Εύβοια: Χαροπαλεύει στην εντατική νεαρό ζευγάρι - Το περίεργο ατύχημα σε δρόμο της Δροσιάς!

2014-09-11 13:53

Εύβοια: Χαροπαλεύει στην εντατική νεαρό ζευγάρι - Το περίεργο ατύχημα σε δρόμο της Δροσιάς!

Ο 33χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος, ενώ η 19χρονη έχει χτυπήσει στο κεφάλι και δεν έχει επικοινωνία με το περιβάλλον...Ώρες αγωνίας για έναν 33χρονο άνδρα και την 19χρονη μνηστή του, οι οποίοι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ύστερα από τροχαίο με την μηχανή, που συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε περιοχή της Δροσιάς.

Ήταν λίγο πριν τις 06.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας (08-09-2014), όταν διερχόμενοι οδηγοί που κινούνταν στη θέση Κάμπος Ανθηδώνας, εντόπισαν τυχαία, τον 33χρονο και την 19χρονη φίλη του, οι οποίοι ήταν πεσμένοι στην άκρη του δρόμου, μέσα στα αίματα και δίπλα σε μία μοτοσυκλέτα που ανήκει στον 33χρονο άνδρα.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και στην συνέχεια στον Ευαγγελισμο, λόγω της σοβαρής κατάστασης τους. Συγκεκριμένα ο 33χρονος νοσηλεύεται στην διασωληνωμένος στην Εντατική μονάδα, ενώ η 19χρονη έχει χτυπήσει στο κεφάλι και δεν έχει επικοινωνία με το περιβάλλον.

Σύμφωνα με τις Αρχές, το τροχαίο συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Το άτυχο ζευγάρι είναι ιδιαίτερα γνωστό στην Χαλκίδα και όλοι εύχονται να γίνουν γρήγορα καλά.

Πηγή: eviazoom