«Καίει» η ατζέντα της ιερόδουλης που σφαγιάστηκε στη Θεσσαλονίκη -Εχει τρανταχτά ονόματα της πόλης

2014-08-10 11:29

«Καίει» η ατζέντα της ιερόδουλης που σφαγιάστηκε στη Θεσσαλονίκη -Εχει τρανταχτά

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της ιερόδουλης που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Ιανουάριο από έναν Ουκρανό. Η ατζέντα του θύματος έχει «τρανταχτά» ονόματα της πόλης και πλέον οι αρχές έχουν στρέψει σε αυτή το ενδιαφέρον τους. 

Η 34χρονη ιερόδουλη είχε βρεθεί μαχαιρωμένη στο λαιμό και πριν από μερικά 24ωρα το έγκλημα εξιχνιάστηκε και συνελήφθη ένας 28χρονος Ουκρανός. Τώρα όμως οι αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό την ατζέντα του θύματος, προκειμένου να διαπιστώσουν αν προκύπτουν αξιόποινες πράξεις ή αν έχουν βρεθεί μπροστά σε κύκλωμα πορνείας. 

Πληροφορίες του «Εθνους» αναφέρουν ότι η 34χρονη κρατούσε αναλυτικά στοιχεία για τους επωνύμους της Θεσσαλονίκης που περνούσαν το κατώφλι του σπιτιού της. Η ατζέντα «καίει» επιχειρηματίες, δικηγόρους και golden boys διαφημιστικών εταιρειών της συμπρωτεύουσας, οι οποίοι έχουν χάσει τον ύπνο τους μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Πρόκειται για άτομα γνωστά, με οικονομική επιφάνεια, τα οποία επισκέπτονταν ανά τακτά χρονικά διάστημα την ιερόδουλη πληρώνοντας έως και 1.000 ευρώ για μια ώρα μαζί της.

iefimerida.gr