δικό τους συμφέρον η υποταγή στην εκμετάλλευση, η υπομονή απέναντι στη φτώχεια, η συμμετοχή της χώρας σε ευρωατλαντικές ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, ακόμα και η θυσία   των νέων παιδιών στους πολέμους που εμπλέκεται το αντιδραστικό οικοδόμημα των ευρωενωσιακών κολοσσών.

 • Δεν έχουμε καμία δουλειά με όλους αυτούς, τους πολιτικούς υπηρέτες και διαχειριστές των καπιταλιστών. Μαζί τους η ζωή μας θα χειροτερεύει ασταμάτητα. Είναι δρόμος αδιέξοδος και επικίνδυνος. Τόσο όσοι νιώθουν αριστεροί, όσο και οι απόγονοι των αγωνιστών και οι φίλοι της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας ανατριχιάζουν από τον ξεδιαντροπιά του ΣΥΡΙΖΑ. Καταδικάζουμε την πολιτική υποκρισία και απάτη όσων, με το ένα χέρι, καταθέτουν στεφάνια στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, στους τόπους μαρτυρίου αγωνιστών και κομμουνιστών και με το άλλο υπογράφουν, ψηφίζουν και υλοποιούν αντικομμουνιστικά και αντιλαϊκά ντοκουμέντα και νόμους στην Ευρωβουλή, στην ελληνική Βουλή, στις Περιφέρειες και στους Δήμους.

 • Η ιστορία γράφτηκε και το εργατικό και κομμουνιστικό κίνημα ήταν αυτό που καθόρισε τη συντριβή του φασισμού στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Είχε τεράστιες απώλειες στα πεδία των μαχών και στην αντίσταση των κατακτημένων χωρών. Η κόκκινη σημαία του Κόκκινου Στρατού ήταν αυτή του καρφώθηκε στη στέγη του Ράιχισταγκ.

Στις κάλπες που έχουμε μπροστά μας ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση για Δήμο και Περιφέρεια, ΚΚΕ στη Ευρωβουλή. Την κόκκινη ψήφο, τη μόνη δύναμη που φοβάται και δεν θέλει το εκμεταλλευτικού σύστημα που καταδυναστεύει τη ζωή μας και την κοινωνία όλη.

ΛΑΜΙΑ   10 Μάη 2019

 

120 δόσεις: Τα «ψιλά γράμματα» της ρύθμισης χρεών στην Εφορία

2019-05-12 21:36

Τα «ψιλά γράµµατα» του νοµοσχεδίου για τις 120 δόσεις που θα βοηθήσει εκατοµµύρια οφειλέτες του Δηµοσίου. Τα κριτήρια για τον διακανονισµό οφειλών από φυσικά και νοµικά πρόσωπα, τα ποσά των δόσεων και οι συντελεστές για τη µείωση των προσαυξήσεων

Μέσα στην ερχόµενη εβδοµάδα προγραµµατίζεται να ανοίξει η εφαρµογή στο Τaxisnet για τη ρύθµιση των 120 δόσεων προς τηνΕφορία. Τη ρύθµιση περιµένουν ως µάννα εξ ουρανού εκατοµµύρια οφειλέτες του Δηµοσίου, προκειµένου να κάνουν µια νέα αρχή στη σχέση τους µε την Εφορία βάζοντας τις οφειλές τους σε τάξη. Μέσα από τις κυριότερες ερωτήσεις και απαντήσεις, καθώς και µε αναλυτικά παραδείγµατα επιχειρείται, η αποκρυπτογράφηση όλων των κρίσιµων λεπτοµερειών.

1) Ποιες οφειλές ρυθµίζονται και σε πόσες δόσεις;

Βεβαιωµένες οφειλές στις ΔΟΥ, στα Ελεγκτικά Κέντρα και τα Τελωνεία, δύνανται να ρυθµίζονται µε κατ’ αρχήν άπαξ απαλλαγή ποσοστού δέκα τοις εκατό (10%) από τους τόκους και προσαυξήσεις εκπρόθεσµης καταβολής που τις επιβαρύνουν κατά την ηµεροµηνία της αίτησης για υπαγωγή, σε έως και εκατόν είκοσι (120δόσεις, για τα φυσικά και νοµικά πρόσωπα ή οντότητες µη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και σε έως τριάντα (30) δόσεις, για τα νοµικά πρόσωπα ή οντότητες κερδοσκοπικού χαρακτήρα, κατόπιν αίτησης του οφειλέτη, εφόσον έχουν καταστεί ληξιπρόθεσµες έως και τις 31.12.2018 και έχουν καταχωριστεί στα βιβλία εισπρακτέων εσόδων των ∆ΟΥ/Ελεγκτικών Κέντρων/Τελωνείων µέχρι την ηµεροµηνία αίτησης για υπαγωγή σε ρύθµιση.

