Μυστηριώδες τροχαίο στην Αμφιλοχία: Αναποδογύρισε το αυτοκίνητο, εξαφανίστηκε ο οδηγός

2014-09-12 15:20

Μυστηριώδες τροχαίο στην Αμφιλοχία: Αναποδογύρισε το αυτοκίνητο, εξαφανίστηκε ο οδηγός

Αδιευκρίνιστες είναι οι συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στηνΑμφιλοχία, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει έναν ΙΧ αυτοκίνητο, καθώς ο οδηγός του εξαφανίστηκε και παραμένει άφαντος.

Όπως διαβάζουμε στο Patrisnews, το τουμπαρισμένο αυτοκίνητο βρέθηκε την Πέμπτη το πρωί σε χωράφι, περίπου 50 μέτρα από την Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Το αυτοκίνητο φέρει βουλγαρικές πινακίδες και αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν πως δεν υπήρχαν εκεί επιβαίνοντες. Πιθανότατα τις νυχτερινές – πρωινές ώρες το αυτοκίνητο , που είχε κατεύθυνση το Αντίρριο, εξετράπη της πορείας του και αφού έσπασε τα κιγκλιδώματα, προσγειώθηκε τουμπαρισμένο στο χωράφι. Μάλιστα ήταν δύσκολο να το δει κανείς από τον δρόμο, γι’αυτό και άργησε να γίνει αντιληπτό το ατύχημα.

Ερωτηματικά προκαλεί πάντως το γεγονός ότι οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, το έχουν εγκαταλείψει. Έρευνες πραγματοποιούν στο σημείο αστυνομικοί του Α.Τ. Αμφιλοχίας. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν βρει ίχνη αίματος, γεγονός που επιδεικνύει ότι ο οδηγός του οχήματος είναι τραυματισμένος, ενώ έχει προκύψει πως το όχημα έχει κλεμμένες πινακίδες.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για την περίεργη αυτή υπόθεση, βρίσκονται σε εξέλιξη.