Λαμία : Ενημερωτική συνάντηση για τον θηλασμό-Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015, 11:00 π.μ.-13:00 μ.μ.

2015-03-03 20:43

«Θηλασμός: Πετυχαίνοντας τους στόχους σας » Παρασκευή  6 Μαρτίου 2015

 

«Εάν είστε γυναίκα και ενδιαφέρεστε για το θηλασμό, σας καλωσορίζουμε στη φιλική συνάντησή μας που προγραμματίζεταιστο Studio Project Photography, Έσλιν 51.

Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015, 11:00 π.μ.-13:00 μ.μ.
Θηλασμός: Πετυχαίνοντας τους στόχους σας

Για πληροφορίες καλέστε: 6973487314

Τη συζήτηση θα συντονίζει η Yπεύθυνη του Κέντρου Πληροφόρησης Θηλασμού Λαμίας, Σοφία Παύλου, που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της.
Mπαμπάδες, μωρά και νήπια είναι ευπρόσδεκτα!

Μπορείτε να φέρετε και ένα μικρό, υγιείνό κέρασμα για να μοιραστούμε!

Για βοήθεια σε θέματα θηλασμού και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μιλήσετε με μια Σύμβουλο του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος (LLLGreece)

(τηλ. 210 6003249 ή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας : www.lllgreece.org)

Σας περιμένουμε! »

• Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, ανεξάρτητη από θρησκευτικές και πολιτικές πεποιθήσεις, που προσφέρει πληροφόρηση, ενθάρρυνση και υποστήριξη σε μητέρες που θέλουν να θηλάσουν τα παιδιά τους. Εκπροσωπεί στη χώρα μας το Διεθνή Σύνδεσμο Θηλασμού, La Leche League International (LLLI), που είναι η μεγαλύτερη και παλαιότερη οργάνωση θηλασμού στον κόσμο, με παραρτήματα σε 64 χώρες. Συμβουλεύει επίσημα τη UNICEF και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας σε θέματα μητρικού θηλασμού
• Τα Κέντρα Πληροφόρησης Θηλασμού (ΚΠΘ) λειτουργούν σαν πηγές πληροφόρησης και υποστήριξης για το μητρικό θηλασμό σε περιοχές όπου δεν υπάρχουν Σύμβουλοι ή Ομάδες του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος. Διαθέτουν το έγκυρο υλικό του Συνδέσμου και οργανώνουν συναντήσεις με στόχο τη στήριξη και ενθάρρυνση από μητέρα προς μητέρα.
• Κέντρα Πληροφόρησης Θηλασμού υπάρχουν στη Σύρο και τη Λαμία
• Οι Συντονίστριες των ΚΠΘ είναι μητέρες που μοιράζονται την εμπειρία τους ως θηλάζουσες μητέρες για να στηρίξουν και να ενθαρρύνουν άλλες μητέρες στην κατάκτηση της τέχνης του θηλασμού, με στόχο ο θηλασμός να γίνει μια ευχάριστη εμπειρία για κάθε μητέρα. 

Πηγή πληροφόρησής και υποστήριξής τους αποτελεί η La Leche League International.