2) Πώς υπολογίζεται ο αριθµός των δόσεων και το ύψος της δόσης για φυσικά πρόσωπα;

α. Για οφειλέτες φυσικά πρόσωπα µε συνολικό εισόδηµα (ατοµικό, φορολογούµενο ή απαλλασσόµενο, πραγµατικό) κατά το φορολογικό έτος 2017 µέχρι δέκα χιλιάδες (10.000) ευρώ χορηγείται δυνατότητα ρύθµισης των οφειλών τους σε έως και εκατόν είκοσι (120) δόσεις, υπό τον περιορισµό του ελάχιστου ποσού µηνιαίας δόσης των 30 ευρώ.

Για τους ως άνω οφειλέτες µε εισόδηµα άνω των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ, ο αριθµός των δόσεων καθορίζεται από τηΦορολογική Διοίκηση µε βάση το συνολικό εισόδηµα (ατοµικό, φορολογούµενο ή απαλλασσόµενο, πραγµατικό) του οφειλέτη κατά το φορολογικό έτος 2017 και το ύψος της ρυθµιζόµενης οφειλής, ως εξής: το συνολικό εισόδηµα του φορολογικού έτους 2017 πολλαπλασιάζεται τµηµατικά µε προοδευτικά κλιµακωτό συντελεστή, όπως αυτός ορίζεται στο επόµενο εδάφιο.

Για τµήµα εισοδήµατος:

 • από 10.000,01 ευρώ έως 15.000 ευρώ µε συντελεστή τέσσερα τοις εκατό (4%),
 •  από 15.000,01 ευρώ έως 20.000 ευρώ µε συντελεστή έξι τοις εκατό (6%),
 • από 20.000,01 ευρώ έως 25.000 ευρώ µε συντελεστή οκτώ τοις εκατό (8%),
 • από 25.000,01 ευρώ έως 30.000 ευρώ µε συντελεστή δέκα τοις εκατό (10%),
 • από 30.000,01 ευρώ έως 50.000 ευρώ µε συντελεστή δώδεκα τοις εκατό (12%), στστ) από 50.000,01 ευρώ έως 75.000 ευρώ µε συντελεστή δεκαπέντε τοις εκατό (15%),
 • από 75.000,01 ευρώ έως 100.000 ευρώ µε συντελεστή είκοσι τοις εκατό (20%), ηη) πάνω από 100.000 µε συντελεστή είκοσι πέντε τοις εκατό (25%). Ο ανωτέρω συντελεστής µειώνεται κατά µία ποσοστιαία µονάδα, ανάλογα µε τον αριθµό των εξαρτώµενων τέκνων του οφειλέτη, όπως αυτά ορίζονται στην παρ. 1 του άρθρου 11 του ν. 4172/2013, ως εξής:
 • κατά µία (1) µονάδα για ένα τέκνο,
 • κατά δύο (2) µονάδες για δύο τέκνα,
 • κατά τρεις (3) µονάδες για τρία τέκνα και άνω.

Το προκύπτον άθροισµα των γινοµένων των τµηµάτων του εισοδήµατος µε τους αντίστοιχους συντελεστές αναγόµενο σε µηνιαία βάση διαιρεί το ποσό της ρυθµιζόµενης οφειλής. Το πλήθος των δόσεων προκύπτει από το ακέραιο µέρος του πηλίκου της διαίρεσης αυτής, υπό τον περιορισµό του ελάχιστου ποσού µηνιαίας δόσης των 30 ευρώ.

β. Για την υπαγωγή στη ρύθµιση είναι απαραίτητη η υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήµατος της τελευταίας πενταετίας µε τελευταίο έτος το φορολογικό έτος 2017. Σε περίπτωση που ο οφειλέτης δεν είχε υποχρέωση υποβολής δήλωσης φορολογίας εισοδήµατος κατά το φορολογικό έτος 2017, χορηγείται το µέγιστο πλήθος δόσεων, υπό τον περιορισµό του ελάχιστου ποσού µηνιαίας δόσης των 30 ευρώ.

Στην αίτηση υπαγωγής αναγράφονται το έτος ή τα έτη εντός της ανωτέρω πενταετίας για τα οποία ο οφειλέτης δεν είχε υποχρέωση υποβολής δήλωσης.

γ. Εάν ο οφειλέτης επιλέξει πριν από την υπαγωγή της οφειλής του στη ρύθµιση να καταβάλει την οφειλή του σε µικρότερο πλήθος δόσεων από αυτό που προτείνεται από τη Φορολογική Διοίκηση, δικαιούται µείωσης των προσαυξήσεων και τόκων εκπρόθεσµης καταβολής, σε συνάρτηση µε το ποσοστό αποµείωσης του πλήθους δόσεων που επιλέγεται από τον φορολογούµενο, το οποίο υπολογίζεται στην πλησιέστερη ακέραιη µονάδα, ως εξής:

 

 

α) για ποσοστό αποµείωσης δόσεων είκοσι τοις εκατό (20%), χορηγείται απαλλαγή κατά ποσοστό δεκαπέντε τοις εκατό (15%), συµπεριλαµβανοµένου του ποσοστού απαλλαγής 10% που δίνεται µε την ένταξη στη ρύθµιση

β) για ποσοστό αποµείωσης δόσεων τριάντα τοις εκατό (30%) χορηγείται απαλλαγή τόκων και προσαυξήσεων κατά ποσοστό είκοσι πέντε τοις εκατό (25%), συµπεριλαµβανοµένου του ποσοστού απαλλαγής 10% που δίνεται µε την ένταξη στη ρύθµιση

γ) για ποσοστό αποµείωσης δόσεων σαράντα τοις εκατό (40%) χορηγείται απαλλαγή τόκων και προσαυξήσεων κατά ποσοστό τριάντα πέντε τοις εκατό (35%), συµπεριλαµβανοµένου του ποσοστού απαλλαγής 10% που δίνεται µε την ένταξη στη ρύθµιση

δ) για ποσοστό αποµείωσης δόσεων πενήντα τοις εκατό (50%) χορηγείται απαλλαγή τόκων και προσαυξήσεων κατά ποσοστό σαράντα πέντε τοις εκατό (45%), συµπεριλαµβανοµένου του ποσοστού απαλλαγής 10% που δίνεται µε την ένταξη στη ρύθµιση

ε) για ποσοστό αποµείωσης δόσεων εξήντα τοις εκατό (60%) χορηγείται απαλλαγή τόκων και προσαυξήσεων κατά ποσοστό πενήντα πέντε τοις εκατό (55%), συµπεριλαµβανοµένου του ποσοστού απαλλαγής 10% που δίνεται µε την ένταξη στη ρύθµιση

στ) για ποσοστό αποµείωσης δόσεων εβδοµήντα τοις εκατό (70%) χορηγείται απαλλαγή τόκων και προσαυξήσεων κατά ποτων δεκαοκτώ (18). Για το ποσοστό απαλλαγής τόκων και προσαυξήσεων λαµβάνεται υπόψη ο αριθµός των δόσεων.

Παραδείγµατα

Ελεύθερος επαγγελµατίας µε ετήσιο ατοµικό εισόδηµα 12.000 ευρώ το 2017 οφείλει στην Εφορία το ποσό των 5.000 ευρώ. Με βάση την παραπάνω κλίµακα µπορεί να αποπληρώνει ποσό ετησίως 80 ευρώ. Το ποσό αυτό διαιρείται µε 12 µήνες και προκύπτει µηνιαία δόση ύψους 6,66 ευρώ. Επειδή ισχύει ελάχιστη δόση 30 ευρώ αλλά και µέγιστος αριθµός δόσεων 120, ο οφειλέτης του σοστό εβδοµήντα πέντε τοις εκατό (75%), συµπεριλαµβανοµένου του ποσοστού απαλλαγής 10% που δίνεται µε την ένταξη στη ρύθµιση

ζ) για ποσοστό αποµείωσης δόσεων ογδόντα τοις εκατό (80%) χορηγείται απαλλαγή τόκων και προσαυξήσεων κατά ποσοστό ογδόντα πέντε τοις εκατό (85%), συµπεριλαµβανοµένου του ποσοστού απαλλαγής 10% που δίνεται µε την ένταξη στη ρύθµιση

η) για ποσοστό αποµείωσης δόσεων ενενήντα τοις εκατό (90%), χορηγείται απαλλαγή τόκων και προσαυξήσεων κατά ποσοστό ενενήντα τοις εκατό (90%), συµπεριλαµβανοµένου του ποσοστού απαλλαγής 10% που δίνεται µε την ένταξη στη ρύθµιση

θ) σε περίπτωση που ο οφειλέτης εξοφλήσει εφάπαξ την οφειλή του, χορηγείται απαλλαγή τόκων και προσαυξήσεων κατά ποσοστό εκατό τοις εκατό (100%).

δ. Ο αριθµός των δόσεων που προτείνεται από τη Φορολογική ∆ιοίκηση, για τα πρόσωπα της περ. Α της παρ. 1, δεν µπορεί να είναι µικρότερος παραδείγµατος θα ρυθµίσει την οφειλή του σε 120 δόσεις των 41,66 ευρώ µε µια µικρή προσαύξηση λόγω τόκων 5% ετησίως

Φορολογούµενος µε ετήσιο ατοµικό εισόδηµα 25.000 ευρώ έχει οφειλή προς τη φορολογική διοίκηση ύψους 4.000 ευρώ. Με βάση τους συντελεστές θα µπορεί να αποπληρώνει ετησίως το ποσό των 900 ευρώ (για το τµήµα από 10.000 έως 15.000 το 4%, για το τµήµα από 15.000 έως 20.000 το 6% και για το τµήµα εισοδήµατος από 20.000 έως 25.000 το 8%). Το ποσό των 900 ευρώ διαιρείται διά 12 µήνες και προκύπτει µηνιαία δόση ύψους 75 ευρώ. Το ποσό της οφειλής ύψους 4.000 ευρώ διαιρείται µε το 75. Προκύπτουν 53 δόσεις των 75 ευρώ µε µια προσαύξηση λόγω τόκου 5% ετησίως

Μισθωτός µε ετήσιο εισόδηµα 9.000 ευρώ χρωστά στην Εφορία το ποσό των 1.200 ευρώ. Ο οφειλέτης αυτός θα µπορεί να ρυθµίσει την οφειλή του σε 120 δόσεις αλλά µε ελάχιστη δόση τα 30 ευρώ και µάλιστα άτοκα. Εµπίπτει στον περιορισµό της ελάχιστης δόσης και έτσι θα ρυθµίσει την οφειλή του σε 40 δόσεις των 30 ευρώ άτοκα.

