Δηλώσεις υποταγής στις Αγορές από τον Σταύρο Θεοδωράκη στο Bloomberg

2015-01-10 19:15

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο… ποταμίσιος δεξιοαριστεροκεντρώος νεοφιλελεύθερος απολιτίκ, σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Bloomberg είπε ότι για το Ποτάμι «η οικονομία δυτικού τύπου είναι αδιαπραγμάτευτη».

Η δήλωση αυτή κανονικά θα ήταν περιττή, αφού κανείς (εκτός ΚΚΕ) δεν μιλάει για άλλη οικονομία εκτός από την Ελεύθερη, αλλά ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο «πονηρούλης», άλλο μήνυμα ήθελε να στείλει. Δεν εννοούσε την ελεύθερη οικονομία (αφού αυτή δεν αμφισβητείται) αλλά για τη νεοφιλελεύθερη οικονομία, την οικονομία της ζούγκλας των Αγορών, μόνο έτσι η δήλωσή του αυτή έχει κάποιο νόημα.

Ο ίδιος Σταύρος Θεοδωράκης είπε ότι «δεν παίζουμε με την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη», αλλά και ότι «δεν συζητάμε για κρατικοποιήσεις ή να διώξουμε τους επενδυτές από τη χώρα».

Τότε Σταύρο Θεοδωράκη γιατί έφτιαξες Το ΠΟΤΑΜΙ και δεν είσαι με τον Αντώνη Σαμαρά παρέα να μας σώσετε; Ποιος ο λόγος της ύπαρξης σου; Στην τελική υπάρχει ο Αντώνης Σαμαράς, που τα κατέχει καλύτερα από εσένα τα θέματα, άσε που εκείνος μιλά και αγγλικά -σε αντίθεση με εσένα Σταύρο Θεοδωράκη. Άσε τον Αντώνη να μας σώσει το 2021 και άντε στο Mega να κάνεις κανένα ντοκιμαντέρ για πιγκουίνους…