ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο τάφος της Αμφίπολης είναι… «ναζιστικός»-Συναγερμός Στήν "Αντιρατσιστική Κοινότητα"

2014-10-12 17:29

Συναγερμός σήμανε στην «αντιρατσιστική αστυνομία» που ετοιμάζεται να επιβάλλει… κυρώσεις στον σχεδιαστή καί κατασκευαστή τού τάφου.......
Αίσθηση προκάλεσε σε άπαντες η σημερινή αποκάλυψη από τον τάφο της Αμφίπολης, αφού βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από περίτεχνο ψηφιδωτό που είναι διακοσμημένο με διακοσμητικό πλαίσιο, πλάτους 0,60μ.,το οποίο συντίθεται από διπλό μαίανδρο. 

Κοινώς, το ψηφιδωτό είναι γεμάτο αγκυλωτούς σταυρούς.

Η αποκάλυψη του «επαίσχυντου ναζιστικού συμβόλου», έθεσε σε συναγερμό τις αντιρατσιστικές υπηρεσίες, οι οποίες βρίσκονται ήδη καθ’ οδόν για να διενεργήσουν προκαταρτική εξέταση και να βρεθούν οι ένοχοι αυτής της… ρατσιστικής πρόκλησης. 

Ο "Μπάμπης" ήδη είναι στα τηλέφωνα και στέλνει επιστολή για ενεργοποίηση του "αντιρατσιστικού νόμου". 

Ταυτοχρόνως ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για…έκδοση εντάλματος σύλληψης τού Δεινοκράτη (αρχιτέκτονα του Μνημείου).

Πέραν όμως απ' την πλάκα, η συγκεκριμένη  αρχαιολογική αποκάλυψη, του  απαράμιλλης ομορφιάς ψηφιδωτού, αποδεικνύει για άλλη μία φορά τη γελοιότητα της «αντιναζιστικής» υστερίας που έχει καταλάβει το ελλαδικό κράτος, καί το κυνήγι  μαγισσών πού τη συνοδεύει.....


ΥΓ. Το εν λόγω σύμβολο στην Γερμανία είναι απαγορευμένο. 

        Τι θα κάνουν όταν ο Σαμαράς θα καλέσει την Μέρκελ στο μνημείο; 

         Θα το καλύψουν μη το δει ή θα το καταστρέψουν;

Σπαρτιάτης