3) Πώς ρυθµίζονται οι οφειλές των επιχειρήσεων

Για οφειλέτες νοµικά πρόσωπα ή νοµικές οντότητες κερδοσκοπικού χαρακτήρα χορηγείται δυνατότητα ρύθµισης των οφειλών τους, σε έως δεκαοκτώ (18) µηνιαίες δόσεις και κατ’ εξαίρεση σε έως τριάντα (30) µηνιαίες δόσεις εφόσον πρόκειται για οφειλές που βεβαιώνονται από έκτακτη αιτία ή φόρους που καταβάλλονται εφάπαξ, µε ταυτόχρονη απαλλαγή από προσαυξήσεις και τόκους εκπρόθεσµης καταβολής που τις επιβαρύνουν κατά την ηµεροµηνία της αίτησης υπαγωγής, σε συνάρτηση µε το πλήθος των δόσεων που επιλέγονται, υπό τον περιορισµό του ελάχιστου ποσού µηνιαίας δόσης των 30 ευρώ.

4) Πότε χάνεται η ρύθµιση;

Η ρύθµιση χάνεται, µε συνέπεια την υποχρεωτική άµεση καταβολή του υπολοίπου της οφειλής, σύµφωνα µε τα στοιχεία της αρχικής βεβαίωσης και την άµεση επιδίωξη της είσπραξής της µε όλα τα προβλεπόµενα από την ισχύουσα νοµοθεσία µέτρα, εάν ο οφειλέτης: α) δεν καταβάλει δύο (2) συνεχόµενες µηνιαίες δόσεις της ρύθµισης ή καθυστερήσει την καταβολή των δύο (2) τελευταίων δόσεων της ρύθµισης για το αντίστοιχο χρονικό διάστηµα, β) δεν υποβάλει τις προβλεπόµενες δηλώσεις φορολογίας εισοδήµατος και του φόρου προστιθέµενης αξίας, καθ’ όλο το διάστηµα της ρύθµισης των οφειλών του και µέχρι την εξόφλησή της, εντός τριών (3) µηνών το αργότερο από την παρέλευση της προθεσµίας υποβολής τους ή εντός τριών (3) µηνών από την ηµεροµηνία αίτησης για υπαγωγή στη ρύθµιση του παρόντος, εφόσον η προθεσµία υποβολής έχει παρέλθει πριν την υπαγωγή σε αυτή. γ) δεν εξοφλήσει ή τακτοποιήσει κατά νόµιµο τρόπο τις οφειλές του καθ’ όλη τη διάρκεια της ρύθµισης του παρόντος µέρους, εντός διµήνου από τη λήξη προθεσµίας καταβολής τους ή εντός διµήνου από την ηµεροµηνία αίτησης για υπαγωγή στη ρύθµιση του παρόντος, εφόσον η προθεσµία καταβολής τους έχει παρέλθει πριν από την υπαγωγή σε αυτή.

Πηγή: «Έθνος» – Σπύρος Δημητρέλης

Η αλήθεια πάντα λάμπει !!!

2019-05-10 15:55

Την Δευτέρα 6/5/2019 αναρτήθηκε στην παρούσα ιστοσελίδα άρθρο μου με τίτλο «Η κλοπή εγγράφων τού Δήμου Μακρακώμης καί τα fake news»
Αφορμή για την ανάρτηση του άρθρου υπήρξαν σχόλια με υπαινιγμούς σε δημοσιεύσεις μου στο facebook, όπως π.χ αυτό πού βλέπετε στη φωτογραφία.

Μοναδικός σκοπός του άρθρου υπήρξε η ενημέρωση σχετικά με την υπόθεση της κλοπής εγγράφων της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δημου Μακρακώμης το 2016 και η αποφυγή δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων. 

Το συγκεκριμένο άρθρο, επί της ουσίας, ήταν μια «περίληψη» παλαιοτέρου πού αναρτήθηκε στην παρούσα ιστοσελίδα στις 8/12/2016 την επομένη δηλαδή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και της ενημέρωσης πού έγινε εκεί για το θέμα από τον αρμόδιο υπάλληλο και το οποίο μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ


