Θέμα ωρών η έκδοση εντάλματος για τρίτο εμπλεκόμενο στο διπλό φονικό στη Μεσσηνία

2014-09-15 14:55

Θέμα ημερών είναι η έκδοση εντάλματος σύλληψης για τρίτο άτομο σχετικά με τη διπλή δολοφονία του 26χρονου Κώστα Σγούρου και του 25χρονου Γιάννη Κομμάτη τον Αύγουστο.

Την εμπλοκή τρίτου ατόμου είχε ανακοινώσει, μέσω των δικηγόρων της, η οικογένεια του Κώστα Σγούρου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές πλέον έχουν στα χέρια τους τα στοιχεία που χρειάζονταν για να προχωρήσουν στην έκδοση του εντάλματος.

Υπενθυμίζεται ότι για τη διπλή δολοφονία έχουν προφυλακισθεί δύο 18χρονοι, ένας από την περιοχή του Κάμπου Δυτικής Μάνης και ένας από την Καλαμάτα.

Τα στοιχεία που φαίνεται να προκύπτουν και τα οποία ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Μαργέλης, είχε επικαλεστεί ως ατράνταχτα, υποδεικνύουν νεαρό από το συγγενικό περιβάλλον του 18χρονου από τον Κάμπο.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, στον τρίτο αυτό νεαρό είχε γνωστοποιηθεί τι πρόκειται να γίνει, σε επαφή που είχε με το 18χρονο.

Να σημειωθεί ότι είχε ζητηθεί άρση απορρήτου για τις τηλεφωνικές κλήσεις και τα γραπτά μηνύματα των δύο 18χρονων δραστών πριν και μετά το έγκλημα, ενώ αρχές Σεπτεμβρίου, σε νέες έρευνες των Αρχών, κατασχέθηκαν οι υπολογιστές από τα σπίτια τους.

Πηγή: tharrosnews.gr