Αναρτώνται σήμερα το μεσημέρι στα λύκεια όλης της χώρας οι βαθμοί των υποψηφίων των πανελληνίων εξετάσεων. Πότε μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο

2014-07-01 06:38

Τέλος θα λάβει την Τρίτη (01/07) η αγωνία των υποψηφίων των πανελληνίων εξετάσεων, καθώς πρόκειται να γνωστοποιηθεί η βαθμολόγηση των γραπτών τους. Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων: Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ-Β΄ (στα κοινά με τα ΓΕΛ μαθήματα) θα αναρτηθούν την Τρίτη περί τις 13:00 σε όλα τα Λύκεια της χώρας. Αντίστοιχα, οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α΄, καθώς και των ΕΠΑΛ-Β΄ (μαθήματα ειδικότητας) θα αναρτηθούν την την Τετάρτη (02/07) περί τις 13:00 σε όλα τα ΕΠΑΛ της χώρας.

Όλοι οι υποψήφιοι και των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ (ομάδες Α΄ και Β΄) θα μπορούν, μετά τις 13:00 της Τρίτης, να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα results.it.minesu.gov.grπληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων αναμένεται να ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Να θυμίσουμε, ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ πρέπει μέχρι τις 4 Ιουλίου να έχουν ολοκληρώσει την εξέταση τους στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).

Όσον αφορά τα μηχανογραφικά δελτία, μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη (03/07) οι υποψήφιοι θα μπορούν να κάνουν μόνο προσωρινή αποθήκευση. Από εκείνη την ημέρα έως τις 14 Ιουλίου θα πρέπει να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση exams.it.minedu.gov.gr.