Καταδικάστηκαν οι κατά φαντασία "κακοποιοί" στην Μακρακώμη

2014-09-09 00:10

Καταδικάστηκαν οι κατά φαντασία κακοποιοί στην Μακρακώμη

Ακριβά πλήρωσαν την πλάκα που έκαναν οι κατά φαντασία «κακοποιοί»,  στην Μακρακώμη, καθώς καταδικάστηκαν από το αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λαμίας. Συγκεκριμένα, ο 45χρονος οδηγός του αυτοκινήτου και η κουνιάδα του καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 8 μηνών με αναστολή και τα δυο παιδιά, σε φυλάκιση 4 μηνών. Σημειώνεται ότι οι εις βάρος τους κατηγορίες αφορούν την παράνομη χρήση όπλου, την παράνομη βία και την διατάραξη ειρήνης πολιτών.  

 

Το απίστευτο περιστατικό έγινε την Παρασκευή, όταν οι κάτοικοι της Μακρακώμης είδαν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα με κουκούλες full face και ο ένας κρατούσε πιστόλι. Ηταν ένας 45χρονος, ο 18χρονος γιος του, μία 43χρονη και η 19χρονη κόρη της. Οι τέσσερίς τους, που παραθέριζαν στην περιοχή, αποφάσισαν να κάνουν αυτή την πλάκα για να ανεβάσουν το βιντεάκι στο YouTube.

Βέβαια, όσοι τους είδαν δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι επρόκειτο για φάρσα και για αυτό έσπευσαν να ενημερώσουν την αστυνομία, δίνοντας πληροφορίες για τον αριθμό κυκλοφορίας και τον τύπο του αυτοκινήτου.

Το μεσημέρι του Σαββάτου οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μακρακώμης εντόπισαν το όχημα σε κοντινό χωριό της περιοχής και οι φαρσέρ συνελήφθησαν. Τελικά οι «δράστες» της πλάκας οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λαμίας.