Γκλέτσος: Θα στήριζα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι με πρωθυπουργό τον Τσίπρα

2014-11-13 16:51

Για το νεότευκτο κόμμα του, «Τελεία», αλλά και για τις πιθανές συνεργασίες του με κόμματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής μίλησε την Πέμπτη ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος.

Σε συνέντευξή του στο Mega σημείωσε: «Θα στήριζα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι με πρωθυπουργό Τσίπρα». Και εξήγησε τη συγκεκριμένη αντιφατική στάση του: «Θα ήταν ένα ολέθριο λάθος. Δεν έχει καμία ένδειξη ότι ξέρει να κάνει αυτή τη δουλειά. Θα συνεργαζόμουν με τον οποιονδήποτε για το καλό της πατρίδας, εκτός από την εκδοχή να είναι πρωθυπουργός ο Τσίπρας».

Για τον Αντώνη Σαμαρά επισήμανε: «Ο Σαμαράς έχει δείξει ότι, αν μη τι άλλο, ξέρει τη δουλειά», ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε ενωτικός, χρησιμοποιώντας μάλιστα... ποδοσφαιρικούς όρους. «Εμείς εδώ τσακωνόμαστε. Πρέπει να πάει η Εθνική Ελλάδος σ' αυτόν τον αγώνα ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, να τα λύσουμε σαν Εθνική Ελλάδος. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάξουμε ούτε δεξιά, ούτε αριστερά», συνέχισε ο δήμαρχος Στυλίδας και προειδοποίησε ότι «ο μεγάλος κίνδυνος είναι ο μεγάλος εφιάλτης της αυτοδυναμίας». Όσο για τον στόχο του νέου κόμματος που ίδρυσε με το όνομα «Τελεία», ο κ. Γκλέτσος οριοθέτησε τον στόχο του στην είσοδο στη Βουλή. «3% αρκεί», τόνισε ο δήμαρχος Στυλίδας.