Διοικητής νοσοκομείου με "μαϊμού" πτυχίο

2014-07-16 09:44

Γρεβενά: Διοικητής νοσοκομείου με "μαϊμού" πτυχίο

Σάλο έχει προκαλέσει στα Γρεβενά η είδηση της ανάκλησης διορισμού του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου, Θεόδωρου Κουκάκη. Σύμφωνα με την απόφαση του αρμόδιου υπουργού Υγείας, Μάκη Βορίδη ο κ. Κουκάκης είχε διορισθεί στη θέση αυτή, «καταθέτοντας στην υπηρεσία μας αναγνωρισμένο από το ΔΙΚΑΤΣΑ τίτλο σπουδών και δίπλωμα ειδικότητας τα οποία όμως έχουν εκδοθεί στο όνομα προσώπου με το ίδιο ονοματεπώνυμο αλλά με διαφορετικό τόπο και ημερομηνία γέννησης».

Διαβάστε τι είχε γράψει ο πρώην διοικητής στην τελευταία του επιστολή:

Την Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας με τον Διευθυντή του Υπουργού, τον Νομικό Σύμβουλο του Υπουργού και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών. Κατά τη συνάντηση, σε πνεύμα καλής συνεργασίας, δόθηκαν ικανοποιητικές εξηγήσεις και διευκρινίσεις για ζητήματα που είχαν ανακύψει.

Ως Διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών ενέμεινα στην παράκληση να γίνει αποδεκτή η αίτηση παραίτησής μου, ως και εγένετο, για λόγους ευθιξίας, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο του Υπουργού στο χώρο της υγείας, σίγουρος για την τελική μου δικαίωση από την Ελληνική Δικαιοσύνη.
Ως απερχόμενος Διοικητής, επιθυμώ να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και το προσωπικό που πίστεψε το έργο και την τόσο κοπιαστική προσπάθεια μου και συνέβαλαν, μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, στην θεαματική βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στο Νοσοκομείο Γρεβενών.
Επίσης, εύχομαι περίσσια δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους , με την ελπίδα να ολοκληρωθούν οι προγραμματισμένες μας δράσεις, οι τόσο απαραίτητες, στον χώρο της υγείας, για τον Γρεβενιώτη ασθενή (π.χ. λειτουργία του υφισταμένου υπερσύγχρονου αξονικού τομογράφου κτλ).

Πηγή: kozan.gr

Zougla.gr