Η γυναίκα που μαγειρεύει στο πλυντήριο πιάτων!

2014-08-07 16:19

Η γυναίκα που μαγειρεύει στο πλυντήριο πιάτων!

Η Ιταλίδα Lisa Casali είναι μια άριστη μαγείρισσα! Το τίτλο αυτό βέβαια τον έχει κερδίσει με έναν αρκετά παράδοξο τρόπο. Η ίδια δεν χρησιμοποιεί κατσαρόλες και τηγάνια ή ταψιά για να παρασκευάσει τα λαχταριστά της πιάτα αλλά… ένα μικρό βαζάκι και το πλυντήριο πιάτων της! Ναι, ναι καλά διαβάζετε. Η γυναίκα αυτή μαγειρεύει στο πλυντήριο πιάτων τη στιγμή που ταυτόχρονα αυτό πλένει τα κουζινικά σκεύη!

Δύο σε ένα δηλαδή!

Αναρωτιέστε πώς το κάνει αυτό; Η πρωτοπόρα Ιταλίδα, ρίχνει τα υλικά στο γυάλινο βαζάκι, το κλείνει καλά και το βάζει στο πλυντήριο πιάτων πατώντας το start για να ξεκινήσει η πλύση και το… μαγείρεμα!
Μόλις τελειώσει, το επιδόρπιο ή το γεύμα είναι έτοιμο – σιγοβρασμένο μέσα στο καυτό νερό και τους ατμούς του πλυντηρίου. Ανοίγει το βαζάκι και σερβίρει.

Μαγειρεύει επίσης κρέας με λαχανικά αλλά και θαλασσινά ή λαχανικά. Μάλιστα, έχει γράψει και ένα βιβλίο με οδηγίες για συνταγές… πλυντηρίου, με τίτλο «Μαγείρεμα στο πλυντήριο πιάτων. Γεύση, βιωσιμότητα και εξοικονόμηση ενέργειας με μία επαναστατική μέθοδο» (Cucinare in lavastoviglie. Gusto, sostenibilità e risparmio con un metodo rivoluzionario).