Αλλοδαπή εξωθούσε στην πορνεία ανήλικη

2014-10-17 22:40

Μία 39χρονη από τη Γεωργία συνελήφθη από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, με την κατηγορία ότι εξέδιδε ανήλικη. Μαζί της συνελήφθη και ένας 73χρονος, με την κατηγορία της ασέλγειας.

Ο 73χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις κατηγορίες της ασέλγειας σε ανήλικο, έναντι αμοιβής και της πορνογραφίας ανηλίκων, ενώ η 39χρονη για τα αδικήματα της μαστροπείας, της πορνογραφίας ανηλίκων και της διευκόλυνσης αλλότριας ακολασίας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η 39χρονη εξανάγκασε την ανήλικη να συνευρεθεί, έναντι χρημάτων, ερωτικά με τον 73χρονο.

Οι σεξουαλικές συνευρέσεις έγιναν σε εξοχική κατοικία του συλληφθέντα στην πόλη της Κατερίνης, καθώς και σε εγκαταστάσεις πρώην επιχείρησής του και καταγράφονταν βιντεοσκοπικά και φωτογραφικά από τη Γεωργιανή.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του 73 στην περιοχή του Ευόσμου, στον πρώην χώρο εργασίας του και στο όχημά του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

(10) ψηφιακοί δίσκοι, σε κάποιους από τους οποίους περιεχόταν πορνογραφικό υλικό μεταξύ του δράστη και της ανήλικης, καθώς και άλλα βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου,
(5) έγχρωμες φωτογραφίες πορνογραφικού υλικού,
(9) βιντεοκασέτες,
(3) φωτογραφικές μηχανές,
βιντεοκάμερα,
φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικίας της 39χρονης, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για υπόθεση εξύβρισης, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας (1) φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Τα κατασχεθέντα αντικείμενα θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για ψηφιακή ανάλυση-πραγματογνωμοσύνη.

Η ανήλικηυποστηρίζεται ψυχολογικά από Ψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ethnos.gr