Καμμένα Βούρλα-Ξυλοδαρμός διαιτητή από ποδοσφαιριστές ΒΙΝΤΕΟ

2015-01-18 21:33

Επίθεση από τους ποδοσφαιριστές του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου δέχθηκε ο διαιτητής Κυριακόπουλος, μετά την υπόδειξη πέναλτι υπέρ των Καμένων Βούρλων, στο τοπικό ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων για το τοπικό πρωτάθλημα της Φθιώτιδας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί - από το 3:12 έως το 4:08 - ποδοσφαιριστές του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου να χτυπούν με χέρια και πόδια το διαιτητή της αναμέτρησης, που ήταν απροστάτευτος, και ακούστε την περιγραφή.

Η αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας ήταν στο 0-0 την ώρα που ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι, διεκόπη μετά τα επεισόδια και πλέον το λόγο έχει η διοργανώτρια αρχή.

Καταδίκασε τα επεισόδια η Διοίκηση του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου - Δείτε την ανακοίνωση:

«O Α.Σ. Άρης Αγίου Κωνσταντίνου παίζοντας για την ιστορία του και τους πολυάριθμους οπαδούς του προσπάθησε μέχρι το 2ο από τα 8 λεπτά των καθυστερήσεων να τιμήσει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος που επί δεκαετίες συμμετέχει. Δηλώνει λοιπόν τα εξής:

-Συγχαρητήρια στον Α.Ο.Καμένων Βούρλων και τη διοίκησή του για τη φιλοξενία.

-Καταδικάζει πλήρως την επίθεση των ποδοσφαιριστών προς τον διαιτητή κι εξετάζοντας προσεκτικά τα στοιχεία θα προβούμε στις ανάλογες κυρώσεις.

-Ευχόμαστε να είναι το τελευταίο περιστατικό βίας και αδικίας που συμβαίνει στα γήπεδα της Φθιώτιδας.

Με πλήρη μεταμέλεια το Δ.Σ. του Α.Σ. Άρη Αγίου Κωνσταντίνου»


Δύο ανακοινώσεις έβγαλε ο Α.Ο. Καμμένων Βούρλων η πρώτη την ημέρα του αγώνα και την δεύτερη την επόμενη ημέρα - Δείτε τις με τη σειρά:

Ο Α.Ο. Καμένων Βούρλων θέλει να συγχαρεί την ομάδα του Άρη Αγ. Κων/νου για την εμφάνιση, την αυταπάρνηση αλλά και την εικόνα που είχαν στο σημερινό παιχνίδι.

Οφείλουμε προσωπικά στον πρόεδρο του Άρη Αγ. Κων/νου κ. Βασίλη Δαδαλιάρη :

1. 150 ευρώ για μια ταμπέλα που έβαλε στο γήπεδο μας (και ζητάμε συγνώμη που το δεχτήκαμε) και
2. Το βίντεο του αγώνα

Συμβουλευτικά θα θέλαμε να πούμε οτι οι πρόεδροι θα έπρεπε να έχουν άλλη στάση άλλες συμπεριφορές και άλλο ήθος. Καλό θα ήταν στον αγώνα να ερχόμαστε νηφάλιοι.

Τον ευχαριστούμε προσωπικά ως κοινωνια των Καμένων Βούρλων.

Α.Ο. Καμένων Βούρλων

-------------------------------------------------------------------------------------

Το ΔΣ του Α.Ο. Καμένων Βούρλων μετά απο τα γεγονότα που έλαβαν μέρος στο γήπεδο μας στον αγώνα Α.Ο. Καμένων Βούρλων - Άρης Αγ. Κων/νου είναι υποχρεωμένο να θέσει στη δημοσιότητα το βίντεο του αγώνα όπου θα δείχνει την επίμαχη φάση του πέναλτι αλλά και τα επεισόδια τα οποία έγιναν στο γήπεδο μας.

Δε θα μπούμε σε καμία αντιπαράθεση ανακοινώσεων γιατί εκτιμούμε οτι μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις.

Το οφείλουμε στο φθιωτικό κόσμο του ποδοσφαίρου αλλά και στους φιλάθλους μας.

Ας κριθούμε λοιπόν.

Α.Ο. Καμένων Βούρλων