ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Μ.ΣΚΟΥΡΑ

2014-06-17 12:04

 ΚΥΡΙΕ ΣΚΟΥΡΑ Οι Συνδημότες μας ούτε κατηγορούμενοι είναι ούτε αδύνατοι για να τους υπερασπιζόμαστε ,απλώς θέλουν να τους υπηρετούμε.

Υπογράφεις για λογαριασμό της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ χωρίς να σε έχει εξουσιοδοτήσει κανείς. ( Δημοκρατική Ευαισθησία ).

Λες ότι τοποθετείσαι για τελευταία φορά αλλά αμέσως μετά βγάζεις την άλλη ανακοίνωση ( Συνέπεια ). Αφού η ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ δεν αποτελεί συνέχεια της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ τότε γιατί τόση πρεμούρα για την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και τον επικεφαλή της ;

Σου υπαγορεύουν ότι η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ήταν απούσα από τα δρώμενα του Δήμου (Από την Αθήνα δεν μπορείς να είσαι παρών στη Μακρακώμη ).

Αντίθετα ο επικεφαλής της καθημερινά ήταν σε όλα τα δρώμενα σε όλη την περιοχή του Δήμου, σε κάθε κοινωνική εκδήλωση διατηρώντας τις επαφές με τους κατοίκους και φορείς. Και βέβαια περιμένοντας τις μυστικές επαφές σας με τους Απανταχού για την εξεύρεση λύσης στο θέμα του Δημάρχου.

Για την παρουσία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο ( καμία απουσία ) αρκούν τα εύσημα του προέδρου του Σώματος και τα συγχαρητήρια του Στρατηγού Βασιλείου Κλειτσάκη για τις σωστές παρεμβάσεις και όχι με δικολαβίστικες κορώνες , να φθάνουν τα Δημοτικά Συμβούλια μέχρι τα μεσάνυχτα. Μεγάλη βέβαια επιτυχία σας ήταν που βγάλατε τα προβλήματα της Μακρακώμης σε δημοπρασία , ο στόχος του υποβολέα σου ήταν άλλος και εν μέρει πέτυχε.

Μια ζωή στην Αυτοδιοίκηση και στα κινήματα ( 20 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος, 8 χρόνια Δήμαρχος, 2 χρόνια Αντιπρόεδρος Κοινότητας , 2 χρόνια Νομαρχιακός Σύμβουλος , 5 χρόνια Αντιπρόσωπος Ε.Γ.Σ Λαμίας στην ΠΑΣΕΓΕΣ, 10 χρόνια πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου ), παράλληλα με την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων μου σαν ανωτέρου Υπαλλήλου Κρατικής Τράπεζας, (και όλα τα παραπάνω με πολύ κόπο, χρόνο και χρήμα ), έπρεπε να σας κάνουν ποιο προσεκτικούς .

Άλλη φορά αυτά που σου γράφουν να τα διαβάζεις και να μην τα υπογράφεις απλά.

ΚΩΣΤΑΣ ΧΡ. ΚΡΗΤΙΚΟΣ