Λαμία: ΤΡΑΓΩΔΙΑ Νεκρός από σφαίρα φίλου του γιατρού Λαμιώτης επιχειρηματίας.

2014-12-01 18:19

Ο άτυχος 39χρονος Κώστας Βεράκης

 

Συνέβη στις 8 και μισή το πρωί περίπου σε κατάστημα στο νότιο τμήμα της Λαμίας στην γωνία των οδών Λουκά Τσαγκάρη και Λυσάνδρου κοντά στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος με είδη κυνηγιού και ψαρέματος Κώστας Βεράκης  πατέρας ενός παιδιού, έχασε τη ζωή του από πιστόλι που εκπυρσοκρότησε.

Το πιστόλι ανήκει σε γιατρό φίλο του θύματος που του το πήγε στο μαγαζί προκειμένου να το φυλάξει επειδή είχε λήξει η άδειά του.

Την ώρα που παρέδιδε το πιστόλι στον στενό του φίλο καταστηματάρχη, αυτό εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 40χρονο.

Ο γιατρός  συνελήφθη από τους αστυνομικούς που είχαν αποκλείσει την κίνηση γύρω από το κατάστημα.

Την υπεράσπιση του γιατρού έχει αναλάβει ο γνωστός ποινικολόγος Γιώργος Δούμας, ο οποίος δηλώνει συντετριμμένος για το ατυχές περιστατικό που έχει σοκάρει τον εντολέα του.

Για ανθρωποκτονία από αμέλεια ο γιατρός. Αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα 

Ο δικηγόρος του γιατρού Γιώργος Δούμας,

μιλώντας στα μεσημβρινά γεγονότα του STAR, μίλησε για την πιο δύστυχη συγκυρία, γιατί οι δυο άνδρες ήταν αδελφικοί φίλοι, κάτι που έχει... αποσυνθέσει ψυχικά τον εντολέα του. Το πιστόλι το κρατούσε ο γιατρός είπε ο κ. Δούμας και κατέληξε: Μετά βεβαιότητας, έχει απολύτως πειστεί και ο ίδιος και οι αρχές, ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση και ότι πρόκειται για ένα λάθος από αμέλεια.
Την κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, απέδωσε και ο εισαγγελέας Λαμίας στον 44χρονο γιατρό και αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος.