Αγρότισσες κάνουν στριπτίζ για τον....πρίγκηπα

2014-12-12 08:11

Γυναίκες από το Χαντινγκτονσάιρ φωτογραφίζονται γυμνές για την ενίσχυση των νοσοκομειακών ελικοπτέρων, που πετά κι ο πρίγκηπας Ουίλιαμ

Μια ομάδα γυναικών, ηλικιών από 19 έως 50 ετών, ενέδωσαν στην τάση των καιρών και των ημερών (που ευνοεί τη δημιουργία πάσης φύσεως γυμνών ημερολογίων για φιλανθρωπικούς σκοπούς) και πέταξαν τα ρούχα τους, εννοείται για καλό σκοπό.

Αυτή τη φορά το στριπτίζ έγινε για τον πρίγκηπα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο αγγλικός Τύπος, δηλαδή για την ενίσχυση της υπηρεσίας νοσηλευτικών ελικοπτέρων, τα οποία υπηρετεί και ο πρίγκηπας της μεγάλης Βρετανίας, Ουίλιαμ. Εκεί θα πάνε τα έσοδα του ημερολογίου που δημιούργησαν οι γυναίκες του Χαντινγκντονσάιρ, οι οποίες φωτογραφήθηκαν από τις Τζούλι Αϊρες και Στίβι Θόρι

Ο τίτλος του είναι «Γυμνές γυναίκες της εξοχής» και στις φωτογραφίες του βλέπουμε ακριβώς αυτό: τις γυναίκες της περιοχής στους καθημερινούς τους χώρους, όπου εκτελούν τις καθημερινές εργασίες τους απολύτως γυμνές, πίσω από σανό και άχυρα ή φορώντας μόνο τις γαλότσες τους και Αγιοβασιλιάτικους σκούφους.

Οι ίδιες δηλώνουν στην Daily Mail ικανοποιημένες από το τελικό αποτέλεσμα, αντίτυπο του οποίου σκοπεύουν βεβαίως να στείλουν και στον πρίγκηπα.