Καταγγελία του συνδυασμού «Νέα Σελίδα» του Δήμου Μακρακώμης

2014-04-29 20:33

Μετά λύπης και εκπλήξεως, καταγγέλλω ανοιχτά, αισχρές μικροπολιτικές και ψηφοθηρικές τακτικές που λαμβάνουν μέρος  τις τελευταίες μέρες  στον Δήμο Μακρακώμης.

Πιο συγκεκριμένα, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό μου δέχονται απροκάλυπτες απειλές, βρισιές και εκφοβισμούς από τον κ. Παπαευθυμίου και τους συνεργάτες του.

Ως επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Σελίδα» αλλά και ως άνθρωπος με μακροχρόνια πορεία στην Αυτοδιοίκηση, οφείλω να ομολογήσω ότι τέτοια περιστατικά είναι πρωτόγνωρα και σίγουρα καταδικαστέα.

Δεν μπορεί, δεν πρέπει και δεν επιτρέπεται σε κανέναν να απειλεί άμεσα ή έμμεσα οικογένειες, να βρίζει και να συκοφαντεί με αφορμή τις εκλογές.

Αυτό το ύπουλο πολιτικό θράσος που προέρχεται από τον φόβο της ήττας, καταλύει δημοκρατικές αρχές και συνταγματικά δικαιώματα  και θυμίζει έντονα τακτικές παρακράτους.

Θα ήθελα να επισημάνω σε όλους τους τόνους, ότι τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες  πρέπει να σταματήσουν  άμεσα. Τόσο ο συνδυασμός μου όσο και εγώ προσωπικά, επιθυμούμε έναν δίκαιο, τίμιο εκλογικό αγώνα και δεν θα επιτρέψουμε στον οποιοδήποτε να εκφοβίζει δημότες και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους για να μειώσει την εκλογική δύναμη μας.

Αποκαλύπτονται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ποιοι πραγματικά είναι (τα «καλά παιδιά» πέταξαν τις μάσκες και έδειξαν τα πραγματικά τους πρόσωπα) όλοι αυτοί που ενώ είναι ανίκανοι να διοικήσουν σωστά τον Δήμο και το απέδειξαν περίτρανα, διαθέτουν περίσσιο θράσος  ώστε να διεκδικούν εκ νέου την εμπιστοσύνη των δημοτών.

Εγγυώμαι δε, ότι αν δεν συνετιστούν, θα με βρουν απέναντί τους για να υπερασπίσω με όλα τα νόμιμα μέσα  την αξιοπρέπεια και την συνταγματική ελευθερία των υποψηφίων του συνδυασμού μου αλλά και των δημοτών μου.  

                                                                                                           Με εκτίμηση

   Ο Επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Σελίδα»
Υποψήφιος Δήμαρχος

Νίκος Τζιβελέκας