Ερωτευμένος δήλωσε ο Βλάντιμιρ Πούτιν

2014-12-19 00:45

Μια σύντομη, αλλά περιεκτική «ματιά» στην προσωπική του ζωή επέτρεψε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου, η οποία λαμβάνει χώρα πριν το τέλος του έτους.

«Ένας Ευρωπαίος φίλος, ένας μεγάλος ηγέτης, με ρώτησε τον περασμένο χρόνο: “Είσαι ερωτευμένος;” Τού απάντησα: “Δηλαδή;” Μου λέει: "Αγαπάς κάποια;” Του απαντώ: “Ναι”. “Κι εκείνη σ'αγαπάει;””Ναι””Ε τότε μια χαρά” και ήπιε μια γουλιά» είπε ο Ρώσος πρόεδρος. «Όλα πάνε καλά, μην ανησυχείτε», δήλωσε, αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή.

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν ανακοίνωσε τον Απρίλιο 2013 ότι χώρισε από τη σύζυγό του Λουντμίλα, έπειτα από 30 χρόνια έγγαμου βίου.

Η προσωπική ζωή του προέδρου της Ρωσίας είναι θέμα ταμπού για τον ρωσικό Τύπο. Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε η εφημερίδα Moscovski Korrespondent, η οποία το 2008 άφησε να εννοηθεί ότι ο Πούτιν πήρε κρυφά διαζύγιο από τη σύζυγό του για να παντρευτεί την Αλίνα Καμπάεβα, ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, η οποία προήχθη το φθινόπωρο σε «τσαρίνα» του τεράστιου ομίλου των φιλοκυβερνητικών μέσων ενημέρωσης National Media Group.

Σημειώνεται ότι λίγο καιρό αργότερα η εφημερίδα έκλεισε.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)