Δυτική Φθιώτιδα-Εξιχνιάσθηκαν ακόμα 10 κλοπές από οικίες ,οι οποίες διαπράχθηκαν από τα μέλη της εγκληματικής ομάδας αλλοδαπών, που εξαρθρώθηκε πρόσφατα από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας

2014-10-08 15:07

Μετά την πρόσφατη εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας αλλοδαπών, τα μέλη της οποίας ενέχονται στην διάπραξη σωρείας κλοπών από οικίες σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Φθιώτιδας (σχετικό το από 04-10-2014 Δελτίο Τύπου μας ) και στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκαν επιπλέον δέκα (10) περιπτώσεις κλοπών.

Οι συγκεκριμένες κλοπές διαπράχθηκαν από τα μέλη της σπείρας το χρονικό διάστημα από 14-07-2014 έως και 22-09-2014 από οικίες στις περιοχές:

Της Αμαλώτας Υπάτης (πέντε περιπτώσεις),
της Λαδικού Υπάτης,
των Βασιλικών Υπάτης,
της Μαγούλας Λουτρών Υπάτης,
της Παλαιοβράχας Φθιώτιδας και
του Παλαιοχωρίου Φθιώτιδας.
Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας και τρίτου μέλους της σπείρας, 29χρονου υπηκόου Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε το από 07-10-2014 ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Λαμίας.

Το ανωτέρω ένταλμα εστάλη προς εκτέλεση στην Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων, όπου ο 29χρονος κρατείται για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Υπενθυμίζεται ότι δύο μέλη της σπείρας, επίσης υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 53 και 23 ετών (πατέρας και γιος αντίστοιχα), συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή (03-10-2014), κατόπιν σχετικών ενταλμάτων σύλληψης και σήμερα οδηγούνται στον κ. Ανακριτή Λαμίας.

Σημειώνεται ότι εξιχνιάστηκαν, μέχρι τώρα, συνολικά δεκαοκτώ (18) περιπτώσεις κλοπών από οικίες, ενώ μεγάλο μέρος από τα προϊόντα κλοπών που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι των δύο συλληφθέντων, αποδόθηκε στους νόμιμους κατόχους τους.

Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή των δραστών και σε άλλες συναφείς εγκληματικές πράξεις.