Είχε μετατρέψει το σπίτι του σε εργοστάσιο καλλιέργειας κάνναβης

2014-09-09 14:27

ΦΩΤΟ-Είχε μετατρέψει το σπίτι του σε εργοστάσιο καλλιέργειας κάνναβης

Ένα πλήρως οργανωμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης εντόπισαν προχθές το βράδυ, αστυνομικοί του τμήματος Νίκαιας σε οικία στην περιοχή του Νέου Φαλήρου.

Όπως ανακοινώθηκε, συνελήφθη ένας 48χρονος για καλλιέργεια φυτών υδροπονικής κάνναβης, καθώς και για εγκατάσταση εντός της οικίας του εργαστηρίου καλλιέργειας κάνναβης.

Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα αστυνομικών του αστυνομικού τμήματος Νίκαιας, εντοπίστηκε στο Νέο Φάληρο ο 48χρονος και η οικία του, εντός της οποίας βρέθηκαν δενδρύλλια κάνναβης, καθώς και εξοπλισμός εργαστηρίου υδροπονικής καλλιέργειας.

Ειδικότερα, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντός της οικίας του είχε εγκαταστήσει εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, χρησιμοποιώντας την υδροπονική μέθοδο. Το εργαστήριο ήταν πλήρως εξοπλισμένο και με τεχνητό φωτισμό για τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για την ωρίμανση των φυτών.

Κατασχέθηκαν

- 381 φυτά κάνναβης διαφόρων μεγεθών.

- Εξοπλισμός εργαστηρίου καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης, αποτελούμενος από επτά συσκευές φωτισμού, πέντε λαμπτήρες πυράκτωσης, πέντε μετασχηματιστές, τρεις ανεμιστήρες, δύο σωλήνες αεραγωγού, μία αυτοσχέδια συσκευή ανακύκλωσης νερού και έξι σωλήνες νερού με 16 ψεκαστήρες.

- Εννέα φιαλίδια με ουσίες για την ανάπτυξη δενδρυλλίων κάνναβης.

- Μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

- Μία συσκευή για την αεροστεγή σφράγιση νάιλον συσκευασιών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δείτε τις φωτογραφίες: