ΛΑΜΙΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

2014-11-06 16:07

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Οι μαθητές και οι μαθήτριες δείχνουν με ηχηρό τρόπο και ωριμότητα ότι δεν θα ανεχτούν άλλο το ''Νέο Λύκειο'' - Λαιμητόμο αποτέλεσμα της μνημονιακής πολιτικής. Με ιδιαίτερη αγωνιστικότητα δηλώνουν περίτρανα ότι δεν θα γίνουν τα πειραματόζωα της κυβέρνησης...
Μάχονται απέναντι στο σχολείο που τους ετοιμάζουν διεκδικώντας το δικό τους, του σεβασμού στην ελεύθερη σκέψη, της διαφορετικότητας, του σχολείου για όλους και όλες.

Στην Λαμία σε διάστημα λιγότερο του ενός μήνα επαναλαμβάνονται προσαγωγές όχι μόνο τον μαθητών που συμμετέχουν σε καταλήψεις και κινητοποιήσεις αλλά και των γονιών τους αντιμετωπίζοντας τους ως εγκληματίες.

Εμείς στην τρομοκρατία και τον αυταρχισμό παραθέτουμε την αλληλεγγύη, τα σφιγμένα χέρια και τα ανοιχτά μάτια μας στον κόσμο.
Απέναντι στην τρομοκρατία και την κρατική καταστολή που απειλεί να φιμώσει τους μαθητές, πρέπει να στείλουμε ηχηρό μήνυμα ότι η νεολαία αυτής της χώρας έχει βαρεθεί να της κλέβουν το μέλλον, να της στερούν τη ζωή, να την ωθούν στην ανεργία, να την τρομοκρατούν με την καταστολή και δεν είναι διατεθειμένη ν΄ ανεχτεί αυτήν την κατάσταση, ούτε μια μέρα παραπάνω!

Ραντεβού στους αγώνες, το μέλλον μας ανήκει!

ΛΑΜΙΑ 6 -11 - 2014