Λαμία: Σε «καραντίνα» μπήκε ο Καμαρά υπό τον φόβο ότι έχει τον ιό του Έμπολα

2014-10-17 21:48

Λαμία: Σε «καραντίνα» μπήκε ο Καμαρά υπό τον φόβο ότι έχει τον ιό του Έμπολα

Στην αποκάλυψη ότι η ομάδα ποδοσφαίρου της Λαμίας του ζήτησε να μην συμμετάσχει σε καμία αθλητική δραστηριότητα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, υπό τον φόβο ότι έχει προσβληθεί από τον ιό του Έμπολα προχώρησε στο BBC o Τζον Καμαρά.

Όπως επισημαίνεται στο σχετικό δημοσίευμα: «Ο Καμαρά επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το παιχνίδι της Σιέρα Λεόνε με το Καμερούν για το Κόπα Άφρικα. Στη Λαμία του είπαν ότι ήταν απόφαση του υπουργείου Υγείας».

Στις δηλώσεις που έκανε στο βρετανικό δίκτυο ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης τονίζει: «Η ομάδα μου είπε να μείνω εκτός για 15 με 21 μέρες, επειδή πήγα στην Αφρική και επειδή εκεί υπάρχει ο ιός Έμπολα. Μου ξεκαθάρισαν να μη βγω έξω.

Την τελευταία φορά που ήμουν στη Σιέρα Λεόνε, ήταν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Τυνησία και το Πράσινο Ακρωτήρι. Όσο ήμουν στο Καμερούν, μετρούσαν τη θερμοκρασία μας πρωί και βράδυ. Είπα στην ομάδα πως είμαι έτοιμος να περάσω οποιαδήποτε ιατρική εξέταση ζητήσουν, αφού είμαι βέβαιος ότι δεν πάσχω από τον ιό του Έμπολα. Δεν τους καταλαβαίνω, αλλά πρέπει να σεβαστώ την απόφασή τους».

Αναφορικά με το μέλλον του επισήμανε: «Δεν μπορώ να πω τίποτα για το μέλλον μου αυτή τη στιγμή, καθώς πρέπει να σκεφτώ για πολλά πράγματα. Πρέπει να μιλήσω με την οικογένειά μου και τον εκπρόσωπό μου, για να αποφασίσω τι θα κάνω».

«Του δώσαμε άδεια για... ψυχολογικούς λόγους»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου σχολιάζοντας το εν λόγω θέμα επισήμανε ότι η ομάδα έδωσε άδεια στον παίκτη για... ψυχολογικούς λόγους.

«Η άδεια δόθηκε για ψυχολογικούς λόγους και όχι γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον ποδοσφαιριστή, ο ίδιος βρίσκεται στην Αθήνα και θα μπει κανονικά στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με τον παίκτη που δεν υπολογιζόταν άλλωστε για τον αγώνα με το Φωκικό. Δεν υπήρχε από την πλευρά της ομάδας καμία διάθεση για να αποκλειστεί», τόνισε ο κ. Παπαϊωάννου μετά το θέμα που δημιουργήθηκε.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

zougla.gr