Ανδρας ανακάλυψε ότι ήταν γυναίκα -Πήγε στο γιατρό με πόνους στο στομάχι και άκουσε ότι είχε έμμηνο ρύση

2014-07-26 14:15

Ανδρας ανακάλυψε ότι ήταν γυναίκα -Πήγε στο γιατρό με πόνους στο στομάχι και άκουσε ότι είχε έμμηνο ρύση

Ενας παντρεμένος άνδρας, 44 ετών, από την επαρχία Zhejiang της Κίνας θορυβήθηκε όταν διαπίστωσε πως ουρούσε αίμα και είχε έντονους στομαχόπονους.

Ετσι, συνοδευόμενος από την επί 10 χρόνια σύζυγό του, επισκέφθηκε έναν τοπικό γιατρό ο οποίος αφού τον εξέτασε, του ανακοίνωσε ότι δεν επρόκειτο για τίποτε άλλο παρά για αίμα περιόδου και τους πόνους που συνοδεύουν τη γυναικεία έμμηνο ρύση.

Σειρά εξετάσεων έδειξε ότι ο άνδρας είχε πλήρη ανάπτυξη γυναικείων γεννητικών οργάνων -μήτρα και ωοθήκες- ταυτόχρονα με το ανδρικό μόριο το οποίο του είχε δώσει τη δυνατότητα να έχει ενεργή σεξουαλική ζωή. Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι είχε ένα ζεύγος XX χρωμοσωμάτων τα οποία τον καθιστούν κατ' ουσίαν γυναίκα.

Ο ασθενής πάσχει ακόμη από συγγενή υπερπλασία των επινεφριδίων, μια γενετική ασθένεια η οποία προκαλεί διόγκωση των επινεφριδίων εξαιτίας μιας μείωσης στην ορμόνη του στρες και μια αύξηση αρσενικών ορμονών.

Τέλος, ο σοκαρισμένος άνδρας, ανακάλυψε έπειτα από 10 χρόνια έγγαμου βίου ότι δεν έχει ούτε το μήλο του Αδάμ.

Οι γιατροί αναφέρουν ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά σπάνια ιατρική περίπτωση ερμαφρόδιτου, ενώ δυστυχώς για την περίπτωσή του, η θεραπεία που λαμβάνουν οι ερμαφρόδιτοι που επιλέγουν τελικά το φύλο τους, δεν θα είναι αποτελεσματική για εκείνον λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του. Τέτοιες θεραπείες αποδίδουν είτε σε παιδιά είτε σε εφήβους.iefimerida.gr