Λαμία: Και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας στην κινητοποίηση για τα διόδια τη Δευτέρα

2014-09-26 14:38

Εν όψει της κινητοποίησης εναντίον των διοδίων που είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014 στην Πλατεία Πάρκου της Λαμίας, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
1. Η εταιρεία μας είναι συμπαραστάτης σε κάθε μορφή κινητοποίησης εναντίον των διοδίων, αφού θιγόμαστε άμεσα από αυτή την λαίλαπα που πνίγει κάθε οικονομική δραστηριότητα στον Νομό μας. Να σημειώσουμε ότι ετησίως καταβάλλουμε ποσό άνω των 400.000,00 (τετρακόσιες χιλιάδες) ευρώ σε διόδια με δεδομένα πριν την έναρξη λειτουργίας των πλευρικών σε Μπράλο – Μώλο, ποσό το οποίο είναι δυσβάσταχτο για την επιβίωσή μας αν αναλογιστεί κανείς την μείωση της επιβατικής κίνησης, την αύξηση των καυσίμων και την παρατεταμένη οικονομική κρίση.
2. Ως αυτοκινητιστές – μέτοχοι της εταιρείας «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας ΑΕ» δηλώνουμε ότι θα συμμετέχουμε στην κινητοποίηση της ερχόμενης Δευτέρας
3. Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να σκύψουν πάνω στο πρόβλημα, αφού ο Νομός μας πλήττεται οικονομικά, τουριστικά και κοινωνικά από το μέτρο των διοδίων και καθίσταται απαγορευτική η κάθε μετακίνηση των πολιτών.
4. Κι εμείς με τη σειρά μας καλούμε όλους τους πολίτες της Φθιώτιδας να συμμετέχουν μαζικά σε αυτή την κινητοποίηση, ώστε να αποδειχθεί ότι η Φθιωτική κοινωνία είναι ενωμένη και αντιδρά μαζικά σε ένα άδικο μέτρο που απειλεί να την μετατρέψει σε «γκέτο». Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για να καταλάβουμε τι θα συμβεί και πώς θα διαμορφωθούν οι ζωές μας μετά την λειτουργία και των σταθμών διοδίων σε ΒΙΠΕ, Στυλίδα κλπ.
για την ΚΤΕΛ Α.Ε.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.