ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΜΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΑΙΟΥ 2014 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ

2014-06-16 16:16

tsa10

Θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο του Δήμου Μακρακώμης για τους λόγους που η πόλη της Μακρακώμης υπέστη μια ακόμη βαριά ήττα στις Δημοτικές εκλογές με το να μην έχει ούτε την εκπροσώπηση που της ταιριάζει, ούτε έναν αντιδήμαρχο, ούτε καν έναν πρόεδρο κοινότητας.

Ενώ ήταν φανερό ότι ο συνδυασμός του κ. Κρητικού στις προηγούμενες εκλογές, (παράδειγμα οι τοπικές κοινότητες Π. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥ – Ν. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥ – ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ – ΡΟΒΟΛΙΑΡΙ – ΛΙΤΟΣΕΛΟ – ΚΑΣΤΡΙ, που στις προηγούμενες πλειοψήφησε ο συνδυασμός του κ. Κρητικού), τώρα δεν υπήρχε ούτε καν εκπρόσωπος. Χωρίς να αναφέρουμε την περιοχή της Σπερχειάδας, του Αγ. Γεωργίου και του Τυμφρηστού.

ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Όταν προτάθηκε απ’ τη μεριά πολλών από εμάς να μην κατέλθει ο συνδυασμός, αλλά να ενταχθούμε στους άλλους συνδυασμούς προκειμένου η πόλη μας να έχει την εκπροσώπηση που της αρμόζει, η πρόταση δεν πέρασε χάρη σ’ αυτόν που το μόνο που ήθελε ήταν να εκλεγεί σύμβουλος, και με την ύπαρξη του 4ου συνδυασμού να εκλεγεί δήμαρχος ο κ. Παπαευθυμίου, την δεύτερη Κυριακή.

Εάν την πρώτη Κυριακή ήταν 3 συνδυασμοί ο κ. Παπαευθυμίου θα έχανε γιατί πριμοδοτείται την δεύτερη Κυριακή από το συνδυασμό του Κ.Κ.Ε. Αυτό θέλατε να επιτύχετε κύριοι και ξεπουλήσατε την Μακρακώμη και δεν σταματήσατε τον συνδυασμό για να επιτευχθεί η εκπροσώπησή μας και να κατέλθουμε με τον συνδυασμό του κ. Παπαευθυμίου ή του κ. Τζιβελέκα θα είχαμε έναν τουλάχιστον Αντιδήμαρχο και τον πρόεδρο Κοινότητας και μέσα στα πράγματα για το μέλλον. Ο κ. Σκούρας και ο συνεργάτης του «κρέμασαν» την Μακρακώμη για 5 χρόνια και θα πρέπει να απολογηθούν γι’ αυτά και να μην γράφουν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ότι φταίμε που δεν κρατήσαμε επαφές με τις κοινότητες. Οι επαφές με τις κοινότητες υπήρξαν και θα υπάρχουν και ο κόσμος το ξέρει, γιατί δεν ξεχνάμε τον κόσμο που στηρίξαμε και μας στήριξε τα 8 χρόνια.

 

Ο γράφων Δημήτρης Τσάμης έχει και αυτός τις ευθύνες του γιατί όταν μας χτυπούσανε το χέρι στο τραπέζι και έλεγαν «όποιος θέλει να αποχωρήσει» έπρεπε να έχω αποχωρήσει μαζί με τους ανθρώπους που με ακολουθούν. Δεν θα γινόταν αυτός ο ψευτοσυνδυασμός ο οποίος άλλους στόχους είχε και όχι το καλό του τόπου μας. Δεν το έκανα σεβόμενος τους νέους ηλικιακά ανθρώπους που είχαν μπει στον συνδυασμό και έτρεχαν για το καλό του τόπου μας με πάθος.

Έτσι έχουν τα πράγματα και αυτή είναι η αλήθεια. Δεν θα είχα ασχοληθεί καθόλου να γράψω και να ενημερώσω για την αλήθεια εάν ο κ. ΣΚΟΥΡΑΣ μαζί με τους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ δεν είχαν δημοσιεύσει αυτή την ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.


 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΜΗΣ

ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΑΠΟΔ/ΚΟΥ Δ. ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