Γαμήλιο γλέντι βάφτηκε με αίμα στην Αχαΐα -Καλεσμένος έπεσε τραυματισμένος μπροστά στο ζευγάρι

2014-07-27 12:20

Γαμήλιο γλέντι βάφτηκε με αίμα στην Αχαΐα -Καλεσμένος έπεσε τραυματισμένος μπροσ

Δραματική τροπή πήρε το γλέντι για γάμο στην Αχαΐα, όταν ένας από τους καλεσμένους έπεσε αιμόφυρτος μπροστά στο γαμπρό και τη νύφη. 

Ο νεαρός άνδρας από την Πάτρα παραλίγο να τραυματιστεί σοβαρά, εξαιτίας του εθίμου με τους πυροβολισμούς στον αέρα που συνηθίζεται σε πολλές περιοχές της περιφέρειας σε γλέντια. Ο άνδρας δέχθηκε θραύσμα από σφαίρα στο πόδι και κατέληξε στο νοσοκομείο, όπως γράφει η τοπική εφημερίδα «Κόσμος». 

Ολα συνέβησαν όταν ένας ηλικιωμένος συγγενείς του ζευγαριού έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Ο 38χρονος από την Πάτρα στην αρχή δεν αντιλήφθηκε ότι κάτι είχε πάει στραβά. «Οταν σταμάτησαν οι ρυπές, αισθάνθηκα κάτι να... τρέχει πάνω στο πόδι μου. Οταν κοίταξα είδα τρυπημένο το τζιν που φορούσα και το πόδι γεμάτο αίματα», δήλωσε στην εφημερίδα. 

Τρομοκρατημένος, ο άνδρας έπεσε μπροστά στο γαμπρό και τη νύφη και αμέσως μεταφέρθηκε σε Κέντρο Υγείας της περιοχής όπου διαπιστώθηκε ότι ένα μικρό κομμάτι είχε καρφωθεί στο πόδι του, αλλά- ευτυχώς- όχι σε μεγάλο βάθος.