Απίστευτες καταστάσεις στην Ηλεία -58χρονος κλέφτηκε με 15χρονη και 29χρονος με 14χρονη

2014-07-06 16:02

Απίστευτες καταστάσεις στην Ηλεία -58χρονος κλέφτηκε με 15χρονη και 29χρονος με

Παρότι η έκφραση έχει τις ρίζες της στις προηγούμενες δεκαετίες, όπου βέβαια το φαινόμενο ήταν συχνό, δύο απίστευτες περιπτώσεις ενήλικων που «κλέφτηκαν» με ανήλικες ήρθαν στη δημοσιότητα. Αμφότερες στην Ηλεία και με σκοπό το γάμο. 

Στην πρώτη ιστορία, που εκτυλίχθηκε σε μεγάλη πόλη της Ηλείας σύμφωνα με το ilialive.gr, ένας 29χρονος Αλβανός είχε για τρεις μήνες στο σπίτι του μία 14χρονη. Η ανήλικη μαθήτρια όμως έμενε εκεί με τη θέλησή της, καθώς οι δύο τους είχαν σχέση παρά τη θέληση των γονιών του κοριτσιού, οι οποίοι έκαναν και καταγγελία στην αστυνομία. Ο 29χρονος αρνήθηκε όσα καταγγέλθηκαν σε βάρος του, αναφέροντας ότι σκοπός του είναι ο γάμος και για το λόγο αυτό έμεναν μαζί και είχαν ολοκληρωμένες σχέσεις.

Ακόμη μεγαλύτερο σοκ προκαλεί όμως η δεύτερη υπόθεση, που ήρθε στη δημοσιότητα επίσης έπειτα από καταγγελία γονιών ανήλικου κοριτσιού. Η ιστορία εκτυλίχθηκε στην περιοχή του Κάμπου, εκεί όπου ένας 58χρονος Ελληνας πήρε από το σπίτι της με τη θέλησή της μία 15χρονη Βουλγάρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας «έκλεψε» το κορίτσι με σκοπό το γάμο ενώ οι γονείς της κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr