Έλεγχος για την εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης 2014

2014-08-19 15:37

Έλεγχος για την εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης 2014

Ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία στο Taxisnet για τον έλεγχο της εκκαθάρισης της φορολογικής δήλωσης 2014 οπου μπορούν οι φορολογούμενοι να ελέγξουν εάν έχει εκκαθαριστεί η δήλωση του φόρου εισοδήματος αλλά και εαν το εκκαθαριστικό τους είναι πιστωτικό ή χρεωστικό και μετά να εισέλθουν στον προσωπικό τους λογαριασμό και να δουν το εκκαθαριστικό τους.
Σε αναμονή βρίσκονταν στο τέλος του Ιουλίου περίπου 200.000 φορολογούμενοι αφού μετά την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων δεν είχε γίνει εκκαθάριση. Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω φορολογούμενοι αν και υπέβαλαν τη φορολογική τους δήλωση πριν από τη 14η Ιουλίου (όπου και έκλεισε το ηλεκτρονικό σύστημα) περιμένουν από το υπουργείο Οικονομικών να ολοκληρώσει τη διαδικασία εκκαθάρισης. 

Το dikaiologitika.gr για ακόμη μία φορά σας ενημερώνει πρώτο για την έναρξη της εφαρμογής της ΓΓΠΣ για να κάνετε τον έλεγχο της εκκαθάρισης της φορολογικής δήλωσης 2014 

Η εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης είναι συνδεδεμένη με χορήγηση επιδομάτων σε δικαιούχους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να λάβουν τα επιδόματα (οπως το επίδομα τέκνων του ΟΓΑ) εάν δεν έχει εκκαθαριστεί η φορολογική δήλωση  Επίσης από την εφαρμογή μπορείτε να δείτε εάν το εκκαθαριστικό σας είναι πιστωτικό ή χρεωστικό . 

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για την εκκαθάριση της φορολογικής σας δήλωσης για το οικονομικό έτος 2014 εισοδήματα 2013, μέσω διαδικτύου, πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών  .Στοιχεία της εκκαθάρισης εμφανίζονται μόνο καταχωρώντας το ΑΦΜ σας 

Έλεγχος εκκαθάρισης φορολογικής δήλωσης 2014 πατήστε εδώ

dikaiologitika.gr