Λίγο μετά την ανάρτηση,δέχθηκα ακατανόητη φραστική επίθεση από Δημοτικό σύμβουλο και απειλές για μηνύσεις.
Την επομένη 7/5/2019 οι απειλές έγιναν πράξη και υποβλήθηκαν εναντίον μου δύο μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση !!!!! από πρώην δήμαρχο και από υποψήφιο δήμαρχο …ενώ ταυτόχρονα απαιτήθηκε και το «κατέβασμα» του επίμαχου άρθρου,μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, πράγμα πού έγινε το μεσημέρι της ίδιας μέρας στις 13:46
Και ενώ προσπαθούσα –μάταια-να κατανοήσω το σκεπτικό των μηνυτών ..το βράδυ της ίδιας μέρας αρχίζουν πλέον τα κωμικοτραγικά..
Στις 11:38 μ.μ. στον προσωπικό λογαριασμό facebook υποψηφίου δημάρχου δημοσιεύεται μήνυμα που απευθύνεται στον διαχειριστή της ιστοσελίδας Σπερχειός OnLine, με ανυπόστατους και υβριστικούς για το άτομό μου χαρακτηρισμούς.
Δείτε το

Το μήνυμα συνοδεύεται από έγγραφο της «Επιτροπής για την καταγραφή κλαπέντων αρχείων του Δήμου Μακρακώμης» με υπογραμμίσεις σε κάποια σημεία του..πού όπως προφανώς πιστεύει αυτός πού τις έκανε..αποδεικνύουν την ενοχή μου !!
Αμέσως γίνεται χαμός ..απανωτές κοινοποιήσεις της δημοσίευσης, πανηγυρισμοί καί..το έλα να δείς ..μές τ’άγρια μεσάνυχτα !! Επιτέλους ο συκοφάντης, ο ψεύτης, ο κινούμενος από σκοτεινά κίνητρα, αποκαλύφθηκε πανηγυρικά …το λέει και το έγγραφο επίσημα πλέον…!!!
Παθαίνω ένα σόκ…καλά κανείς δεν ξέρει να διαβάζει; ..αναρωτιέμαι ..

Μετά λοιπον απ'όλα αυτά,προφανές είναι,ότι νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλους εσάς πού με τις κοινοποιήσεις της δημοσίευσης,  έστω άθελά σας ή «μεθυσμένοι» απ’την «αποκάλυψη»  συμβάλατε καί με το παραπάνω,στην αποκατάσταση της αλήθειας.
Θά ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον άνθρωπο πού “ανακάλυψε” το έγγραφο καί είχε την λαμπρή ιδέα να το δημοσιεύσει στο facebook, έστω καί αν μέσα στη βιασύνη του υπογράμμισε σε λάθος σημεία πάνω στο έγγραφο.

 Δεν πειράζει όμως το  θέμα διορθώθηκε..από μένα με την κόκκινη επισήμανση..
Δείτε το


Κλείνοντας καί όσον αφορά,  τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς πού δέχθηκα, επιφυλάσσομαι  για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου

**Ακολουθούν, το βίντεο από την συνεδρίαση τού Δημοτικού Συμβουλίου της 7/12/2016 για το θέμα καί ένα βίντεο απ'την παλιά καλή  ΕΡΤ...

 

 

 

 

 

Ποιοι καί πότε πάρουν την μόνιμη 13η σύνταξη που ανακοίνωσε ο Τσίπρας (ποσά)

2019-05-07 20:54

Την κατανομή 13ης σύνταξης (δώρο Πάσχα) για τις χαμηλές συντάξεις (με αναλογική κατανομή & για τις υπόλοιπες), ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός.

«Προχωρούμε άμεσα στην κατανομή της λεγόμενης 13ης σύνταξης συνολικού κόστους που αντιστοιχεί στο «Δώρο Πάσχα», στο μισό μιας μηνιαίας σύνταξης, 800 εκατ. € συνολικό κόστος», είπε χαρακτηριστικά.

Η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου διευκρίνισε ότι το μέτρο αυτό είναι μόνιμο και αφορά (αναδιανεμητικά) όλους τους συνταξιούχους της χώρας και θα εφαρμοστεί άμεσα, από τον επόμενο δηλαδή μήνα και αντίστοιχα θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.

H κατανομή 13ης σύνταξης θα γίνει ως εξής:

Για συντάξεις μέχρι 500 ευρώ αυτή θα ανέλθει στο 100% της σύνταξης. Για συντάξεις από 501-600 ευρώ, στο 70%, από 601-1000 ευρώ στο 50%. Και για συντάξεις άνω των 1000 ευρώ θα αφορά το 30% της σύνταξης.

O κ. Τσίπρας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, μετά το 2020 η 13η σύνταξη να μην είναι αναλογική-αναδιανεμητική αλλά ενιαία στο σύνολο του ποσού για όλους τους συνταξιούχους.

aftodioikisi.gr

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» του Θύμιου Παπαευθυμίου

2019-05-07 20:03

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού  «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» του Θύμιου Παπαευθυμίου, υποψήφιου Δημάρχου για τον Δήμο Μακρακώμης:

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

Παπαευθυμίου Ευθύμιος του Βλασίου  (Υποψήφιος Δήμαρχος)

