ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΝΕ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ-Σάββατο 13/12, ώρα: 19:00

2014-12-10 15:04

Μαχητικά στο δρόμο για το σοσιαλιστικό αύριο χωρίς κρίσεις, πολέμους εκμετάλλευση.
Μέσα στα πλαίσια του καπιταλισμού οι νέοι των λαϊκών στρωμάτων δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα καλύτερο από το να γίνουμε η επόμενη γενιά που από τον κόπο και τον ιδρώτα της θα πλουτίζει η τάξη των καπιταλιστών. Μόνο προβλήματα και νέα δεινά έχει να σκορπίσει το άδικο και εκμεταλλευτικό σημερινό σύστημα, ο καπιταλισμός. Κρίσεις, πολέμους, εκμετάλλευση. Έχουμε κάθε συμφέρον να το απορρίψουμε...

«Στάχτη θα γίνεις κόσμε γερασμένε, σου ‘ναι γραφτός ο δρόμος της συντριβής». Η ίδια η ανάπτυξη του καπιταλισμού έχει διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για μια ανώτερη ζωή, για την επικράτηση της νέας κοινωνίας, του σοσιαλισμού-κομμουνισμού.

Η ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του λαού, των νέων των λαϊκών στρωμάτων στη μόρφωση, τη δουλειά για όλους, συνολικά τη ζωή, μπορεί να γίνει πραγματικότητα μόνο με την ανατροπή του καπιταλισμού, στη νέα, σοσιαλιστική-κομμουνιστική κοινωνία. Αυτή είναι η κοινωνία για την οποία παλεύουμε, στην οποία σκοπός είναι η ικανοποίηση των κοινωνικών και λαϊκών αναγκών, που συνεχώς διευρύνονται.

Σάββατο 13/12, ώρα: 19:00

⦁    Προβολή Βίντεο «βίντεο για το ξέσπασμα του 2ου Παγκοσμίου πολέμου, ως αποτέλεσμα της μεγαλύτερης μετά τη σημερινή καπιταλιστικής κρίσης. Η δράση του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ κατά του φασισμού -  ναζισμού στη Ρούμελη.»
⦁    Παρουσίαση των θέσεων του Συνεδρίου από την Πύθουλα Γεωργία, Γραμματέα της Ο.Π. Αν. Στερεάς & Εύβοιας της ΚΝΕ
⦁    Στο χώρο θα λειτουργεί Βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής