ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ... ΚΥΝΗΓΟ

2014-11-13 18:42

Ένα ατυχές κυνηγετικό συμβάν με θύμα έναν απρόσεκτο κυνηγό και θύτη έναν αγριόχοιρο, σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή το πρωί, όταν μια ομάδα κυνηγών που κυνηγούσε στο Μενοίκιο Όρος , πυροβόλησαν το συγκεκριμένο θήραμα. 

Νομίζοντας ότι σκότωσαν το αγριογούρουνο, ένας εκ των κυνηγών πλησίασε κοντά, όμως  φαίνεται ότι το ζώο είχε απλά τραυματιστεί και επιτέθηκε κατά του κυνηγού, τραυματίζοντας τον στα πόδια και στα νεφρά. Αμέσως ο άτυχος κυνηγός, 40 ετών από το Ψυχικό, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σερρών κ. Κώστας Σιαπαρδάνης, ο οποίος επισκέφτηκε τον τραυματισμένο  κυνηγό στο Νοσοκομείο,  εξέφρασε την λύπη του για το γεγονός και σημείωσε πως θα πρέπει οι κυνηγοί να επιδεικνύουν μεγαλύτερη προσοχή κατά το κυνήγι. Τόνισε πως θα πρέπει να επιτρέπεται το κυνήγι  του αγριογούρουνου με ραβδωτό όπλο, που είναι πάγιο αίτημα των κυνηγών, για να αποφεύγονται τέτοιου είδους ατυχήματα.

 

Πηγή : kastrosintikis.blogspot.gr