ΛΑΜΙΑ-ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΑ - Συνελήφθησαν 8 άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

2014-08-09 14:30

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν σε περιοχές της Χαλκίδας, Λαμίας και των Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας, συνολικά οκτώ (8) άτομα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, μικροποσότητες κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης

Στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν σε περιοχές της Εύβοιας και της Φθιώτιδας, από χθες (08-08-2014) το μεσημέρι έως και σήμερα (09-08-2014) πρώτες πρωινές ώρες, συνολικά οκτώ (8) άτομα .

Πρόκειται για ημεδαπούς (έξι άνδρες και δύο γυναίκες), ηλικίας από 22 έως και 33 ετών , οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα στη πρώτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το μεσημέρι στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας σε έναν 27χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (4,5) γραμμαρίων, καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης, αναμεμειγμένη με καπνό.

Στη δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας σε δύο 28χρονους, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, βάρους (2,7) γραμμαρίων.

Στη τρίτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σήμερα μεταμεσονύχτιες ώρες, στην 172η χ/θ του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε. (στο ύψος των Καμένων Βούρλων ), από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας σε έναν 28χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (19,3) γραμμαρίων.

Τέλος στη τέταρτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σήμερα πρώτες πρωινές ώρες στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας σε δύο άνδρες, ηλικίας 31 και 30 ετών και δύο γυναίκες, ηλικίας 33 και 22 ετών, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (10,8) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Οι αστυνομικές έρευνες και επιχειρήσεις για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.