Δημοφιλείς τραγουδιστές στην αγκαλιά του ΣΔΟΕ

2014-10-23 15:41

Δημοφιλείς τραγουδιστές στην αγκαλιά του ΣΔΟΕ

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ έχουν μπει δύο από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου, οι οποίοι διαπιστώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι σε περίοδο οικονομικής κρίσης έχουν βγάλει στο εξωτερικό από 1.000.000 ευρώ ο καθένας!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, όπως αναφέρει η Espresso, ο ένας είναι νεαρός τραγουδιστής, ιδιαίτερα αγαπητός στη νεολαία, με πλούσια δισκογραφία αλλά και συχνές εμφανίσεις στα εξώφυλλα περιοδικών. Ο δεύτερος ερμηνευτής έχει μακρά πορεία στον χώρο της μουσικής και τα τραγούδια του έχουν μεγαλώσει γενιές.

Και οι δύο φέρονται να έχουν καταθέσει από 1.000.000 ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς στη Γερμανία. Γι αυτό έχουν κληθεί από τους άντρες του ΣΔΟΕ να προσκομίσουν ακράδαντα στοιχεία, ώστε να αποδείξουν με επίσημα έγγραφα από πού και πώς περιήλθαν στην κατοχή τους τα χρήματα που «φυγάδευσαν».

Πάντως ως χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, κανείς από τους δύο δεν είχε προσέλθει για να παραδώσει τα στοιχεία για τα χρήματα που, σύμφωνα με τους ελεγκτές, έβγαλαν και άρα οι υποθέσεις τους είναι ακόμα ανοιχτές.

Πηγή: Espresso