Δείτε στον υπολογιστή σας εαν εχει εγκριθεί η αίτηση Α21 για το 2014 και εαν θα πάρετε το οικογενειακό επίδομα στις 11 Ιουλίου

2014-06-18 23:51

ΟΓΑ από αύριο ο έλεγχος στο Α21 2014

Ενεργοποιήθηκε η εφαρμογή που θα μπορούν οι δικαιούχοι για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ να ενημερωθούν ,στην ιστοσελίδα του Οργανισμού oga.gr ,για την πορεία της αίτησης Α21 2014


Συγκεκριμένα όλες οι οικογένειες που έχουν κάνει αίτηση Α21 για το 2014 για τα οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ , θα μπορούν ηλεκτρονικά να κάνουν έλεγχο της αίτησης τους. 

Δηλαδή ό έλεγχος θα τους δείξει εάν χρειάζεται να προσκομίσουν δικαιολογητικά στους ανταποκριτές ή τις υπηρεσίες του ΟΓΑ εφόσον έχει γίνει λάθος στην αίτηση Α21 . 

Επίσης ο ηλεκτρονικός έλεγχος θα δείξει εάν δεν πληρούνται τελικά τα κριτήρια για τα επιδόματα και τελικά δεν θα τα λάβουν καθόλου. 

Με τον παραπάνω ηλεκτρονικό έλεγχο στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ θα μπορούν οι δικαιούχοι να δουν τι ακριβώς λείπει για να τους πιστωθούν τα χρήματα.   ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ  εδώ  γιά να μπείτε στην εφαρμογή. 

Ο δικαιούχος θα χρειάζεται μόνο το ΑΦΜ του , το ΑΜΚΑ και τον αριθμό αίτησης Α21. Τον αριθμό της αίτησης Α21 για τα οικογενειακά επιδόματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το βρουν στο προσωπικό λογαριασμό τους στο taxisnet και συγκεκριμένα στην ειδική εφαρμογή για τα νέα επιδόματα στήριξης τέκνων.

 

 

 

 

dikaiologitika.gr