Αυτοί είναι οι νεαροί δράστες της ληστείας σε βενζινάδικο

2014-08-14 21:09

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο υπηκόων Αλβανίας, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 6 Αυγούστου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και κατηγορούνται ότι δύο ημέρες νωρίτερα (4-8-2014) είχαν διαπράξει ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων, ιδιοκτησίας 59χρονης, στο Γαλάτσι.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:

Α) (επ.) RRAPAJ (ον.) HECTOR του NASOURI και της ETLEVA, που γεννήθηκε το 1991 στην Αλβανία.

Β) (επ.) RRAPAJ (ον.) PARIS του NASOURI και της ETLEVA , που γεννήθηκε το 1988 στην Αλβανία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695532 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.