ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

2014-04-26 21:23

                                                         

                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   

Επειδή η παραπληροφόρηση πλέον έχει λάβει δυσθεώρητες διαστάσεις, και με την σφραγίδα πλέον  του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Τζιβελέκα,

Οφείλουμε να γνωρίσουμε στους δημότες μας, αναφορικά με τα τέλη αποχέτευσης ,τα ακόλουθα:

 Τέλη σύνδεσης:  έχουμε δύο κατηγορίες κατοικιών.

Α.  Τις συνδεδεμένες και λειτουργούσες συνδέσεις από παλιά που βρίσκονται στις ΔΚ Μακρακώμης, Πλατύστομου και Αγίου Γεωργίου που έχουν ήδη πληρώσει τα τέλη και δεν πληρώνουν.

Β. Τις νέες συνδέσεις που υπάρχουν στη ΔΚ Σπερχειάδας και κάποιες στην ΔΚ Μακρακώμης και δεν έχουν πληρωθεί ποτέ τέλη σύνδεσης.

Οι δεύτεροι πληρώνουν το τέλος σύνδεσης, 3 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο κατοικίας, εφάπαξ.

Τα έργα αποχέτευσης έχουν δημοπρατηθεί μέχρι και του σημείου σύνδεσης των κατοικιών. Για το λόγο αυτό, όπως φαίνεται και στην αίτηση σύνδεσης δεν υπάρχει καμία χρέωση αναφερόμενη ως «δαπάνη σύνδεσης» για κατοικίες που απέχουν μέχρι 4μέτρα από τον αγωγό.

Τα τέλη σύνδεσης είναι υποχρέωση των δημοτών που συνδεονται για πρώτη φορά με το δίκτυο αποχέτευσης σε όλους τους Δήμους ανα την Επικράτεια.

Η οποιαδήποτε άλλη υπόσχεση περί απαλλαγής σε μια προεκλογική περίοδο από τον οποιονδήποτε είναι εκ του πονηρού και παράνομη.