Εκλογική Περιφέρεια Αγίου Γεωργίου 
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΕΝΔΕΙΞΗ
1 ΑΛΕΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
2 ΓΑΝΤΖΟΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
3 ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
4 ΝΙΩΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
5 ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ  ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
6 ΤΣΩΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Εκλογική Περιφέρεια Μακρακώμης 
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΕΝΔΕΙΞΗ
1 ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
2 ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
3 ΚΑΡΑΛΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
4 ΚΑΤΣΑΝΟΥ-ΛΑΜΠΑΔΙΑΡΗ  ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
5 ΚΥΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
6 ΛΙΑΚΑΤΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
7 ΛΙΤΟΣΕΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
8 ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
9 ΜΠΟΓΙΑΝΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
10 ΤΣΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
11 ΤΣΑΝΤΟΣ ΗΛΙΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
12 ΥΦΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
13 ΦΕΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
14 ΧΟΡΜΟΒΑ-ΧΑΤΗΡΑ ΑΘΗΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
Εκλογική Περιφέρεια Σπερχειάδος
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΕΝΔΕΙΞΗ
1 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ
2 ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΛΕΝΗ (ΒΑΛΙΑΝΑ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ
3 ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ
4 ΓΕΡΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ
5 ΓΚΟΓΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
(ΝΑΝΣΥ)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ
6 ΚΑΤΣΙΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ
7 ΚΟΥΤΜΑΝΗ-ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ ΦΩΤΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ
8 ΛΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΝΕΣΑ) ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ
9 ΛΙΑΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ
10 ΜΑΓΓΛΑΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ
11 ΜΕΡΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ
12 ΜΗΤΣΟΥ-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΚΕΛΥ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ
13 ΜΙΧΟΥ-ΚΑΤΣΑΒΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ
14 ΜΠΗΤΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ
15 ΣΙΛΕΒΙΣΤΑ ΕΙΡΗΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ
16 ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ
17 ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ
18 ΣΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ
19 ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ  ΗΛΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ
20 ΤΣΙΦΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ
                     Εκλογική Περιφέρεια Τυμφρηστού

      

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΕΝΔΕΙΞΗ
1 ΚΑΖΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ
2 ΜΑΡΑΝΔΙΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ
Κοινότητα Γιαννιτσούς
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΕΝΔΕΙΞΗ
1 ΝΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ
2 ΝΤΟΥΖΓΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ
3 ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ
4 ΣΜΑΝΤΛΗ ΝΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ
5 ΤΣΑΤΣΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ

 

Κοινότητα Καστριού

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΕΝΔΕΙΞΗ
1 ΓΡΙΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥ
2 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥ
3 ΛΙΑΣΚΩΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥ
4 ΝΤΟΥΒΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥ
5 ΤΖΙΝΑΒΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΙΩΑΝΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥ
6 ΤΣΙΓΚΡΕΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥ
Κοινότητα Μερκάδας
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΕΝΔΕΙΞΗ
1 ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΡΚΑΔΑΣ
2 ΓΙΑΝΝΟΥΣΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΡΚΑΔΑΣ
3 ΔΕΛΕΝΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΡΚΑΔΑΣ
4 ΠΑΛΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΡΚΑΔΑΣ
5 ΣΙΟΥΛΑ ΑΝΤΙΟΠΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΡΚΑΔΑΣ
6 ΣΚΟΥΡΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΡΚΑΔΑΣ

 

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Μακρακώμης με υποψήφιο Δήμαρχο τον Π. Ράμμο

2019-05-07 16:41

Υποψήφιος δήμαρχος: ΡΑΜΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

 

Δημοτική Ενότητα Αγίου Γεωργίου

1 ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

2 ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

3 ΖΕΡΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

4 ΛΑΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

 

Δημοτική Ενότητα Μακρακώμης

1 ΖΕΡΒΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

2 ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΖΗΣΗ

3 ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

4 ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

5 ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ του ΜΙΧΑΗΛ

6 ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

7 ΠΑΣΟΥΛΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

8 ΡΑΜΜΟΣ ΜΑΛΑΜΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

9 ΣΙΟΥΛΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του ΠΕΤΡΟΥ

10 ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

11 ΣΤΟΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΗΛΙΑ

12 ΥΦΑΝΤΗ ΜΥΡΤΩ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

13 ΦΕΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

 

Δημοτική Ενότητα Σπερχειάδας

1 ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

2 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

3 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

4 ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

5 ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ

6 ΔΕΛΙΧΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

7 ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

8 ΚΑΪΠΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

9 ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

10 ΚΑΡΔΑΜΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΗΛΙΑ

11 ΚΙΡΧΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

12 ΚΟΥΚΟΥΝΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

13 ΚΟΥΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΙΩΑΝΝΗ

14 ΚΟΥΤΣΟΒΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ

15 ΜΑΡΤΖΑΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

16 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

17 ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΕΡΙΚΛΗ

18 ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

19 ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ

20 ΤΣΙΑΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

Δημοτική Ενότητα Τυμφρηστού

1 ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ


Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του Γ. Χαντζή «Δύναμη Προοπτικής»

2019-05-06 11:18

Ο συνδυασμός του κ. Γιώργου Χαντζή  “Δύναμη Προοπτικής” για τον Δήμο Μακρακώμης ανακοινώνει τα ονόματα του ψηφοδελτίου του, όπως αυτά κατατέθηκαν αρμοδίως και συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία.

