ΛΑ.Ο.Σ.Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2015-02-08 23:09

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είτε μας αρέσει είτε όχι, είτε συμφωνούμε είτε όχι, ακόμη και αν έχουμε μεγάλες ιδεολογικές διαφορές , η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι η Ελληνική κυβέρνηση που τώρα δίνει μια μάχη , μια μάχη που δεν την έδωσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις , ούτε του Γ. Παπανδρέου, ούτε του κ. Παπαδήμου, ούτε του κ. Σαμαρά. Υλοποιεί, σε γενικές γραμμές, την πρόταση που είχε κάνει ο ΛΑ.Ο.Σ. με τον Γ. Καρατζαφέρη στην κυβέρνηση Παπαδημου και την αρνήθηκαν όλοι τότε.
Είναι μια δύσκολη διαπραγμάτευση. Έγινε δύσκολη με το πέρασμα του χρόνου. Εάν αυτά τα πράγματα γινόντουσαν το 2011 , που ο ΛΑ.Ο.Σ. τα πρότεινε, θα είχαμε μια πάρα πολύ διαφορετική εξέλιξη , τα πράγματα σήμερα θα ήταν πολύ διαφορετικά . Πολύ καλύτερα.
Τώρα το σύνολο του πολιτικού κόσμου , πρέπει να στηρίξει αυτή την προσπάθεια που γίνεται . Δεν μπορούμε να μην θέλουμε να πετύχει αυτή η προσπάθεια φυγής από την λιτότητα.
Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα , εξαιρετικά δύσκολα. Τώρα η Ελλάδα θέλει την βοήθεια όλων μας. Κανείς δεν μπορεί να εξαιρεθεί. Αν αποτύχει κανείς δεν θα είναι ευτυχισμένος.

 

Θ. Τουσιάδης

 Υπεύθυνος  ΛΑ.Ο.Σ.

Περιφέρειας  Στερεάς  Ελλάδος