Μύριζαν το παλτό της Ραχήλ Μακρή και… χαίρονταν!

2014-12-19 08:16

Τον κακό χαμό έχει προκαλέσει η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Πέτρο Τατσόπουλο να κρατά το παλτό της Ραχήλ Μακρή και τον Γρηγόρη Ψαριανό να σκύβει για να το μυρίσει, στα έδρανα της Βουλής, κατά τη διάρκεια της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η εφημερίδα «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τους Πέτρο Τατσόπουλο και Γρηγόρη Ψαριανό για ακραίο σεξισμό επιχειρηματολογώντας ότι η χυδαία συμπεριφορά τους καταμαρτυρά το ήθος της λεγόμενης «αριστεράς της ευθύνης».

«Χυδαία σεξιστική συμπεριφορά από βουλευτές με προεξάρχοντα τον Γρηγόρη Ψαριανό και τον Πέτρο Τατσόπουλο καταμαρτυρά το ήθος της υποτιθέμενης «αριστεράς της ευθύνης», όπως αρέσκονται κατά καιρούς να αυτοαποκαλούνται. Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της, καθώς φαίνονται βουλευτές να γελούν, ενώ ο «υπεύθυνος αριστερός» μυρίζει το παλτό της Ραχήλ Μακρή που κρατά ο Πέτρος Τατσόπουλος! Ύμνος στον σεξισμό από τα έδρανα της Βουλής. Η ανοχή σε αυτές τις ακραίας χυδαιότητας συμπεριφορές που προσβάλλουν τη γυναικεία φύση και την πολιτική πρέπει να σταματήσει. Παραπάνω σχόλια περιττεύουν…», γράφει η «Αυγή».

Το στιγμιότυπο που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός προέκυψε σύμφωνα με το protothema.gr όταν ο Γρηγόρης Ψαριανός πήγε να καθίσει στα κεντρικά βορινά έδρανα όπου είναι οι θέσεις των ανεξάρτητων βουλευτών και θέλησε να κάτσει δίπλα στον φίλο του Πέτρο Τατσόπουλο, με τον οποίο εξάλλου τους συνδέει και ένα Ποτάμι. Ωστόσο, στο έδρανο υπήρχε το παλτό της κυρίας Μακρή.

«Περίμενε Γρηγόρη, δεν βλέπεις το παλτό;» φέρεται να είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Δικό σου είναι;» αποκρίθηκε ο Γρηγόρης Ψαριανός.

«Όχι, είναι της Ραχήλ» του ο συγγραφέας – βουλευτής.

Τότε ο Γρηγόρης Ψαριανός σκύβει και… μυρίζει το παλτό ενώ απευθυνόμενος στην πρώην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων την ρωτάει: «Ραχήλ τι άρωμα φοράς;».

Η ανεξάρτητη βουλευτής λέει σε συνομιλητές της ότι εκείνη την ώρα δεν κατάλαβε τον χαβαλέ των συναδέλφων της και τους αγνόησε.

Ωστόσο, σήμερα που η Ραχήλ Μακρή είδε τις φωτογραφίες φέρεται να σχολίασε: «Οι άνθρωποι είναι βλήματα και με βλήματα εγώ δεν ασχολούμαι».