ΛΑΜΙΑ-Θρήνος γιά τον άδικο θάνατο 37χρονης εργαζόμενης στη ΔΕΥΑΛ

2014-12-08 18:10

Ο αδόκητος θάνατος της 37χρονης Λ.Σ. έχει συγκλονίσει την Λαμία και την υπηρεσία της Δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης Λαμίας όπου η άτυχη μητέρα 2 μικρών παιδιών, εργαζόταν.

Ο τραγικός και αινιγματικός θάνατος της γυναίκας έχει βυθίσει στο πένθος συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να κατανοήσουν πως ένας ιός στα καλά καθούμενα έστειλε τον θάνατο την άτυχη 37χρονη. Η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου. Η κηδεία θα γίνει αύριο Τρίτη στις 11:00πμ στο Ι. Ν. της Παναγίας Δέσποινας στη Λαμία.


Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Λαμίας:
Ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νίκος Σταυρογιάννης , τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το Σωματείο Εργαζομένων της Δ.Ε.Υ.Α.Λ., εκφράζουμε την βαθειά μας οδύνη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους, της υπαλλήλου και συναδέλφου μας Λεμονιάς Σαφάκα που έφυγε πρόωρα από κοντά μας.
Το ήθος και η ουσιαστική προσφορά της πάντα θα μας επηρεάζουν θετικά και θα διατηρούν ζωντανή τη μνήμη της.
Τιμώντας τη μνήμη της εκλιπούσας υπαλλήλου και συναδέλφου μας, Λεμονιάς Τσουβαλή – Σαφάκα, η Δ.Ε.Υ.Α.Λ. θα παραμείνει κλειστή για το κοινό την Τρίτη (9-12-2014) κατά την ώρα της εξόδιου ακολουθίας από ώρα 10.30 μέχρι 12.30.

lamiastar.gr