Απόπειρα ληστείας το πρωί σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα στην περιοχή του Ορχομενού Βοιωτίας

2014-07-01 15:21

 

Λαμία, Ιουλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο (2) δραστών, που αποπειράθηκαν να ληστέψουν ταχυδρομικό διανομέα, στην ευρύτερη περιοχή του Ορχομενού Βοιωτίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (01-07-2014), περίπου στις 08:40΄το πρωί, αποπειράθηκαν να ληστέψουν 54χρονο ταχυδρομικό διανομέα, στην ευρύτερη περιοχή του Ορχομενού Βοιωτίας.

Ειδικότερα, την ώρα που ο 54χρονος διανομέας κινούταν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε επαρχιακή οδό (εκτός κατοικημένης περιοχής), με σκοπό τη διανομή συντάξεων σε συνταξιούχους της περιοχής, οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, αποπειράθηκαν αιφνιδιαστικά να ακινητοποιήσουν το όχημά του και να αφαιρέσουν τα χρήματα που μετέφερε.

Συγκεκριμένα οι δράστες πυροβόλησαν δύο φορές με όπλο (πιθανόν πιστόλι) κατά του οχήματος, πλην όμως ο 54χρονος αντέδρασε, ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει από το σημείο χωρίς να τραυματιστεί.

Άμεσα στην ευρύτερη περιοχή, κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής και διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Τις αστυνομικές έρευνες καθώς και το προανακριτικό έργο, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.