Δύο 19χρονοι οι δράστες του διπλού φονικού στη Μεσσηνία

2014-08-20 21:15

Δύο 19χρονοι, είναι σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες της δολοφονίας των δύο νεαρών, του 25χρονου Κωνσταντίνου Σγουρού και του 26χρονου Γιάννη Κομμάτη, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί την Τετάρτη (20/08) σε απόκρημνο σημείο αγροτικής περιοχής στην περιοχή Κάμπος του δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας.

Αιτία του άγριου εγκλήματος φέρεται να είναι οικονομικές διαφορές που προέκυψαν κατά τη διακίνηση αναβολικών. Ο ένας εκ των φερόμενων ως δραστών με το 25χρονο θύμα γνωρίζονταν, καθώς πήγαιναν στο ίδιο γυμναστήριο. Τα ξημερώματα της προηγούμενης Τρίτης, σύμφωνα με πληροφορίες, έκλεισαν ραντεβού, κατά το οποίο υπήρξε διαπληκτισμός και είχε κατάληξη τον θάνατο των δύο νεαρών.

Εν τω μεταξύ, πολλαπλά τραύματα στο σώμα και το κεφάλι από κυνηγετικό όπλο, φέρουν τα σώματα των δύο θυμάτων. Αυτό προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στο σημείο που εντοπίστηκαν τα άψυχα σώματά τους, πριν απεγκλωβιστούν και ανασυρθούν από την πυροσβεστική. Ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι ο 25χρονος και ο 26χρονος φίλος του δολοφονήθηκαν σε άλλο σημείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν εκεί.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ήδη η μηχανή των δύο θυμάτων, η οποία εντοπίστηκε πεταμένη μέσα σε ρέμα, σε θαμνώδη περιοχή στο δρόμο προς την Καλαμάτα.