Έβαλε φωτιά στο σπίτι της επειδή τον χώρισε!

2014-07-16 09:37

Έβαλε φωτιά στο σπίτι της επειδή τον χώρισε!

Το διαμέρισμα στην Ιεράπετρα καταστράφηκε ολοσχερώς

Έκανε στάχτη το διαμέρισμα της φίλης του, προκειμένου να την εκδικηθεί που τον χώρισε! Ο λόγος για έναν 35χρονο από την Ιεράπετρα, ο οποίος κατηγορείται ότι έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα της Βουλγάρας φίλης του, ενώ εκείνη και τα παιδιά της απουσίαζαν. 

Ο φερόμενος ως εμπρηστής συνελήφθη εις διπλούν... Αρχικά από την αστυνομία για αντίσταση κατά της αρχής και στη συνέχεια από τους πυροσβέστες του ανακριτικού της Π.Υ Ηρακλείου για εμπρησμό.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στη 01:00 χθες τα ξημερώματα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς» που αναμεταδίδει τοcretalive.gr, ο 35χρονος εμφανίστηκε στην περιοχή του Μπεντεβή όπου βρίσκεται το καμένο διαμέρισμα (εργατικές κατοικίες) και άρχισε να απειλεί τον κόσμο που βρισκόταν στο σημείο. Ο ίδιος βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης. Αφού συνελήφθη από αστυνομικούς του Β.Α.Τ η πρώην φίλη του πήγε, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., στην πυροσβεστική όπου έδωσε κατάθεση λέγοντας ότι τη φωτιά την έβαλε εκείνος για να την εκδικηθεί επειδή χώρισαν. 

Το διαμέρισμα καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ από τύχη δεν επεκτάθηκε η φωτιά και σε διπλανά σπίτια όπου μένουν οικογένειες με παιδιά. Ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος από την εισαγγελέα για την αντίσταση κατά της αρχής, κρατήθηκε ωστόσο για την κατηγορία του εμπρησμού. Ο 35χρονος αρνείται ότι έβαλε εκείνος φωτιά στο σπίτι της πρώην φίλης του.
 
 
 
newsbeast.gr