Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2014

2014-07-01 12:53

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2014

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγα λεπτα από το υπουργείο Παιδείας τα τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2014 . Οι μαθητές που διαγωνίστηκαν στις Πανελλήνιες μπορούν μέσω διαδικτύου να δει τα αποτελέσματα με την βαθμολογία τους στο results.it.minedu.gov.gr.
 

Ειδικότερα πριν απο λίγη ώρα το υπουργείο Παιδείας έβαλε τέλος στην αγωνία των υποψηφίων αφού ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2014. 

Στην ειδική ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr του υπουργείου Παιδείας αναρτήθηκαν των Πανελληνίων 2014. Οι μαθητές μπορούν απο τον υπολογιστή τους να δουν τους βαθμούς τους και να έχουν μια εικόνα σε ποια σχολή ΑΕΙ ή ΤΕΙ θα περάσουν.

 Όλοι οι υποψήφιοι και των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ (ομάδες Α΄ και Β΄) θα μπορούν, μετά τις 13:00 μ.μ. της Τρίτης, να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. 

Οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων αναμένεται να ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. 

Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ, οι οποίοι συμμετείχαν στις φετεινές πανελλαδικές εξετάσεις, πρέπει μέχρι τις 4-7-2014 να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα). 

Τέλος, επισημαίνεται ότι μέχρι την Πέμπτη 3-7-2014 οι υποψήφιοι θα μπορούν να κάνουν μόνο πρόχειρα μηχανογραφικά δελτία (προσωρινή αποθήκευση). Από την Πέμπτη 3-7-2014 ως τη Δευτέρα 14-7-2014 όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr .

 μετατρέψτε τους βαθμούς σας σε μόρια εδώ