Ι. ΧΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ  (Υποψήφιος Δήμαρχος)
ΙΙ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ (ΣΥΝΟΛΟ 41)

II-1. ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ (ΣΥΝ. 6)

     ΕΠΙΘΕΤΟ                                ΟΝΟΜΑ                           ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΤΣΩΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ                του  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΓΟΝΗΣ         ΓΕΩΡΓΙΟΣ                   του  ΛΑΜΠΡΟΥ
ΘΕΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ       του  ΧΡΗΣΤΟΥ
ΣΤΕΦΑΝΗΣ             ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ       του  ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΤΣΙΟΥΝΗΣ      ΗΡΑΚΛΗΣ                   του  ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΣΩΝΟΣ     ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ               του  ΓΕΩΡΓΙΟΥ

II-2. ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ (ΣΥΝ. 14)

     ΕΠΙΘΕΤΟ                                ΟΝΟΜΑ                           ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΑΡΒΑΝΙΤΗ                           ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ)     του   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ                      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ      του   ΙΩΑΝΝΗ
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ                    ΙΩΑΝΝΗΣ                    του   ΤΑΞΙΑΡΧΗ
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ             του   ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΚΑΚΚΑΒΑΣ                         ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ              του   ΧΡΗΣΤΟΥ
ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ              ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ           του    ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΚΟΥΤΣΟΛΕΛΟΣ                ΓΕΩΡΓΙΟΣ                  του    ΧΡΗΣΤΟΥ
ΜΕΡΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ                  του   ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΟΔΥΣΣΕΥΣ                 του   ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ                     ΕΛΕΝΗ                       του   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΤΕΦΑΝΗΣ                         ΓΕΩΡΓΙΟΣ                   του  ΘΩΜΑ
ΣΥΡΡΑΦΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ                 του    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΧΑΛΛΗΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ                   του   ΧΡΗΣΤΟΥ
ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΑΡΓΑΖΙΚΗ ΙΟΥΛΙΑ (ΤΖΟΥΛΙΑ) του   ΧΡΗΣΤΟΥ

II-3. ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ (ΣΥΝ. 20)

     ΕΠΙΘΕΤΟ                                ΟΝΟΜΑ                           ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΔΕΛΗΚΟΥΡΑ                      ΧΑΡΟΥΛΑ                 του      ΠΑΝΤΕΛΗ
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ                       ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ             του      ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΑΡΑΜΑΤΣΟΥΚΗΣ          ΑΝΤΩΝΙΟΣ                του   ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΙΣΣΑΣ               ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ             του      ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΝΤΑΚΤΣΗΣ                    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ             του      ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΥΡΙΑΖΗ                              ΒΑΣΙΛΙΚΗ                  του     ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΚΥΡΙΤΣΗ         ΓΕΩΡΓΙΑ                    του     ΙΩΑΝΝΗ
ΛΙΑΚΟΥ                                ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ         του     ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ             ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ      του    ΧΡΗΣΤΟΥ
ΞΕΝΟΚΩΣΤΑ ΣΠΑΝΟΥ     ΓΕΩΡΓΙΑ                     του     ΣΩΚΡΑΤΗ
ΠΑΠΑΣΑΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ                   του     ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΠΑΡΛΑΒΑΝΤΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ        του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΡΗΓΑ                             ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΛΥΔΙΑ (ΛΙΝΑ)    του    ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΜΑΝΗ     ΣΩΤΗΡΙΑ                    του      ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ                    του      ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΣΠΑΝΟΣ                              ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ      του     ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΣΤΡΙΦΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                   του     ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΟΥ ΘΕΡΜΟΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ (ΚΙΚΗ) του   ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                   του      ΖΑΧΑΡΙΑ
ΧΟΝΔΡΟΝΙΚΟΛΑ               ΕΛΕΝΗ                        του     ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

II-4. ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ (ΣΥΝ. 1)

     ΕΠΙΘΕΤΟ                                  ΟΝΟΜΑ                           ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Προκήρυξη διαγωνισμού Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης

2019-05-06 10:20

1.500 προσλήψεις εποχικών στην Πυροσβεστική

Προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη εννιακοσίων εξήντα δύο (962) ιδιωτών ως Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη παροδικής φύσης αναγκών στο Πυροσβεστικό Σώμα. Ως διάρκεια της σύμβασης των προσλαμβανομένων ορίζεται η ημερομηνία υπογραφής αυτής, η οποία θα καθοριστεί με νεότερη διαταγή Αρχηγού Π.Σ. έως και την 31η Οκτωβρίου 2019. Μετά την υπογραφή των συμβάσεων, εάν εξακολουθούν να υφίστανται κενές θέσεις, με απόφαση Αρχηγού Π.Σ. δύναται να εκδοθεί συμπληρωματική πρόσκληση για την κάλυψη των συγκεκριμένων κενών.

Οι υποψήφιοι από όλη τη Χώρα μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, που αναφέρονται στην παρούσα προκήρυξη, κατά το χρονικό διάστημα από ημέρα Τετάρτη 08-05-2019 μέχρι και ημέρα Τετάρτη 15-05-2019, συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου, από ώρα 08:00΄ μέχρι 15:00΄ στις Επιτροπές Παραλαβής Δικαιολογητικών.

