Απάνθρωπη ανάρτηση Ισραηλινού στρατιώτη: Σήμερα σκότωσα 13 παιδιά [εικόνα]

2014-08-01 17:12

Απάνθρωπη ανάρτηση Ισραηλινού στρατιώτη: Σήμερα σκότωσα 13 παιδιά [εικόνα]

Ο Ντέιβιντ Οβάντια είναι σκοπευτής του ισραηλινού στρατού. Ο Ντέιβιντ Οβάντια πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί ψυχίατρο, καθώς το μίσος του για τους Παλαιστίνιους τον έχει οδηγήσει σε παράκρουση. Αψευδής μάρτυρας η τελευταία απεχθής, κυνική και απάνθρωπη ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Εμφανίζεται σε μια φωτογραφία ξαπλωμένος μπροστά από το όπλο του και από κάτω έχει γράψει: «Σήμερα σκότωσα 13 παιδιά και εσείς είστε οι επόμενοι γ...οι μουσουλμάνοι, πηγαίνετε στο διάβολο σκύλες».

Όπως ήταν επόμενο, η ανάρτηση προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο. Ανώνυμες πηγές μάλιστα αναφέρουν ότι μετά από αυτό οι «Ανώνυμοι» χάκαραν τον λογαριασμό του στο Instagram και τον έσβησαν, ενώ μπήκαν και στα... άδυτα της Μοσάντ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Sabah το όπλο του Ισραηλινού, ένα Barret 0.50 ιντσών, δίνεται μόνο σε επίλεκτα μέλη του IDF, του Στρατού του Ισραήλ. Όπως σχολιάζει ο αρθρογράφος, αν και είναι απίθανο το συγκεκριμένο όπλο να χρησιμοποιήθηκε κατά τις εχθροπραξίες στη Γάζα, θεωρείται βέβαιο πως ο στρατιώτης φωτογραφίζεται μαζί του για να εκφοβίσει τους Παλαιστινίους.