Η απόλυτη φρίκη! Η μητέρα έβγαλε τα κορίτσια της στο πεζοδρόμιο - 76χρονος "πελάτης" συνελήφθη

2014-07-15 01:14

Η απόλυτη φρίκη! Η μητέρα έβγαλε τα κορίτσια της στο πεζοδρόμιο - 76χρονος `πελάτης` συνελήφθη

Φρίκη προκαλεί η είδηση της σύλληψης ενός 76χρονου στο Αγρίνιο, επειδή επιδιδόταν σε σεξουαλικές πράξεις με δύο ανήλικες αδελφές ρομά, τις οποίες εξωθούσε στην πορνεία η ίδια τους η μητέρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε ένα στενό στο κέντρο του Αγρινίου και η σύλληψη έγινε επ” αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ασφάλειας. 
 

Οι αποτροπιαστικές λεπτομέρειες


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 76χρονος ήρθε αρχικά σε οικονομική συμφωνία με τις δυο ανήλικες αδελφές, 15 και 17 ετών, για να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις έναντι αντιτίμου.
 

Σημειώνουμε πως οι δύο αδερφές βρίσκονταν υπό την διακριτική παρακολούθηση των αστυνομικών ως ύποπτες για πορνεία


Τελικά ο 76χρονος συνελήφθη και αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, ενώ αναζητείται και η 41χρονη μητέρα των κοριτσιών, που έχει προκύψει πως είναι εκείνη που της εξωθούσε στην πορνεία.
 

Ακουγόταν καιρό το εφιαλτικό αυτό σενάριο


Αρκετές φορές εδώ και δυο περίπου χρόνια, έχουν γίνει καταγγελίες, ενώ υπήρχαν και δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο, για την ύπαρξη ομάδας νεαρών ρομά που επιδίδονται σε πορνεία με ηλικιωμένους στο κέντρο του Αγρινίου. 

Είναι όμως η πρώτη φορά που οι καταγγελίες αυτές επιβεβαιώνονται με τον χειρότερο τρόπο, αφού ειδικότερα το τελευταίο διάστημα η τοπική Αστυνομία αναζητούσε τις ρομά και τους «πελάτες» τους, θέτοντας κάποια άτομα υπό παρακολούθηση.

Πηγή: agriniopress.gr / newsit.gr