 

Αναλυτικά η Προκήρυξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διανομή τροφίμων στις οικογένειες του ΚΕΑ-TEBA - Στο Δήμο Μακρακώμης,την Τετάρτη 8 Μαΐου από 09:00 π.μ. έως 13:00

2019-05-06 10:15

Που και πότε θα γίνει διανομή τροφίμων στους Δήμους της Φθιώτιδας

Ο Δήμος Λαμιέων, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδος, σε συνεργασία με όλους τους Δήμους-εταίρους θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν αιτηθεί να είναι και ωφελούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί σε όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας τις ημέρες και ώρες που αναγράφονται παρακάτω:

 • Για το Δήμο Λαμιέων το σημείο διανομής θα είναι ο προαύλιος χώρος του Χαλκιοπούλειου Σταδίου Λαμίας, στην οδό Φιλίας 1 και η διανομή θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 13 Μαΐου έως την Παρασκευή 17 Μαΐου από 09:00 π.μ. έως 16:00. Για περισσότερες πληροφορίες για τη διανομή στο Δήμο Λαμιέων, οι ωφελούμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα: 22313 51024, 22310 22611, 22310 22808. Οι δικαιούχοι, για να παραλάβουν τα προϊόντα, θα πρέπει να προσέρχονται ΜΟΝΟ την ημέρα και την ώρα που τους υποδεικνύεται κατά την τηλεφωνική επικοινωνία.
 • Για το Δήμο Δομοκού, το σημείο διανομής θα είναι η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δομοκό και η διανομή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Μαΐου από 09:00 π.μ. έως13:00,
 • Για το Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας, το σημείο διανομής θα είναι το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ελάτειας και η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6 Μαΐου από 09:00 π.μ. έως 13:00,
 • Για το Δήμο Καμένων Βούρλων, τα σημεία διανομής θα είναι το Κλειστό Γυμναστήριο Καμένων Βούρλωνκαι τα ΚΑΠΗ Μώλου και η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Μαΐου από 09:00 π.μ. έως 13:00,
 • Για το Δήμο Λοκρών, τα σημεία διανομής θα είναι η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης στην Αταλάντη και το Δημοτικό Κατάστημα Μαλεσίνας και η διανομή θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 8 Μαΐου από 09.00 π.μ. έως13:00,
 • Για το Δήμο Μακρακώμης, το σημείο διανομής θα είναι το πρώην εργοστάσιο του Ακρίδα και η διανομή θα πραγματοποιηθεί τηνΤετάρτη 8 Μαΐου από 09:00 π.μ. έως 13:00,
 • Για το Δήμο Στυλίδας, τα σημεία διανομής θα είναι το συνεργείο του Δήμου, πλησίον του Πάρκου του Λαού, το Δημοτικό Κατάστημα Πελασγίας και το συνεργείο της ΔΕ Αχιναίων, στον Αχινό και η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Μαΐου από09:00 π.μ. έως 13:00.

          Όλοι οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν και τηλεφωνικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες των Δήμων για τις ώρες διανομής, καθώς και το σημείο όπου θα προσέλθουν για να παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν και θα πρέπει να επιδεικνύουνΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το βιβλιάριο κοινωνικής τους ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου να προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α τους.

         Όπως ορίζει το πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, να προσέρχονται τις ημέρες και ώρες που τους υποδεικνύουν οι υπηρεσίες των Δήμων κατά την τηλεφωνική τους ενημέρωση για την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτησή τους.

Ο ΕΟΦ ανακαλεί προϊόντα του Γαλαξία -Δείτε ποια είναι

2019-05-06 10:12

Στην ανάκληση των παρτίδων, 1803 (ημ. ληξ.: 12-2020) του καλλυντικού προϊόντος «Γαλαξίας, μάνγκο, Κρεμοσάπουνο» και 1804 (ημ. ληξ.: 03-2021) του καλλυντικού προϊόντος «Γαλαξίας, μέλι & γάλα, Κρεμοσάπουνο», προχώρησε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Όπως αναφέρεται «στις ανακαλούμενες παρτίδες, μετά από εργαστηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο συνολικός αριθμός των αερόβιων μεσόφιλων μικροοργανισμών ήταν εκτός ορίων, ενώ παράλληλα ταυτοποιήθηκε το βακτηρίδιο «Pseudomonas putida».

Ως εκ τούτου τα αποτελέσματα δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές των προϊόντων».

Η παρούσα απόφαση, τονίζει ο ΕΟΦ εκδίδεται στα πλαίσια της προστασίας της Δημόσιας Υγείας και «η εταιρεία ΖΥΓΟΣ ΕΛΛΑΣ, η οποία έχει πραγματοποιήσει τη διάθεση των παρτίδων των προϊόντων στην ελληνική αγορά οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος προκειμένου να τις αποσύρει».

Προϊόντα: 41 - 50 από 8271
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>