Αποκεφάλισε συμμαθήτριά της!

2014-07-28 14:53

Αποκεφάλισε συμμαθήτριά της!

«Τα έκανα όλα μόνη μου», ομολογεί 15χρονη από την Ιαπωνία

Μια μαθήτρια λυκείου συνελήφθη από την ιαπωνική αστυνομία ως ύποπτη για τη δολοφονία και το διαμελισμό μιας συμμαθήτριάς της.

Η 15χρονη συνελήφθη την Κυριακή στην πόλη Σασέμπο στην περιφέρεια Ναγκασάκι της Ιαπωνίας. Όπως ανέφερε η αστυνομία, το περασμένη Σάββατο, το κορίτσι χτύπησε τη φίλη της και μετά τη στραγγάλισε. Στη συνέχεια έκοψε το κεφάλι του θύματος καθώς και ένα από τα χέρια της.

Το θύμα ταυτοποιήθηκε ως μια 15χρονη που φοιτούσε στο ίδιο σχολείο με τη συλληφθείσα. Το πτώμα βρέθηκε στο διαμέρισμα του ύποπτου κοριτσιού, η οποία ζει χωριστά από τους γονείς της, σύμφωνα με ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία δήλωσε ότι η ύποπτη χρησιμοποίησε ένα μεταλλικό αντικείμενο για να χτυπήσει τη φίλη της. Η 15χρονη φέρεται να ενήργησε μόνη της, λέγοντας μάλιστα: «τα έκανα όλα μόνη μου», όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo.

Όπως αναφέρει το BBC, πριν από 10 χρόνια, ένα παρόμοιο έγκλημα είχε συγκλονίσει την ίδια πόλη, όταν ένα 11χρονο κορίτσι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη 12χρονη φίλη της. Σε αυτή την περίπτωση, η νεαρή κοπέλα δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, πως προχώρησε στον φόνο διότι το θύμα σχολίασε την εμφάνισή της σε chat rooms στο διαδίκτυο.