ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

2015-01-05 15:32

«Από την Κρήτη και τα Χανιά ξεκινά η προεκλογική περίοδος για την απελευθέρωση της χώρας την  αποκατάσταση της δημοκρατίας της εθνικής κυριαρχίας και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων», τόνισε απόψε στην προεκλογική του ομιλία στα Χανιά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στο Ωδείο της πόλης ο κ Καμμένος είπε ότι, « η Κρήτη στέλνει το μήνυμα σε όλη την χώρα. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν φοβούνται τίποτα.

Οι κατακτητές φοβούνται. Εκείνοι που σκλάβωσαν τον τόπο αυτό πρέπει να φοβούνται τους Έλληνες.

Η θεωρία του τρόμου που έχει αναπτύξει η σημερινή κυβέρνηση είναι μια θεωρία η οποία δεν βρίσκει ανταπόκριση στους Έλληνες και τις Ελληνίδες».

Ο κ Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας ότι η αλήθεια την οποία επικαλείται βρίσκεται στα σκληρά μέτρα και τις πολιτικές που εφάρμοσε υποστηρίζοντας ότι έχει εξαθλιωθεί η μεσαία τάξη, έχει σταματήσει κάθε παραγωγική δραστηριότητα.

«Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση αυτή, έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην απόγνωση.

Η αλήθεια είναι ότι αν συνεχιζόταν η ζωή αυτής της κυβέρνησης θα ερχόντουσαν δύο νέα μνημόνια», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υποστήριξε ακόμα ότι «αυτή η κυβέρνηση εξαθλίωσε και εξαθλιώνει τον ελληνικό λαό με μια πολιτική που δεν βγαίνει πουθενά».

Όπως επίσης επεσήμανε ακόμη οι ίδιοι Ευρωπαίοι ομολόγησαν ότι έκαναν λάθος στην Ελλάδα, έκαναν λάθος φάρμακο που όπως είπε σκοτώνει τον ασθενή.

«Τώρα θα σκοτώσουμε την κυβέρνηση και την συγκεκριμένη πολιτική», είπε χαρακτηριστικά.


(ΑΠΕ)